tiistai 31. toukokuuta 2016

Sinäkin, Hookkins ?!? (vs Trump)Nyt tuokin?!?! Vittu TUONnäköinen ^^ olento kehtaa änkyttää Trumppia vastaan !
HAHAHahaaa..........vittu; kuole jo pois perkeleen typerä hyödytön muuli. Vitun HIRVIÖ !!! Vitun kuolaava kammotus !

Ei toki sillä, että MINÄ ajattelisin ITSE, oikeasti, niin heterosti / utilitäristisesti, että kaikesta on aina oltava jotain HYÖTYÄ, mutta tarkoitus on KOROSTAA että tuosta tyypistä EI OLE edes sitä ! Ja ihan vain korostaa sitä, että jopa tuon vitun sulaneen mongoloidinkin oli hyökättävä Trumppia vastaan.

Vaikka äijä ei tainut inahtaakkaan kun Neekeripäälikköä valittiin, eli Laitonta Marxilaista entistä Mustapantteri-paskakasaa, ja Amerikan vihaajaa ja tuohoajaa.

Jonka yksi lausunto / "sitaatti", on muuten niin saatanan TOTAALISEN TYPERÄ, että sitä on jo vähän vaikea uskoa kenenkään tai minkään, sanomaksi. Edes neekerin. Eli, ilmeisesti Obama on sanonut, suurinpiirtein suomennettuna, että "Amerikkalaiset, elätte kaikkien aikojen mahtavimmassa / parhaassa maassa ! Toivon että liitytte minuun, yrityksessä muuttaa se!"

..............wtf.

*

Tämä Anti-Trump mania alkaa jo käydä absoluuttisen naurettavaksi ! Siis... mitä VITTUA ?!? Ikäänkuin tässä oltaisiin kruunaamassa Maapallon Herraksi itse Anti-Kristusta tai Luciferia tai jotain. Tai ikäänkuin se olisi jotain aivan ällistyttävää ylipäätään, milläänlailla, että Trump valittaisiin presidentiksi. Mikä on luultavasti jo tähtiin kirjoitettu.
Vai LUULEEKO joku ihan todella TOSISSAAN, että jollain muulla on jotain, mitään, tsäänssiä ?

Mitähän sieltä SEURAAVAKSI vielä keksitään vyöryttää esiin, ja Trumpin eteen. Esteeksi ja vähintäänkin hidasteeksi ?! Kenties jokin entinen missi Bulgaariasta tai Kolumbian hikisestä viidakosta, tulee esiin ja Julkilausuu kuinka ei voi sietää koko äijää ! Ja näin !

Tai ehkä jokin Thaimaalainen sirkuselefantti maalaa ihan itse ja yht´äkkiä ja ex-tempore, taulun jossa vaikkapa tiikeri SYÖ, Trumpin ?
Tai joku kuulee taas itsensä Jumalan, joka lausuu että "Trumpista ei saa tulla Yhdysvaltain presidenttiä !! Se ei olisi Globaalin Vasemmistolaisen Muulilauman mieleen ! Joten niin...ei vaan VOI olla!! Ya hear !?!?"

Tai ehkä ......mmmmm......Suomen Lehdistö on sitä mieltä että "mmmmm..EI!"
Taaaaiii........eehkäää.....jokin kissa osaa sanoa "nou tramp" tai koiran haukunnassa on kuultavissa klintton ! klintton !

Anglosfääristä loppuu joka tapauksessa kohta jo julkkikset jotka voisivat vielä ponnahtaa esiin ja ilmoittautua Trumpin inhoajiksi.

Ja lopultakin; M I K S I ?!?! Minkä HELVETIN takia !?!?
Siis....MITÄ hän on oikein TEHNYT teille kaikille vitun kiukutteleville perkeleen Vasemmistovauvoille idiooteille !?
Vittu teistä sangen harva on Trumpin PASKANkaan veroinen ! Ja silti kehtaatte saatanan rakit haukkua sitä sen kun kerkeette.
Mutta saisiko joku sanottua jotain OIKEAA ja TODELLISTA, MITÄ HÄN ON TEHNYT, miksi hän on niin ....uuuuh! KAMALA !

Mutta toisaalta; Vasurit ei ole tunnettuja minkäänlaisesta ÄLYKKYYDESTÄ tai vielä vähemmän VIISAUDESTA tai aidoista inhimillisistä tunteista. Vaikka ovat ajavinaan juurikin niiden asiaa. Mutta helppoahan se on, olla OLEVINAAN jotakin. Sen varsinainen OLEMINEN on se mikä on vaikeaa. Ja hyvin epäsuosittua !


*

Yksi syy kaiken alla, voisi olla sekin että Trump on, kuten luin sieltä DissectLeft blogista, itse asiassa Saksalainen !! Wau ! Sitä en tiennytkään. Ja nimen alkuperä ilmeisesti on Drumpfh tai mikä lie.
Ja Anglothan ei hirveästi diggaa Saksalaisia, koska. ... ._________________________ .


Ne luulee kai että Trump saisi aikaan jotain todella todella PAHAA, koska on luultavaa että Trump; SAISI AIKAAN jotakin !

MINÄ näen Trumpin lähinnä eräänlaisena muiden jälkien siivoajana, josta olisi syytä olla niin kiitollinen kuin nyt mistään Poliittisesta ikinä voi tai pitäisi, olla.
On todella todella suuri harmi ja menetys ja turmio, ettei suurin osa teistä kykene elämään ILMAN "politiikkaa" ja olemaan niinsanotusti "ihmisiksi". Luonnostaan siis. Mutta koska se ei näy muuttuvan tässä ihan lähipäivinä, niin Trump on siksi parasta tällähetkellä, mitä on tuossa "jutussa" saatavilla.

Parasta olisi; EI presidenttiä, EI kongressia, EI lakia, EI kyttiä, EI heterovaltiota (Hankamäki), EI sääntöjä, EI sitä, EI tätä. Mutta koska elän apinoiden seassa ja planeetalla, ei sitä kai vain VOI edellyttää teiltä ?
Te VIIHDYTTE Helvetissä ja kaaoksessa ja ongelmissa, kuin sika paskassa. SIINÄ on se pahuuden INHOTTAVIN puoli ja suurin ongelma meille ei-pahoille: kuinka KOSTAA pahuutta vastaan tai ylipäätään pitää se loitolla, kun sitä ei ITSEÄ häiritse ne samat asiat mitä se tekee muille koko ajan.

"Mikäpä pahan tappaisi?"    Tottavie.Eniwei: rauhoittukaa nyt jo perkele sentään. Trump on vain, lopunkaiken, yksi Amerikan Presidentti, monien monien muiden joukossa. Se EI OLE maailmanloppu.
Paitsi ehkä Amerikassa "Laittomasti" notkuville Mehikaaneille ja ehkä siis myös Obamalle joka on Kenialainen, ja saisi ehkä itsekkin lähteä kuin ohjus......luultavasti siis synnyinmaahansa eli KENIAAN, jos Trumppi pääsisi sanelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti