tiistai 3. toukokuuta 2016

Tampereen "Punakaarti" häpäisi hautakiviä (taas)

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/pysayttava-hetki-tampereen-sotkettujen-sankarihautojen-luona-paras-kaverini-makaa-tassa/

Sitten oli tämäkin "keissi".

Arvatkaa oliko asialla äärimmäinen oikeisto ? . . .. .vaiko kenties se ihan Perus Syyllinen, eli ihan Perus Vasemmisto !?

Jep.


Mielenkiintoisesti muuten, tätä(kään) asiaa ei IKINÄ tuoda esiin kun Vasurin paskapäät aukoo sitä paskaista pientä tyhmää päätään jossain vitun "keskusteluohjelmissa" yms. Mutta KUVITTEELLISTA ja hypoteettista ja pelkkänä ilmaisuna ja sanana ja käsitteenä, olemassaolevaa "äärioikeistoa" syytetään sitten senkin edestä. Siitäkin jos jossain sataa. Sekin on ääääääärimmäisen ja epäinhimillisen Natsi-Oikeiston syytä.

Ai miin.. ..KUINKA tyhmää sakkia tuo paskarähjälistö nimeltä "Vasemmisto" oikein VOI olla !??!
Onhan sillä oltava JOKIN raja ?!?! rait ?!....hei ? eikö ?
Vai...

En tiedä kyllä.... mitä tuollaiseen totaali mauttomuuteen ja moukkamaiseen törkeyteen yms lapselliseen paskaan, VOI edes enää sanoa.

HÄVETKÄÄ kaiketi.

Vitun paskarannut.


Vittu miten paljon voi olla paskaa / kusta päässä, moisilla ääliöillä ?

Luultavasti kyseessä on jotain tarkkisluokan kuolaavia "räppäreitä". Jotain helvetin höliseviä, suunkauttahengittäviä idiootteja, älykääpiöitä reppanoita. Jotka "ei tiedä tuon paremmin".
Mutta TODELLISUUDESSA; tietäähän jopa KISSAKIN paremmin. Muttei vasuri.
AATTELE nyt saatana edes hetki tätäkin perkele !....hahahaha....aija alkaa miltei naurattaa tuo TYPERYYS. Mutta tyhmäthän usein OVAT, toden totta, melko viihdyttäviä ja hauskoja omalla tavallaan, kuten eläimetkin. Juurikin yksinkertaisuutensa tähden.

Mutta.... kuinka joku VOI piirtää edes piruuttaan, vittu VIELÄKIN!!! perkele NYKYÄÄN !! KAAAAAAIIIIKEN tämän jälkään, jonkun hevon Helvetin vitun perkeleen sirpin & vasaran ? Ja puhua tuosta vitun JUUTALAISEN Marxin sontaläjän SONNASTA, tuosta VITUN "luokasta" !??!!?

Kuinka regressiivinen, taantumuksellinen, ja menneisyydessä jumissaoleva, sitä oikein VOI olla !?!?
Ja NÄMÄ tyypit räyhää AINA kaikkia MUITA kuin peilikuvaansa vastaan, siitä että ne MUUT on "taantumuksellisia" ja "rasisteja" ja mitä lie.

HAISTAKAA HIPIT VITTU ! vittu te olette oksettavaa saastaa. Alhaisinta paskaa mitä tiedän, ja mitä planeetta raukka päällään joutuu sietämään.
Ettekö te itse tosiaankaan koskaan KÄSITÄ omaa alhaisuuttanne ? Ja rähjäisyyttänne ? Ja inhottavuuttanne ? Ja mielisairauttanne yms ?!Vittu ...MITÄ VITTUA ?!?!!


Missä on MäääädVentsöössin Riku tuohtuneena tokaisemassa, että "tehkää ny VITTU joku jotain tälle asialle!!!"   ?!


Thät´s rait, ei missään.TämäKIN on loistelias esimerkki siitä, miten tuo sakki ei osaa eikä edes halua osata, ajatella REALISTISESTI, ikinä, yhtään, mitään.


Joskus ennen meitä tässä ja nyt, on elänyt toisia. Nämä kokivat olemassaolon suht samoin kuin me. Eikä ne luultavasti HALUNNEET sotaan tai siellä KUOLLA, mutta niin sitten vain kävi. Ja nyt, tänään ja tässä, päättää joku vitun käpyaivo kattoonräkimisensä lomassa, että "hei! menenpä suhraamaan spreillä ton hautakiven!" jonka alla tämä muinaisempi tyyppi, jonka elämän 2 VALTIOTA tuhosi TÄYSIN, makaa.


MITEN harhainen sitä VOI olla !?Minä olen yhä enemmän ja enemmän sitä mieltä että ns "hipit" yms paskan, saa tai se tuleekin, kipata johonkin joukkohautaan ja kusta perään. Ja siihen voisi lisätä sellaisen rituaalin, että siinä joukkoromuläjällä käydään aina tietyin "juhlapäivin" oikein iiiisolla joukolla pissalla ! Ja jos haluaa ja kehtaa niin miksei myös paskalla.

Ei Vasuri tarvitse eikä ANSAITSE   YHTÄÄN sen parempaa kohtelua. Ja sehän on sitä mitä se joka tapauksessa jo NYT, koko ajan, jakelee kaikille muille, saatanan typerä rystysilläänkävelevä vitun kehari. Vasuri on itse asiassa ehkä jopa typerämpi kuin neekeri. En tiä. Tuli vain mieleeni.
Tarkkaillaan tilannetta.


Tuon tekijä, jollei tuo ole joku, tihihihihih, haaaauskaa! THAATAHAHAHAAHAHAAAa...ahAHAha... haaaauska, pila tai jokin, jokin tahallinen provokaatioyritys tai jokin, nin kuuluu siis se tekijä lähinnä mielisairaalaan. Sillä ei ole ihan kaikki himassa.


Ja vielä; mikä juttu tuo on, Vasurit, tuo iänikuinen vitun puiseva jankutus jostain helvetin "lahtarista" ?!?! MIKÄ se ON ?!?!?!

Ja ettekö te keksi MITÄÄN omaa sanottavaa ?!?! Kuinka TOTAALISEN omasta sisällöstä vapaa, voi Vasuri olla !??!

Tosin siellä dissectleft blogissahan siinä kun on ne sivun oikeassa laidassa ne tiivistelmät vasurinpaskoista, niin mainitaanhan jo siinäkin ettei kommarilla vain OLE mitään OMAA sanottavaa. Ja että KAIKKI heissä on peräisin joltain muulta, joltain heidän edeltäjistään. Mainittiin mm Staalinin persläpi. Mitä SE saatanan supersaasta vittupää paskaviiksi aliapina vihasi, sitä vasurin reppana vihaa.
NIIN vähäpätöisestä ..."olennosta" on "vasurissa" kyse.

Joten tällainen totaalinen tahdittomuus ei YLLÄTÄ, mutta se kyllä ottaa jo vähän syömmestä. Vaikken ole mikään armeija armeija valtio valtio kytät ja laki siig hail, typerys.
Mutta siinähän se juuri onkin; minä en ole TYPERYS !


*

Tämä oli tunkkainen juttu, kuten ihan KAIKKI mitä Vasemmisto eli Kommunistit eli Natsit eli Modernit Noidanpolttajat ja Keskinkertaisuudet, ikinä sanoo tai tekee. Heistä ei vain ole MIHINKÄÄN. Yhtään ivvut mihinkään.
Korkeintaan "skedeemään" tuossa ympäriinsä, saatana isot miehet, kuin pikku kakarat. Vailla mitään, alkeellisintakaan, häpeää tms.
Vitun ...ääliöt.

Vittu mitä typeriä perkeleen mongoloideja.

Itse asiassa jopa mongoloidi on JÄRKEVÄ ja viisas, verrattuna Vasuriin !
Ja tuo on siis totta ^ tuo.


Eikö vaikutakin ihan tasan täsmälleen siltä, että nämä tyypit ihan TAHALLAAN kerjäävät nimenomaan sitä että heidät päästettäisiin jo tuskistaan ? Lahdattaisiin kuten he itse eittämättä sanoisivat.
Minulle viesti ainakin on sangen selvä.


Ja mainittakoon sekin taas ja vielä, että vasurit ei ole kovinkaan kykeneviä "analysoimaan" itse itseään. SE on jotain mitä he haluavat vain kaikkien MUIDEN tekevän, taaskin, kuin itsensä. Sillä sehän vaatisi ensinnäkin jonkinlaista älyllistä yms aktiivisuutta ja AJATTELEMISTA omilla aivoilla / omalla tietoisuudella, jota siis KOLLEKTIIVIN jäsenellä ei OLE. Ja mitä sitä on IKINÄ ollut, on surkastunut vailla käyttöä.

Eli siis; MIKSI he EDELLEEN samaistuvat johonkin vitun vanhan märän hikisukan tunkkaiseen "Punakaartiin" tjns vitun maan ja omiensa petturi, juoppo, paskakasa läskipää vittuperse kusiais -sakkiin, ja jankuttelee yhä uudelleen ja uudelleen noita samoja saatanan jakeita jostain VITUN "luokasta" ja "vallankumouksesta" ja "lahtareista" yms.

Nämä tyypit on koomisen typeriä.

Minä alan jo luottaa itse OMAAN versiooni siitä kuka TODELLA on se vitun neanderthaali. Minä vain tulin Texin vaikuttamaksi hetkellisesti, ja pahoittelen jos johdin teidät mukanani alas, sillä olen melko varma että: Texas Idiootin anteeksi siis Arcanen, KRIITIKOT on ne jotka on oikeassa, EI Teksi itse. Ja NE tyypit sanoo juurikin niin, että se thaali oli se vitun puoliapina idiootti, ei toisinpäin.
Siitä on jopa pari kirjaa, joihin voin tarjota linkin jossain vaiheessa, jotka muistaakseni nappasin juuri teksin blogista ja joiden johtopäätökset se lihava vitun puupää-idiootti kumosi ja käänsi päälaelleen.

Mutta en sano mitään varmaa suuntaan enkä toiseen, toistaiseksi, mutta ajatelkaa Vasuria nimenomaan niin; modernina NEANDERTHAALINA
Ja bäng! sinulla on vastaus ihan. tasan. KAIKKEEN. Mikä ikinä Vasuria koskee.

Katsokaa esim guuklesta kuvahaulla "Anna Kontula". Eritoten ne kuvat missä se on keltahiuksinen ! Tsiisus vitun Kristus; sehän ON jonkinlainen kurja ja mitätöitynyt neanderthaali !!!

Mutta siltikin; MINÄ "istun aidalla" asian suhteen, edelleen. Ja muistutan reiluuden nimissä että Texikin jankuttelee nimenomaan ja kai exklusiivisesti AMUD versiosta thaalia, EI niistä KAIKISTA !!
Myös mm "jutkut" on yksi versio. Josta se yksi kirjakin muuten kertoo, ja se on jutkun kirjoittama ! HAHaaa.

* * * * * * * * * *

Mainitsen vielä SEN, että näiden vasemmistovammaisten VANHEMMAT on myös melko vitun PALJOSTA vastuussa.
Vaikka sitten geenitkin olisi vielä siellä takana, mutta geenit ei tule antamaan ainakaan "tarvittavaa" vokabulaaria, josko sitten tarvittavan aivottoman primitiivisen tyhmyyden ja laumapaholaisuuden.Vasemmiston räyhähenget ja super-aggressiiviset paskapää hipit; eikö se ole TEISTÄ itsestänne, melko HUOMIOITAVAA ja merkillepantavaa ja lähes mielenkiintoista, että TE ITSE huoutte pahuutta ja ilkeyttä ja julmuutta ja pahaa tahtoa ja kuvottavuutta ja epäinhimillistä epäsympaattista paholaismaisuutta ja absoluuttista suvaitsemattomuutta ?

Oletteko ikinä sattunna huomaamaan tai panemaan merkille ?!
Mitäs SIITÄ sanotte ?!

Pelkkiä pilallehemmoteltuja pikku paskapäitä koko vitun sairas sakki.
SOTA tekisi teidänsorttisille luultavasti aivan loistavan hyvää. Mahtavaa vallan !
Jos se typerä vitun pölkkypäänne olisi vielä siinä harteillanne tai suoraan jopa niskankin päällä, olisi siihen ainakin taottu jokin aloittelijan taso jonkinlaisesta realismista ja nöyryydestä ja kuolevaisuuden käsittämisestä ja sen sellaisesta. Mutta Helsingissä ja Tampereella ja hienoissa kaupunginosissa, on helppo huudella ja telkassa. Ja missä vain missä ollaan "Virallisissa" ympäristöissä.Ylpeys käy lankeemuksen eellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti