maanantai 2. toukokuuta 2016

Orwell itse, Patriotismista & Nationalismista

Tuliaisia "DissectLeft" blogista.


Siellä selaillessani, oli tällainen hieno Orwell sitaatti jonkun kirjoitelman seassa.
Suomensin sen tähän teille, tässä ja nyt.
Suluissaolevat lisäykset yms koristelu on tietenkin MINUN omiani.


*Bloginpitäjän omaa jakutusta*
...Patriotismissa ei ole mitään vikaa (tai pahaa / moitittavaa jne) vaan sen Vasemmistolaisessa vääristymässä, eli "Nationalismissa".
Orwell ymmärsi näiden kahden välisen eron.
*Bloginpitäjän jankutuksen loppu*


On olemassa ajattelutapa joka on nyt niin laajalle levinnyt, että se vaikuttaa ajatteluumme lähes joka aiheen suhteen, mutta jolle ei ole vielä annettu nimeä. Lähimpänä jo olemassaolevana vastineena (nimenä) olen itse valinnut kutsua sitä "Nationalismiksi", mutta näette pian etten käytä sitä missään perinteisessä mielessä, josko sitten vain siksi että se tunne josta puhun, ei aina yhdisty / kiinnity siihen mitä kutsutaan Kansaksi (nation) - eli yhteen rotuun tai maantieteelliseen sijaintiin. Se voi kiinnittyä / yhdistyä kirkkoon tai luokkaan (sosiaaliseen), tai se voi toimia lähinnä vain negatiivisessa mielessä (negaatio), jotakin tai jotakin muuta, vastaan, ilman tarvetta positiiviselle uskollisuuden kohteelle.

(Tämähän ON JO aika pitkälti Vasemmistolaisuus pähkinänkuorissa, tässä näin ! Pelkkä negaatio.)

´Nationalismilla´ tarkoitan ennen kaikkea, tapaa olettaa että ihmisolennot voidaan luokitella kuten hyönteiset, ja että kokonaiset miljoonien tai kymmenien miljoonien massat voidaan itsevarmasti määritellä ´hyviksi´ tai  ´pahoiksi´. Mutta toiseksi, ja tämä on paljon tärkeämpää, tarkoitan (nationalismilla) sitä taipumusta / tapaa identifioida / samaistaa, itsensä yhteen kansakuntaan / kansaan, tai muuhun yksikköön, asettaen sen hyvän ja pahan tuolle puolen, ja ettei näe muuta velvollisuutta (tjns) kuin edistää sen intressejä.

Nationalismia ei tule sekoittaa patriotismiin. Molempia sanoja käytetään yleensä niin hämärällä tavalla, että mikä tahansa niiden määritelmä todennäköisesti haastetaan / muuttuu, mutta niiden välille on tehtävä ero, sillä kyseessä on kaksi erilaista ja toisiaan vastustavaa(!!) ideaa. "Patriotismilla" tarkoitan omistautumista erityiselle paikalle ja elämäntavalle, jonka / joidenka, uskoo olevan parhaat mahdolliset, maailmassa. Mutta niitä ei haluta pakottaa toisten niskaan. Patriotismi on luonnoltaan defensiivistä (puolustelevaa), sekä kulttuuri mielessä, että asevoimain suhteen. Nationalismi taasen, on erottamatonta vallanhalusta / himosta. Jokaista Nationalistia sitova tarkoitus on saavuttaa lisää valtaa ja lisää kunniaa / arvoa (yms), ei (ehkä) itselleen mutta Kansalle tai sille yksikölle jonka hän on valinnut, mihin upottaa yksilöllisyytensä / individualisminsa (eli Itsensä). "


* - * - * - * - * - *

Siinä.

Siinä oli itseltään Orwellilta määritelmä tästä mistä kaikki kanan-aivot nykyään kohkaa, 24/7/365 eli "Nationalismista" ja myös siis patriotismista.
Noista kahdesta, tunnistan itseni heti ja helposti ja selkeästi Patriootiksi, enkä juuri lainkaan "Nationalistiksi" vaikka Vasemmistolaisuudessa välillä omat houkutuksensa onkin.

Mutta Vasurit sen sijaan, näyttäytyvät aivan TOTAALISINA ja epätoivoisen; Nationalistisina !!

Vailla MITÄÄN toivoa rimpuilla MILLÄÄN kielipeleillä tai silmän ja takin kääntötempuilla itseään tuosta määritelmästä vapaaksi. Jo yksin tuo VALLANHIMO ja sen sellainen, on Vasurius pähkinän kansissa.
Eli taaskin; Vasemmiston reppanat ja mielisairaat ja typerät, idiootit edustajat, huitovat ihan itsejään vastaan, tuomitessaan koko ajan, kaikkialla, ja kärkkäästi, tämän "nationalismin". Samoin kuin "Fasismin". Jonka par excellance edustajia he ITSE ovat.

Mutta sellaistahan on olla tyhmä / murhaaja; se luulee kaikkien muiden(kin) olevan kuin hän itse. Murhaaja luulee kaikkien murhailevan.
Ja koska hän (Vasuri) ei IKINÄ eikä KOSKAAN, OIKEASTI KUUUUUUUNTELE !!! KETÄÄN !! hän USKOO siksi järkkymättömän vakaasti omaan "asiaansa" ihan kuten Hitler omaansa ja Staalin ja muut Vasemmistolaiset perseenreiät.


Jaa taas, kuin tilauksesta, ovat nämä kaikki / kaksi, kilipäätä ottaneet TAAS yhteen: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016050121500905_ul.shtml

Vai näettekö jonkin merkittävänkin ERON noiden kahden "vastakohdan" välillä ?! Vitun idiootit !
Vittu; se on YKSI ja SAMA jengi, pukeutuneena ehkä vääääähän erisävyiseen mustaan. Samat naamarit, samat maailmankuvat ja ÄO:t, samat plakaatit ja lakanat ja mieltymys joukkoihin ja väkivaltaan ja absoluuttiseen ajattelemattomaan tyhmyyteen, täysin vailla ITSEä jne.
Perus Vasemmistolaisista on siis taaskin kyse. Lehdet HUOM !!!!

Ei mistään KUVITTEELLISESTA "ääri oikeistosta". Joka olisi luultavasti jotakin woolstriit-pankkiirin kaltaista TODELLISUUDESSA.

Ja ihan selvyyden vuoksi, taaskin; en millään muotoa ole itse ns Oikeistolainen tai yritä puolustella heitä, minä inhoan heitä siinä missä Vasureitakin. Ja koko sitä Saatanan Peliä mitä he pelaavat eli "Politiikkaa". Mutta noista kahdesta, vain Vasemmistolla on mitään VÄLIÄ, koska ns oikeisto on tehoton ja hyödytön kuin kuollut etana. Niistä ei vain OLE MIHINKÄÄN. (Lempiblogaajani mukaan, ja tämähän ON näin, se johtuu siitä että Oikeisto ei YMMÄRRÄ / käsitä pelaamaansa peliä, ja mikä pahinta; ne idiootit LUULEE sen kai olevan osa jotain Jeesusta ja Jumalaa ja Kirkkoa ja sen sellaista PASKAA. Ne ei käsitä sen olevan rikollisten ja itsensä Beelzebuubin järkkäämä, ja siis JÄRKKÄÄMÄ, PELI !!! Jossa pelaillaan ihmis ja apina sieluilla.)

* * * * *


Vasurit; NE, on idiootteja.

Siellä ne taas rähjää, itse itseään vastaan. Kuin jokin tyhmä eläin joka ei ymmärrä omaa peilikuvaansa omaksi peilikuvakseen, vaan on TÄYSIN VAKUUTTUNUT olevansa tilanteessa ns "kartalla". Ja HYVIN hyvin keskittynyt "pitämään asioista huolta" ja tuon Toisen, tuon Perkeleen Paholaisen, kontrollissa ja Herrain Nuhteessa !Ä L Y K Ä Ä P I Ö T !!!


Vittu mä vihaan teitä !! TULISESTI !
Vittu mitä imbesillejä perkele.


THIS is why we can´t have nice things.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti