sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Hankamäkilinkki ja rapiat

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2016/05/vaihtoehtoinen-vappupuhe.htmlEnsinnäkin on sanottava että, kuten se "lempiblogaajani" hienosti asian ilmaisi, on "Filosoofit" lähinnä vain diktaattoreita. Mutta sellaisia versioita joilla ei ole kykyä tai munaa tehdä sitä "juttuaan" kuten esim Hitlerillä, vaan he suosivat tuollaista "minä olen pyhä ja liiankin kanssa älykäs, joten teidän tulisi kuunnella minua" lähestymistapaa.

Halusin vain sanoa tuon tuosta alta pois, kun se aina tulee Hankiksestakin minulle mieleen, ja tuo hänen jankutus tuossa alussa noista "filosofikuninkaista" oli kuin TÄYDELLINEN vahvistus tuolle edellämainitulle.

* * * * *

Mutta sitten tuosta itse jutusta muuten; vittu että pisteli kyllä vihaksi ! TAAS.
Saatana.


Juuri tätä minäkin olen raivoissani tässä katsellut, kuinka NE RAHAT, jotka on jumalauta SUOMALAISILLE / suomalaisille köyhille ja mitä lie, otetaan nyt sikäli kun arvataan, POIS SUOMALAISILTA, ja KIERRÄTETÄÄN jonkin "poliittisen aparaatin" kautta, jaettavaksi sekä ULOS MAASTA, tuonne Suureen Maailmaan, että ANNETAAN sekalaisille vitun nekruille ja muille vitun LOISILLE jotka TUNKEUTUVAT maahan ja päättävät vain ihan ITSE, että "mä jään tähän".
Kaikki tämä TYHMIEN heteromiesten kuten Timo Soini, takia, jotka ei saa saatana sanottua NAISILLE "EI!"  !!!

Ja taas tulee tilanne, jossa oikeat ja kunnolliset ihmiset, on nälissään ja elävät eräänlaista valvepainajaista ja jossain Tuolla, on joku lihava kuvottava VITUN JUTKU, jolla on kultainen vessanpönttö.


Ja sitten siitä saattaa seurata milloin mitäkin. Ainakin monilla on sormi suussaan ja toisilla taas ehkäpä perseessään.

Maahanmuutosta™ he EIVÄT uskalla tai HALUA karsia, mutta MISTÄ VAIN MUUSTA kyllä. Kunhan siis se ei ole myöskään oma PALKKANSA tietenkään. Joka on siis ryöstösaalista JOKA ikisessä TAPAUKSESSA, jos on kyse "poliitikosta". Ja se saalis on muuten SUURI."Pakolaisvirtojen hiljennyttyä talven ajaksi ovat alkukeväällä eniten hallituskritiikkiä aiheuttaneet opintotukeen, sosiaaliturvaan ja yliopistojen toimintamenoihin tehtävät leikkaukset. Esimerkiksi Helsingin yliopiston budjettia joudutaan laihduttamaan noin sadalla miljoonalla eurolla kahden vuoden ajan. Samanaikaisesti poliittinen valta on löytänyt 1500 miljoonaa euroa pelkästään viime vuonna maahamme luvatta saapuneiden pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden elättämiseen sekä noin 140 vastaanottokeskuksen perustamiseen.

Yksinkertaisimpienkin pitäisi nyt ymmärtää, että rahat, jotka on käytetty pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden tukemiseen, ovat samoja rahoja, jonka valtio ottaa pois opintotuesta, sosiaaliturvasta ja yliopistoilta, siis tieteestä, tutkimuksesta ja opetuksesta, joille Suomen hyvinvoinnin ja tulevaisuuden pitäisi jatkossa rakentua. Minä en toivo tällaista kurjistumisen kuiluun heittäytymistä, ja siksi olenkin vaatinut kurinalaista talous- ja maahanmuuttopolitiikkaa."


"Juuri tässä näkyy Harvard-professori Robert Putnamin tutkimustulos, jonka mukaan monikulttuurisissa yhteiskunnissa kantaväestöönkään kuuluvat ihmiset eivät lopulta luota toisiinsa maahanmuuton heikentäessä luottamuspääomaa. Näin yhteiskunnallinen tehokkuus heikkenee ja länsimaiden talousahdinko syvenee. Maahanmuutto ei ole siis marginaalinen vaan aivan keskeinen syy hyvinvointiyhteiskuntien romuttumiseen."* * * * *


Mutta onhan SE toki, kuten Hankamäkikin sanoi, edes JOTAIN, että nyt MYÖS hipit ITSE joutuvat kenties kokemaan vähän epämukavuutta kun hynää ei riitä enää muille kun niille niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin vitun ihanille ja tasa-arvoisille ja tasa-veroisille, "Maahamuuttajille™". Joista valitettavasti tuli se 2000-luvun "juttu".

Ehkä se on niin, että suurin osa valkeista on tullut todella NIIIIIIIN pehmeiksi, ei vain päästään, että mieluummin asettuvat de facto; kynnysmatoksi, kuin taistelevat. Vielä kun tämä "taistelu" olisi ollut niin vitun HELPPOA, että junou?.............ei olisi vain OTETTU tai ANNETTU TULLA jne, omaan maahan, vierasmaalaisia ja vieläpä muinaista ja alempaa apinarotua edustavia.


Kyllä nyt on vittu viimeistään Vasemmistolaisuuden kuolinkellojen soitava, ja se tauti "ihmiskunnasta" pois tapettava.

Mutta koska te KAIKKI olette toivottoman tyhmiä paskoja, MITÄÄÄÄN ei tulla tekemään. Ei kertakaikkiaan yhtään ja mitään.

Teistä ei vain ole siihen !


Ja tarkoitan myös sanoa, että: te ette käsitä SITÄ, että itse se KAIKKIEN ONGELMIEN JUURIONGELMA on se mitä kutsutte "Politiikaksi" ja "Laiksi" ja siihen kytät yms paskapäät päälle.

Ilman niitä; ei olisi suomessakaan "Monikulttuuria™" !

Mitettikää vitun typerät keskinkertaiset vatipäät vittupäät heteromuulit SITÄ(kin) !!! Älkääkä VAIN sitä, mikä miellyttää eukkoa.

Eukko on ongelmienne syy ja lähde.
Ja MIKÄ pysyttää sen valtaa itsesi yli ja tilannetta laajemmaltikkin, sikäli ?!?!
Thät´s rait !! Toiset Tyhmät Heteromiehet !!

Theer ja gou !Olen löytänyt (itselleni) uuden Eshter Vilaarin kirjan netistä, jonka jo luin. Ja sainpahan taas PAAALJON lisää vettä myllyyni.
Palaan siihen asiaan tässä suht pian, sillä olen taas hivenen valaistuneempi, ja kuten usein; aion siirtää sen valon teidän vähäpätöisten vitun muulintasoisten itsettömien idioottien niskaan, josko vaikka joku teistä joskus saisi väääääähän MUNAA itseensä ja saisi sanotuksi vaikkapa "nou määm!"

Mutten nyt toivo liikoja.


Te olette, toiset pojat & miehet, TOIVOTTOMAN orjuutettuja. Ja katseltuani teitä koko tähänastisen elämäni, minä olen jo luopunut AIDOSTA toivosta. Ei OLE toivoa.
Te olette yksinkertaisia kuin kissa. Joskin fyysisesti voimakkaita, mutta niin on eläimetkin, se ei ole mucho. MINULLE, minä TIEDÄN että TEILLE se taas ON. HYVIN suurta


Mutta..... kukas sen onkaan ISKOSTANUT teihin, että FYYSINEN VOIMA on jonkinlainen vitun IHANNE ja HYVE ja TAVOITELTAVA tila ?!?!Koska se HYÖDYTTÄÄ...........

??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti