maanantai 2. toukokuuta 2016

Mitä / mikä on "Laki" ?

Tätä en halunnut antaa teille Sioille ilmaiseksi, siis teille kaikille, en NYT puhu nimenomaan Kytistä "sikoina" vaan helmiä sioille vertauksesta. Niin siis ...en olisi tätä mielelläni antanut ainakaan tällä blogilla ja vielä NYT, ilmaiseksi, mutta nyt kun luin tuosta Hankamäen Enkelirakkaus kirjasta että jopa jumalauta itse Hankamäkikin kyllä KÄSITTÄÄ tämän asian edes johonkin extenttiin, vaikkakin SILTI puoltaa "politiikan" ja Valtion yms paskan olemassaoloa, niin päätin nyt kuitenkin tämän teille selittää. Mahdollisimman rajattuna ja nopeana ja yksinkertaisena versiona.

Tästä se "lempiblogaajani" on puhunut PALJON, ja vertaansavaillaolevan hyvin. Ja iskevästi ja hauskasti jne.
Hän selitti tämän melko pitkällä ja kattavahkolla ja ratkiriemukkaalla simpanssit ja neekerit historiikilla, mutta minä tyydyn vain läväyttämään tämän lyhyen ytimekkäästi ja vailla rönsyjä, tähän, tässä, ja nyt !Laki on ensi-sijaisesti (ja ehkä tietynlaisten) heteroiden Jumala.
Luitteko ja YMMÄRSITTEKÖ ja ennen mitään muuta, HYVÄKSYITTEKÖ, tuon yllämainitun !?!

Laki on "metafyysinen" heteroseksuaalisen / oidipaalisen, paniikin, liennytys ja ratkaisu yritys. Ja kuten ne KAIKKI, AINA, on; ihan absoluuttisen tukahduttava ja kammottava, abominaalinen ja kamala, ihmisoikeusrikkomus par excellance ja pelkkää Lauma Kuria ja Muihin Puuttumista, vailla MIIITÄÄÄÄÄÄN OIKEAA oikeutusta.
Mutta kuten HANKAMÄKI sanoi, se johdellaan heteroudessa ihan VAIN siitä, että Laista on ylevöitetty sellainen toisella tasolla olevan Jumalankaltainen ...sanotaan nyt vaikka "instanssi" - joten mikä vain mikä mitenkään siihen liittyy, on siksi aina Oikein ja Oikeutettua.

Ja TÄMÄ on SE syy, miksi KUKAAN teistä ei KOSKAAN, pääse puusta pitkään, jankutellessanne tästä aiheesta ja asiasta; koska te kaikki olette heteroita ja elätte heteroiksi ja sikäli, teitä SITOO samat tyhmä, ja ai duu miin TYHMÄT(!!), OLETUKSET ja olettamukset ja maailmankuvat ja käsitys TODELLISUUDESTA itsestään, sinänsä.
Te olette kaikki SAMA PASKA vähän erisävyisessä säkissä.

SIKSI teistä ei ole KOSKAAN   IRTOAMAAN  mistään. Vaan te olette jumissa kuin  täi tervassa, siinä yhdessä ja samassa jankuttelevassa ja tukahduttavassa, tympeässä ja ylimielisessä, maailmankäsityksessä.

Jonka SISÄPUOLELLA te vitun, valitettavat, idiootit sitten YRITÄTTE rimpuilla milloin mihinkin suuntaan, pääsemättä IKINÄ, MIHINKÄÄN.


Laki on SE, mikä ennen oli Neekeripäällikön tai "kylänvanhimman" SANA. Mutta YLEVÖITETTYNÄ sille "Laki (Jumala!) SANOO NIIN!" tasolleen.


Laki = siis hyvin hyvin PRIMITIIVISTÄ ja TUKAHDUTTAVAA; neeeeeeeekerien tunkkaista ja rutiköyhää "elämää", kivikauden Afrikan hiekassa, kyykyssä ja nälissään, peläten, kammoten, luullen kaikenlaista jne. Se on siis panikoivaa, vainoharhaista, mielisairasta TAIKAUSKOISTA typeryyttä. Josta kukaan ei vain USKALLA IRROTTAUTUA, koska....haaay ?!?! sehän VOISI mennä pieleen !!!?

Ja ken tietää mitä siiiiiiiitä sitten seuraisi !


(Ail giv ju a hint; siitä seuraisi jotain nimeltä "Valkoisuus")
Laki on jotain mitä HETEROT, TARVITSEVAT kaiketi, ollakseen tappamatta toisiaan, tyhmiä kun ovat. Ja Hankamäki esim, on sanonut asian niin, että ihminen VALITSEE "ELÄMÄNTAPANSA" ja SE voi olla joko HOMO tai HETERO -seksuaalinen, mutta vaikka tuossa on tuo sana SEKSUAALINEN, se tarkoittaa kuitenkin (myös) IHAN KAIKKEA MUUTA.
Se tarkoittaa kooooooko vitun "elämänasennetta" ja maailmankuvaa ja pukeutumistyyliä ja filosofiaa, suhtautumista ihan jokaikiseen asiaan tavalla tai toisella; se on KAIKENKATTAVA valinta ja OLEMUS.

MINÄ itse suosin mieluummin sanaa tai käsitettä "homo tai hetero SOSIAALINEN" kuin SEKSUAALINEN. Seksuaalinen on VÄÄRÄ sana, sillä se koskee nimenomaan VAIN ja AINOASTAAN ja JUURIKIN ja ENSI-SIJAISESTI.....arvaatteko jo ?....mmm....thääääät´s rait ! SEKSUAALISUUTTA !

Hah.


Minäkin olen lähes 100%:sen HOMOSOSIAALINEN, mutten SEKSUAALINEN. Enkä yhdy(!!) ...Hankamäkeen siinä, että juuri SEKSUAALISUUS olisi ihmisen se "SE JUTTU". Joillekkin se ON, joillekkin se EI OLE.
Siinä kaikki.


Mieleeni tulee esimerkiksi muinainen taiteilija Michelancelo. Hän lienee jotain MINUNkaltaistani. Tai lieNI. Kuolluthan se on, ja ollut jo vuosisatoja !

Hän sanoi olevansa "periaatteellinen homoseksuelli" ja "naisten vihaaja" yms. Eli melko perus taiteilija / homoSOSIAALINEN persoona. Mutta EI SEKSUAALINEN !
Hankamäki HUOM !

* * * * *

No mutta eniwei; Laki on tyhmien ja ALHAISTEN apinihmisten tapa olla käymättä toistensa kimppuun, koska eivät vain käsitä mitään muuta.

Ja tästä TYHMYYDESTÄ on ulotettu MEIDÄT KAIKKI !! KÄRSIMÄÄN, KOOOOOKO vitun ELÄMÄ !! Vailla valitusoikeutta. Ja JOS edes valitat, ilmestyy nämä älykääpiöt, keskinkertaisuudet käpyaivot vitun luuseriDEMONIT tästä KAAAIKKIALTA ympäriltä sinua torumaan ja toRJumaan ja usuttavat Siat kimppuusi, ja Siat on tyhmempiä kuin se Vasemman jalan saapas, ja TEKEVÄT mitä tämä Lain Jumala heille vain ikinä sanookin, että tehkää !


Tämä KAIKKI, summa summaarum, palautuu neekerten kautta, takaisin VIIDAKKOON ja vittu, jumalauta, pska perkele, helvetti; DE FACTO =====> takaisin  A P I N O I H I N  !!!

Ja niiden "alfauroksiin" ja haaremeihin yms.Ja TÄTÄ, te vitun  ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLIÖT, PUOLLATTE ?!?!


Haistakaa perkele vittu !!


Ai vittu minä sitten vittu VIHAAN ja HALVEKSIN teitä !! Saatanan kusipäät öykkärit lapamadot Kommarit ja apinat !Totisesti; "jotkut ´ihmiset´näyttäisivät polveutuvan apinoista vastan paaaaaljon muita myöhemmin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti