keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Välikysymys

Onko murjaanit ja neekerit jo heitetty ulos maasta ?
Ja: onko niiden tännetuloreitit jo tukittu ?

Ja ymmärrättekö lainkaan pelätä tätä tulevaa, KUUMAA(!!!), kesää ja sen tuomaan MaMu-tilannetta ?!?!

JOS ne hoksaa tämän(kin) maan, olevan periaatteessa asuttava, ainakin kesäisin, ei niitä saa täältä HELPOSTI pois ainakaan. Ellei turvaudu siihen tavallaan, kaikkein "helpoimpaan" eli vain tapa koko sakkia.

Ja en tiedä ettekö te Hallituksen zombit käsitä tätä vai mikä ihmeen mekaniikka siellä "kulisseissa" lopultakin vaikuttaa, mutta: te ihan ITSE tulette jäämään tässä ihan OMASSA vitun maassanne ja omassa vitun PELISSÄNNE, kuulkaahan, kakkoseksi !!

TEIDÄT ählämit ja nekrut syö välipalaksi, ja ERITOTEN(!!) "politiikassa" !
Se on neekerien keksintö / apinoiden, ja NE ovat sen mestareita, EI valkoiset !


Ei ole PALJON tyhmempää ja valitettavampaa olentoa, kuin valkoinen "poliitikko". Sillä siinä on olento niin vastaan omaa TODELLISTA OLEMUSTAAN ja maailmankäsitystään ja tapaansa toimia, että se on kuin se kuuluisa, niinsanottu, "kala kuivalla maalla".

Se on vähän samanlainen juttu kuin tuo teidän idioottien kohkaama "Laki". Tai kytät ja säännöt yms PASKA.

Siinä huohottava ja äääääääääääääärimmäisen tiukkapipoinen ja harhaisen ylimielinen porukka, ei ainoastaan JULISTA ja ABSOLUUTTISEN "erehtymättömästi" että vain koska HE ITSE tarvitsevat kainalosauvoja, tarvitsee KAIKKIEN koko  p l a n e e t a l l a niitä käyttää ja RAKASTAA !!! Mutta myöskin; he PAKOTTAVAT näin tapahtumaan. Ja vielä mitä !?!?
Hoi Polloi ihan KUNNIOITTAA tätä toimintaa !

Mutta summa summaarum: jos ei mistään muusta syystä, niin ehkä tuosta, kannattaisi alkaa tilkitä neekerien tänneänkemisaukkoja jo vähitellen.

Ja vielä loppuun jotain mitä olen unohtanut jo piiiiiiiiitkäääään sanoa, mutta jonka näköjään Kansankokonaisuus Jukka oli myös hoksannut, eli nyt kun ilmasto ilmeisesti on jotenkin lämpimämpi ja sikäli myös vähän "parempi" (eritoten "mustaihoisille" !!) voi tämä kaikki liikehdintä olla myös ainakin osittain JOHTUVAINENkin nimenomaan siitä !!
Eli ehkä planetaarinen ympäristö ITSE, sinänsä, MYÖS, ajaa näitä muuttelevia paviaaneja pitkin ja poikin planeettaa, asuttamaan uusia laidunmaita. Ja tällaisia Käymättömiä Korpimaita kuten ......mmmm...."Suomi" !
Miättikää tätä !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti