lauantai 21. toukokuuta 2016

Nälkäpeli - Elokuva arvostelu

AAaaaah, miten ihanan...valkoista.

En ollut vielä nähnyt koko leffaa, koska olen vältellyt sitäKIN, siinä uskossa että se on jotakin...."modernia paskaa".
Mutta väärässä olin taas ! Täytyy myöntää.

Kuten Juramaailmankin suhteen.

Katselin leffaa ensin ilman ääniä, sivusilmällä, mutta siitä asti oikein äänillä ja oikein katsomalla, kun Kätnissi tiputettiin siitä tuubista sinne tappomaailmaan.

Hämmästyttävän hyvä leffa ouvr-ool.
Mutta toisaalta; minä tykkään suuresti kunnon selviytymis / "survivaali" leffasta. Jos se vaan toimii. Ja tuo kyllä toimi. Ja tuo Jennifer Lawrence on niin vitun super-söötti ettei siitä voi olla tykkäämättä.

Tokihan tuossa oli ainakin se pieni neekerityttö, josta tehtiin eräänlainen valkoisen tytön eli Kätnissin, jonkinlaisen emotionaalisen katharsiksen airut tai symbooli, ja myötätuntoa herutteleva hahmo, mutta kai se oli tuon ajan kuvaa, realistisimmillaan.
Nykyään taasen, luultavasti, neekeri valkokankaalla saisi yleisön, jopa suomessa(!!), avoimeen buuauskonserttiin, joten se siitä.

Ja olihan tuo, jos sen niin haluaa nähdä tai NÄKEE, eräänlainen "feminismin" tai naaraspuolisen ultra-sankarittaren kohkaamisleffa, mutta mitä siitä ?
Eritoten jos se sankaritar on J Law !

Kyllä sitä välillä tsiigaa sellaisenkin.
En tiä....ehkä minä vain rakastuin tilapäisesti Jenniferiin, mutta tuosta jäi hieno fiilis !

Jäin taaskin kuuntelemaan nuo lopputekstit ihan LOPPUUN asti !! Siinä oli hyvää, valkoista, traditionaalista musaa. Modernia, mutta muinaista.
Ei se siitä parane.

Outoa kyllä yksi biisintekijä ja laulaja oli se "moderni paska" eli Teilor Swift.

*

Hienoa metsää, hieno jouskari, nättinaamainen naaras ja kaikkea ! Tässä oli sitä kaikkea !
Ja se yks pippelinvilauttelija neekeri, mikä se oli? ....mikä siellä ruottissa vilautti tai "väläytti" kaluaan kesken kitaroinnin ?...Leni Krävits ! Se !

Se oli mielestäni tuossa yksi noista tyypeistä, joista kukaan ei oikeasti välitä vittuakaan. Niitä sekundäärihahmoja.

*

Mutta kuitenkin, summa summaarum; se mikä tässä oli ehdottomasti parasta, on tuo sen (ainakin minulle!) synnyttämä assosiaatio.
Menneisyyteen ja mutkattomaan, kodikkaaseen eurooppalaiseen valkoisuuteen, ja sen sellaiseen. Tuo musiikki, tuo leffan kansikuvitus ja se närhikoru ja se jouskari ja se kaikki ! Se kaikki Zeldamainen, se tehoaa ja toimii AINA.
Sen voisi munata vain idiootti tai suomen "elokuvantekijät" eli toisiaankehuvat munattomat ja TOTAALISEN VISIOTTOMAT yhdentekevät kommunistinynnyt. Joista KENELLÄKÄÄN ei ole MITÄÄN lahjoja. Pelkkiä vitun keskinkertaisuuksia ja hätäilijöitä, kuten koko vitun maa. Musiikkiaan myöden.Ai vittu.......alkoi ihan ottaa sydämmestä tuo muisto niistä nuoruuden tai ainakin tätä hetkeä nuoremmista ajoista, jolloin oli vielä eurooppa, oli TILAA !! Oli tilaa hengittää, oli valkoisuutta eikä sekopäisiä ääliö feminatsiämmiä ja rääkyviä räkäisiä vasureita, kaikkialla, nekruineen, repimässä kaikkea mihin eivät itse yletä, las. Ja tuhoamassa kaikkea, kuin neekeripäällikö amerikassa.

Vasemmistolla ei ole makua.

Mutta tuonhan tietää Marssilaiset kissatkin. Kunhan nyt vain sanoin.

Minua alkoi jopa vähän säälittää kai, tai aloin kokea snadia myötätunnon kipinää näitä nykynuoria kohtaan. Kun sitä oikein AJATTELEE hetkenkään............ aatelkaa missä vitun maailmass ne elää sen AINOAN vitun nuoruutensa !!

Maailmassa jossa ei vain OLE, mitään muuta kuin neekereitä ja muslimeita ja näiden pyörryttävää, tunkkaista ja tukahduttavaa ja loputonta, troglodyytin typeryyyttä ja pahuutta ja demonisia tekoja, ja laumoittain rähjäisiä rääkyviä apinalaumoja joista kenelläkään ei ole MITÄÄN sanottavaa. Ei ainakaan mitään OMAA tai uskaliasta !

VALKOISUUS, voisi yhtä hyvin tottavie, olla kuollut !!
Niin kaukana on nykyiset "valkoiset" meistä Oikeista Valkeista.

Haistakaa petturit vittu ! Vittu te olette LAIMEITA, ja pilasitte kaiken.
Mutta toisaalta; ehkä nämä ajat ovat se puhdistava tuli jolla maailmaa polttaa liiemmät rönsyt ja karstat ja roskat meistä pois, jotta siellä Todellisessa Tulevaisuudessa saisi taas heeeenkeääää.


Ja sanon vielä varoituksen sanan jutkuille ! Eli; teidän kannaltanne on ILMIÖMÄISEN suotavaa, ettette paljastu tämän KAIKEN takana olevaksi "voimaksi" sillä jos niin käy ilmi olevaksi, olette te täsmälleen kuten olen usein sanonut; uunissa ennenkuin tämä vuosisata on ohi.

Mutta ne vain ei OSAA, kumpa te muut saattaisitte käsittää ja HYVÄKSYÄ tämän(!!!), mitään muuta. Ne vain ärsyttää muita, kunnes muut tekevät jotakin.
Sellaisia ne vain on. Eikä se siitä muuksi muutu. Ei yninällä, ei ymmärryksellä, ei taialla ei laeilla ei millään. Ei kielloilla, eikä edes rukouksilla. Paska on paskaa, ja sellaisena se pysyy.

Mutta tämä !?...tämä oli hienompi ja VALKOISEMPI leffa kuin luulin.En tiedä oliko se tämä leffa, assosiaatioineen vai Jennifer, mutta ....tämä teki hetkellisesti taas nuoreksi !! Tai nuoremmaksi.


Wau !

Valkoisuutta ja ...metsää...eurooppa ja kaikkea !....pari hyvää biisiä.... miellyttäviä assosiaatioita...ällistyttävää..!...hahaa....wau.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti