sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Türkki

Tästä on pitänyt jo mainita, mutta se(kin) on jäänyt.
Mutta mainitaan nyt sitten.Turkki.
Voiko enää PALJON suurempaa persreikää olla ?!?!

Se yhdentekevä hiekkaneekerien paskaläntti. Kuka tai MIKÄ vittu se luulee olevansa nykyään ?!
Saatanan puoli-ählämit, puoli-simpanssit idiootit. Vitun lättäkallot, killisilmät "kebapteknikot" pitsaanräkivät, taikinaanussivat perkeleen lassieta karvaisemmat muulinpaskassa asuvat torakat !
Saatana.

Vittu miten vastenmielinen "kansa" saatana !

Muistakaa, myös OSTAESSANNE jotakin / mitä vain, Türkkilaista, että se oli TURKKI kun aloitti tämän Maahanmuuttaja™ invaasion, PÄÄSTÄMÄLLÄ ne KAIKKI vitun apinat, ihan tasan TAHALLAAN ja strategisesti, vyörymään pitkin Eurooppaa.

Ja vaikka teillä ei suurimmaksi osaksi liene juuri mitään ymmärrystä mistään tai käsitystä HISTORIASTA, niin tajunnette kuitenkin, että: entisessä "maailmanjärjestyksessä" olisi tuo teko saattanut jo sinänsä, johtaa sotaan.

Jos ensimmäinen suursota alkoi jonkun itävaltalaisen mulkun ampumisesta niin verratkaa SITÄ, YHTÄ VITUN MURHAA, siihen aivan järkeäsumentavaan sumaan KAIKKEA terrorismia ja "pientä kiusaa" mitä länttä vastaan on nyt tehty hyvinkin aktiivisesti jo .....luoja ties kuinka kauan. Ainakin sittemmin Nyy Jookin Syyskuun 9/11.

JOS siis valkoiset ELÄISIVÄT edelleen TODELLISUUDESSA eivätkä netissä ja feisbuukissa ja PC / konsoli -peleissä, olisi Kolmas jo käynnissä ja valkoiset repimässä ählämeitä muiden muassa, riekaleiksi.

*

Turkkihan juuri KIRISTI ja onnistuneesti, EU:n super-paskahousukommareilta komentelijoilta jumalauta kolmekko se oli? kolme MILJARDIA Eypoa jo oliko peräti per vuosi !! Siitä että EIVÄT enää laske, piruuttaan, niitä murjaaneita vaeltelemaan eurooppaan.

TURKKI alkoi myös uhitella ryssille ja olla niillekkin hankala.
TURKKI on kasa muinaista ja ylimielistä, macho-hetero apinanpaskaa.
TURKKI haluaa DOMINOIDA, Turkkia ei kiinnosta mikään liennytys tai muu länkkäreille (naisille) tyypillinen yninä.
Turkki on "äänestänyt" (luultavasti kiljumalla kadulla) kumoon KAIKKI, jok´ikisen, ehdotuksen mitä ikinä sillen onkaan kukaan koskaan ehdottanut, nyt juuri taaskin jonkun EUn nynnyn yrityksen saada ne vähän vähemmän pullisteleviksi ja hankaliksi.
TURKKI räkii läntää silmille ja selkään, sen kun kerkiää ja uskaltaa.

TURKKI on lyhyestisanottuna; käynyt hankalaksi.

Turkki on NATO-jäsen.
TURKKI yrittää änkeä EU:hun muttei halua totella ITSE, MITÄÄN sen älykääpiömäisistä VAATIMUKSISTA. Joita TURKKI esittää mieluummin ITSE.


TURKKI - on suomen vastanapa.

Turkki... on ...................tällaista...

TÄMÄ on se "Maa" joka EUn on lyönyt polvilleen ja joka uhkailee suurinpiirtein koko muuta maailmaa / planeettaa ja on olevinaan jotakin .....ylevää tai jotakin kai..http://www.liveleak.com/view?i=14d_1462550767

Nohohoooiin siinä vähän ammuskellaan toimittajaa pyssyllä. Turkkilaista "Journalismia" tai "lehdistönvapautta" kai, tai jotain.
http://www.liveleak.com/view?i=707_1462223007

Ja siitä näkymä Turkin sivistyneeseen ja länsimaistyyppiseen "Parlamenttiin". Jossa on kieltämättä SE hyvä puoli, että tuossa on "politiikka" HARVINAISEN rehellisessä muodossa ja sinänsä siis varsin HYVIN esitettynä.


TUO ^^ on se "maa" josta koetetaan leipoa EUCCCPN jäsentä ja joka on jo venaamassa siinä NATOssa mihin meitä ajetaan kuin käärmettä pyssyyn.


Minä en ole aiemmin ollut MITÄÄN mieltä NATOsta, suuntaan enkä toiseen, mutta ihan jo siksi että turkin kakkaläjä siinä istuu / lilluu, sanon sille EI kiitos.

Enkä minä myöskään elä siinä todellisuudessa missä suurin osa teistä muista elää, missä Ryssä on tekevä jonkinlaisen "ekskursion" tai uuden hyökkäyksen myös TÄNNE !! Yht´äkkiä ja tuosta vain, koska miksi ei !?

Vittu teidänki elämää perkele.

Muistakaa edes se että SOTAAN tarvitaan yleensä 2 osapuolta. Ja vaikkei juutalainen jumala liene kovin todellinen, todellisuus ITSE / Tao, toimii SILTIKIN siellä taustalla, niin että öykkärin on jossain vaiheessa maksettava lasku porsasteluistaan. Ja jos te Tavalliset Zombit vain pysytte realistisina ja tarpeeksi LUJINA "voidaan sota voittaa vain 25:llä prosentilla näistä joukoista"
Kuten aina.


Sitäpaitsi, minun on vielä PAKKO kysyä, kertakaikkinen pakko, että minkä helvetin takia te USKOTTE HÄVIÄVÄNNE seuraavan mahdollisen, kuvitellun sodan Ryssälle ?!?!!?!?


Tuo tuollainen AITO ja TODELLINEN "defeatismi" ärsyttää minunlaistani sitten kertakaikkisen perkeleen suuresti !!

Vittu; TE olette herran tähden, L A A D U K K A A M P I A  kuin Ryssät !!!
Rautalangasta väännettynä !! Ja teillä on jopa edelleen, nykyäänkin, parempi MOTIVAATIO ja tätä en VOI tarpeeksi KOROSTAA; teillä on AITO SYY !!!!!!!! missään mahdollisesssa "konfliktissa" päätyä VOITTAJAKSI.

Teillä ei, summa summaarum, ole VARAA hävitä. Ryssillä ON !Älkää ikinä, koskaan, missään MIELENTILASSA, päästäkö TUOTA lipumaan pois pienestä ja ärsyttävän typerästä ja arkisesta tajunnastanne vitun apinat !Minä VIHAAN luovuttajia !!!
(Mutta riippuen luovuttajasta ja kontekstista yms. Minä OSAAN eritellä asioita. Keis bai keis, paitsi nekrut ja monikultti, se on asia erikseen.)


Mutta Turkki !! SE, se vasta on perseestä !
"Nukettakaa se!"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti