sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Nälkäpeli Vihan Liekit - Arvostelu

Korjaus klo 02.20 se olikin "Vihan Liekit" eikä mikään "Matkijanärhi" !! Mea Culpa. Mutta onneksi kukaan tuskin näki...joooten.... hetkinen?!..

Hienoa, taas !

Aikalailla yhtä loistava kuin se ykkönenkin, mutta se loppubiisi ei ollut niin hyvä, ja kuulosti Stingiltä. En tiä, ehkä se OLI Sting.

Se oli kasarilla Dyynissä jossain kalsareissa, ja on siitä kuuluisa. Ja kaiketi jostain muustakin, en tiä. Mutta oli sillä yksi hyväkin biisi, se mikä oli sen Leon leffan saundträkillä. Siitä diggasin silloin, en tiä dikkaisinko NYT. Enkä viittis käydä tuubissakaan sitä kuuntelemassa.

Eniwei, hyvä leffa joka tapauksessa.

Kätnissi oli ehkä snadisti tuhdimmassa kunnossa kuin aiemmin, mutta ....ei se mitään. Nätti se silti oli, ja ei tuo akka edes VOI olla mikään vinttikoiranlaiha, se ei sovi sille.
Tosin, iroonista kyllä, se on käsittääkseni sen kirjan, sen hahmon, oikea olemus. Langanlaiha.

Mutta kuitenkin, tuo jäi vähän vittumaiseen paikkaan !! Mikä "klifhängeri" !
Nyt se on PAKKO nähdä sitten se seuraavakin osa. Ja ne loput jatko-osat EI OLE saaneet yhtä paljon kehuja ja yhtä hyviä arvosteluja kuin nämä 2 ensimmäistä.
Eikä se tule neloselta ainakaan ihan äkkiä.
Eli .....kiiti vaan !

Saatan joutua OSTAMAAN sen jostain !! Vitun mulkut.
Eikä se ole edes luullakseni, tarjouksessakaan vielä.
Käsitättekö lain, mitä elokuvat TÄYSHINTAISINA maksaa !!!

Vittu tässä sentään mikään Paris Hiltton olla !

*

Nälkäpeli näyttäisi muuten, sanottakoon nyt niin saadaan vähän syvyyttä tähän pika-arvostelmaan, kuvaavan melko hyvin ja osuvasti suomen.
Suomalaiset näyttävät minusta elävän juurikin tuollaisessa samanlaisessa typerässä vitun horkassa, missä mitään "Virallista" ei OIKEASTI "kyseenalaisteta" (minä VIHAAN tuota vitun termiä, "kyseenalaistaa", se kuullostaa VAIN joltain amisviiksisen vitun Vasurirotan näsäviisastelulta, ja siis hyvin hyvin mitättömältä) ja missä kaikkea kurjuutta ja köyhyyttä sekä siedetään, että PAKOTETAAN sietämään. Mitä erilaisimmilla konsteilla.

"Konstit on monet, sanoi akka kun kissalla pöytää pyyhki".


Eikä liene kovin kaukaa haettua, että Tulevaisuudessa™ - jossa siis kaikki on tietenkin paljon paremmin! - suomessakin Eliitti™ järkkää "Kansalle™" aina silloin tällöin jonkun tuollaisen "nälkäpelin" jossa saavat tappaa toinen toisensa. Sitähän tämä jo melkein on NYT !

Toisaaltahan se olisi kyllä mitä mainioin lisä tähän suomen armeijan kanssa kohkaamiseen ja "varusmiespalvelukseen" eli pakkovärmäämiseen yms typerään helvetin cro-magnon-hetero PASKAAN.

Miksei vain lähetettäisi "jengiä" tuonne johonkin vitun vatukkoon murhaamaan toisiaan, koska Venäläiset SAAAAAAAATTAISIVAT joskus jostain syystä TAAS tehdä samoin !?!?!

Sen sijaan, että esim rakentaisi tai ostaisi oman ydinpommin. Josta tosin ne mulkosilmämuukalaiset EI tykkää ! Yhtään !
On Julkinen Salaisuus, että ne (paitsi ovat todellisia ja olemassa[uskokaa pois vain, kokemusta on!]) käyvät silloin tällöin sammuttelemassa Suur Valtioiden ydinkärkiä. Ja joskus ilmeisesti sekalaisten, mutta sisällöltään ÄÄÄÄRIMMÄISEN SELKEIDEN viestienkin kera.
Joten ....jos meilläkin olisi oma a-pommi tai jokin, saattaisimme saada itsekkin vihdoin(!!) jonkinlaisen "audienssin" näiltä vitun aavemaisilta Moraalisaarnaajilta ...Tuolta Jostakin. (Ilmeisesti ihan vain; maan ALTA / kuusta!)

Mutta nyt jos koska, eksyin jo aiheesta ! Ja KUNNOLLA !
HAhahaaaaaa...............

Eniwei........ hieno leffa.

"Kiitos näistä".


Nyt ymmärrän tämänkin jutun suosion.

Yhtäkään Potterin Härriä en sentään ole katsonut, enkä aio katsoakaan. SE juttu inhottaa minua lähes jokalailla, vaikka onkin ilmeisesti TÄYSIN valkoinen. Lukuunottamatta pääosan juutalaista esittäjää.
Lempibloggailijani mukaan tuo lieneekin sen suosion, ainakin yksi, syy. Se on liiankin kanssa VALKOINEN !SWPL !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti