torstai 5. toukokuuta 2016

Hevisaurus Älähti !

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016050521519922_vi.shtml

HAHAHaaaa, ai luoja !
Vitun - tyhmä läski.


Näköjään tämä "artistien" Spinal Tap juttu ei ole edelleenkään ohi tai kuollut. Toisin kuin Punk, joka ei voisi olla kuolleempi vaikka ....olisi kuolleempi !

Siinä siis joku hevidinosaurus nyt suuttui ja alkoi kiukutella, kun ei arvostelu miellyttänyt. Kuin jutku tai vasuri konsanaan. Sun on parei sanoa vain minua MIELLYTTÄVIÄ asioita vitun mulkku !!....tai muuten!!.....

Säälitävä läski plösö paska.
Vittuako "laulat" saatanan typerä zombi "nuotin vierestä" jos et halua kuulla "laulavasi nuotin vierestä" ?!Tämä on aivan ällistyttävän, super hyper yyber järkyttävän, naurettavaa, tämä kaikki nykyinen heviäijien kohkaus, mitä on tekeillä. Se saatanan vitun Gans Än Rouseskin pitää nyt kai sitten jostain syystä helvetti herättää kuolleista ja kaivaa sitä varten ylös ja esiin paitsi se sinänsä, niin myös se vitun kusenkeltainen typerä ja naurettava plösö läski, se eläkeläiseltä höppänältä näyttävä vitun Äxl Rous. Joka pitää myös istuttaa Eisii Diisiin "nokkamieheksi".
Ja mikä naurettavinta; Rouling Stouns on edelleen ....ELOSSA !

HAHAHAHAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ooou mään.

Kaatukaa nyt helvetissä jo hautaan tai johonkin ....vanhainkotiin tai eläkkeelle tai jotain. Tuo on NAURETTAVAA !!

Ja MITÄ vastaan te enää "kapinoitte" ? Paitsi virtsankarkailua ja happamia röyhtäyksiä ja kyseisen vanhainkodin nuoria hoitsuja ??!
Tsiisus Fak !

*

Jotkut ei vain osaa lopettaa tai keksiä itselleen jotain uutta "jutua". Luoda nahkaansa, niinkuin ehkä pitäisi ja kuuluisi.
Muuuutta kulkeehan sitä jokkut samoissa saatanan vaatteissakin vuosikymmeniä kerrallaan, lähinnä tyhmät ja ne joilla on jotain muuta(kin) vikaa päässään.
Ja vielä, kun nyt tähän samaan sattui, niin; aiheeseen TÄYDELLISESTI sopien, työstää Loirikin taas "uutta levyä".

Ehkä VÄLILEVYÄ tai sen pullistumaa. En tiä. Mutta jotain se tekee.
Korisee taas niitä jotain, samoja, näennäisen Muinais-Suomalaisia surullisia ja toeavia lauluja, levylle.

Vaikka ei se minua HAITTAA ! Kunhan toin esiin.

Eikä niitä mieslaulajia ylipäätään enään edes OLE, muuta kuin juurikin Loiri ja se Tähkän Late.

Täytyy taas kai sotia, jotta on sitten jälkeenpäin jotain mistä laulaa ja valittaa.


P.s mutta tälläkertaa on uuniin pistettävä juutalaisen Kansan lisäksi myös neekerit ja suurin osa ähläm-maailmaa tai kaikki jos mahdollista, ja melkomoinen latinki omia valkeita petturin paskoja.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti