sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Rohkea Foto Räppirotasta

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016052821638878_vi.shtml

Siinä on...... . .. .. .mitä ROHKEIN foto kyllä. Myöntäähän se täytyy, ei siitä mihinkään pääse. Perkele.
Kyllä ....kyllä. Tuo se on yksi; rohkea vitun kuva !!


Mutta jos nyt tosissaan ollaan, niin..... siinähän se, rappioalkoholistilta / narkkarilta "näyttävä" ...jonkinlainen olio nimeltän Gaabriel, ON !! Se siinä ON ! Tämä on FAKTA !
Ja taustalla näkyy vähän jonkun akan hiuxia. Fak jee.

Mutta nin, tuo ite "räppäri" näyttää joltain vitun lommoposkiselta ja kusellehaisevalta, juopolta jostain vitun Kolumbian viidakosta tai Bogotan likaisilta / likaisimmilta, kaduilta.
Sellaiselta mitä niissä "Nevadoissa" nyt aina notkuu, pitkin ja poikin jalkakäytäviä ja ojia ja muita vastaavia. Pummaamassa tupakkaa ja/tai jotain päihdettä tai huumetta tai jotain.
Ja ehkä tarjoamassa turistille halpaa roleksia.

Se on kuin jokin tatuoitu homo. Tai tarkennettuna; pääkaupunkiseudun homo. Ja siis tatuoitu.
Kuin jokin Tom Of Finland leffan, liiaksi rooliinsa eläytynyt, avustaja.

Se on kuin jokin paskaviiksinen Vinkuintialainen rotta, kuin jokin vitun Thaimaan kaduilla elävä loinen, jokin ...myyttinen (ja siis ta-tu-oitu !! muista nyt jo perkele!!) elämänmuoto, joka tulee nähtäväksi vain aina silloin-tällöin. Lähinnä jos ja kun sattuu valkean pimpin tai rahapussin kanssa samaan ylimalkaiseen tilaan.

Ja joka on, kuten monet muutkin apinat(?), saanut itselleen varastettua jonkun onnettoman turistin silmälasit / rillit.

Variksenpesäkin sillä näkyy olevan päälaella !! Hah....just. Ja sanotaan että tällaiset ....hahmot, on kuitenkin "ihan hyviä roolimalleja".

Se näyttää myös siltä kuin se hikoilisi jääkylmää hikeä, yrittäen karistaa vieroitusoireita ja niiden myötä myös joitain Demoneja. Ehkä Stubbia. En tiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti