perjantai 13. toukokuuta 2016

Grillit Huurussa

Katsoin yhden jakson, finaalijakson, tuollaista ohjelmaa.

Siinä on Sami "Ständapin Syöpä" Heedbär, ja se käy erilaisilla "snägäreillä" / grilleillä syömässä roskaruokaa.

Se ajeli siinä yksin ja Jani Juntti Sievisen kanssa, ympäriinsä ...oliko Nummelaa, pakettiautolla. Ja "jauhoi paskaa". Josta mikään osa ei ollut HAUSKAA.
Vaikka kyseessähän ON, kuten tunnettua, koomikko.

Siinä oli myös pätkiä sen ständapkeikoilta ja ne oli miltei puuduttavampia kuin se muu osio. Eli: ei YHTÄÄN hauskoja.
Se itsekkin taisi käsittää sen, kun siinä vitsaili siitä miten yleisö "on jo niinkun et mistä vitusta me oikein maksettiin". Nimpä.

Sitten se vei yleisöstä muutaman teinin vielä lopuksi sinne AaGeelle ja syötti niille sitä vitun kuvottavanoloista tekemäänsä moskaa ja paskaa. Sitä jotain Samin Lörtsyä tai mikä se vitun rasvainen mössö sitten olikin minkä se itse "disainasi" siinä.

Tokihan TUO on ihan hieno teko sinänsä, julkkikselta, muttei siinäKÄÄN ollut mitään HAUSKAA !


SE mikä ehkä oli edes vähän HUVITTAVAA, oli se että Samihan ON melko MASSIIVINEN hahmo. Niin massiivinen itseasiassa, että se hädintuskin mahtui niihin grilleihin sisään, missä kävi.
Ja sisälläollessaan se näytti samalta kuin virtahepo puhelinkopissa. Tai vaihtoehtoisesti; Timo Soini, puhelinkopissa.

Se miltei pusertui niitä seiniä ja laitoja vasten ja vyöryi silmille siitä luukusta. Sen pelkkä PÄÄ on niiiiiin vitun suuri ja iso ja kammottava, ettei se edes MAHTUISI, de facto, ulos niistä luukuista mitä nakkikiskoilla ON !

Se mahtuu hädintuskin leijumaan edes MÄKIN kassan yläpuolella!! Saati sitten snägärin luukusta ulos !
Mutta tiedän mitä ajattelet; miksi siitä luukusta kukaan edes HALUAISI, ylipäätään, ensinnäkään ulostautua ns.
Ja .....no, tuohon minulla ei olekkaan mitään merkittävää vastausta. Mutta ajattelin vain mainita asiasta.

Toiset ajattelee että heillä on tarve ja oikeus HALLITA MAAILMAA ja sen kaikkia ihmisiä ja pakottaa omat sanelunsa ja moraalinsa tai sen puute, niihin. Joten minun ajatteluni on vielä hyvin "ei hyökkävää / haitallista".


*

Siinä jos missä, oli melko vitun outo ohjelma-idea ! "Hei ! tsiigataan kun Sami syä makkaraa tai jotain!?!??...what ya say ??"

Vittu !! Tuollaisesta tulee yleensä, korkeintaan, vain nälkä. Eikä SE viihdytä !

Tosin HYVÄÄ siinä, ohjelmassa sinänsä, oli toki SE että se toi kuin toikin, NÄKYVYYTTÄ sekalaisille pikku-kioskeille näitä kaikkia suurempia puljuja vastaan. Ansaitsevat sen sitten tai ei.

En tiä, mutta ehkä ohjelmasta oli tullut parempi jos Sami olisi sen autolla ajamisen sijaan joutunut JUOKSEMAAN sen auton PERÄSSÄ, kameroiden kuvatessa avoinaisista takaovista sen läkähdyttävää rääkkiä ja raahautumista. Siis sehän olisi tottakai myös KIINNI siinä autossa jollain piuhalla / narulla, juurikin siltä varalta että sen voimat ehtyvät.
Ja tottakai ehtyvät.


Siten olisi myös tulleet kulutetuiksi ne kaikki sen suuhunsa ahtamat kalorit niistä grillikäynneistä, ja täten ohjelma olisi myös mitä "eettisin" ja Modernein ja hippiystävällisin ja hiilijalanjäljeltään mahdollisimman pieni ja luonnon huomioiva yms.

*

On se muuten raskasta tuo tuollainen koomikon elämä. Kertakaikkiaan ja "niinsanotusti".

Tai "niinsanotun koomikon".

Niinsanotusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti