keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kanadapelistä

Hienoa jellonat !

Aivan vitun mahtavaa !! Hyvähyvähyvä.
Siellä se on nyt Kanadanmajava, nuolemassa haavojaan ja omaa persettään. Jossakin ....tyhjällä hallilla, vaihtopenkin takana tai jossain.
Ja ulisee.

Olisi hienoa saada se tripla-tripla-tripla nyt sitten. Kun kerran mahdollista.

Ottakaa SE.
SE se vasta tekisi hyvää. Ihan jo suomen ja suomlantilaisten itsetunnolle.

On hienoa katsella sitä jäänvalkeaa / sinistä, kirkasta ja kliinisen kylmää Valkoista riviä naamoja, plus ne pari ryssää, niissä seremonioissa ja tsiigailla kaikkea sitä exklusiivisen SUOMALAISTA liehuntaa, jossa ei näy YHTÄKÄÄN naista ja neekerinpaskaa tai muuta vitun murjaania.
Ylipurentansa ja kälätyksensä kanssa. Puikulaisen ja umpityperän päänsä kanssa. Ja islähmin julistelunsa.

On VAIN suomalaisia ja lätkää ja jäätä ja lunta.

On mahtavaa !


Vittu NELEJÄ NOLLA !! N O L L A !!

AAHAHAHAhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Vitun Kanada !! HAHAHAaaa; haista vittu !!

Vitun "Monikultturistiset™" pohjoiset Ranskalaiset munattomat muulit ja myyrät.

Kanukit tuli jäälle, lainatakseni jostain päin nettiä juuri lukemaani vertauskuvaa (joka oli tosin englanniksi alkuperäis-asussaan), kuin hyeena joka on aikeissa viedä leijonalta saalis hampaista. Mutta Kanukit olikin kuin jotain vitun mongoloideja mailanvarressa sitten siinä lopulta, tuijottaen katatoonisina tyhjyyteen. Ja se yksi niistä näyttää ihan CeePeeltä.

Oletteko KOSKAAN ennen nähneet niin vitun retuutettua, niin lyötyä, niin vitun TOTAALISEN yhdentekevää ja löntystelevää mömmöistä hevonpaska Kanadaa kuin tuossa matsissa ja eritoten loppuakohden !?
Tsiiiiisus että ne luovutti !! Ne luovutti pahemmin kuin Kazakshtan, rimpuiltuaan ensin suomea vastaan muutaman sekunnin.

Kanutkin alistui häviämään oikein KUUUNNOLLA ! Kuuuunnolla !

Vaikka yrittivät Laineen epätoivoisesti teloa, kun eivät vitun tyhmät perkeleen Ranskalaiset SIAT muutakaan keksineet eivätkä muuhunkaan PYSTY !
Jos osaa PELATA, ei TARVITSE keskittyä vihollisen telomiseen.

Ja jos meidän se "molari" on täysin tuntematon ja "nevöhööd" niin kuka tai mikä vittu se Kanadan majava oli !?!? Mikä vitun imuri SE oli ?
Se oli kuin huuverin imuri nimenomaan. Minä ajattelinkin, että "mikä vitun imuri niillä on oikein maalissa?"

Sen takia kai ensi-sijassa, Kanada upposi, sihisten kuin ......jokin mikä niin uppoaa, sihisten.

Uskomatonta, mutta totta.

Mutta; NYT teidän ei tarvi enää KOSKAAN kammota Kanadaa. Te olette jo siellä mihin olette niin kauan ja epätoivoisesti pyrkineet. Amerikassa sitä kutsuttaisiin "big liigiksi".
Te olette JO, hyviä.
Pitäkää siitä kiinni.

Harmi vain, että kaikki nämä mestaruudet tulee aina jossain ihan paskamaissa, kuten nyt tuleva tulee Ryssällä ja ruattissa niitä lähinnä on tullut ym.
Olisi hienoa voittaa jossakin oikeassa MAASSA vihdoin !! Vaikka Tanskassa tai Saksassa tai Hollannissa tai jossain vastaavassa.
Vaikka Espanjassa !Turpiin vaan ja onnea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti