sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Käteinen Luopuu Kruunustaan !!?!

Upeaa !! Mahtavaa !! Hiphip hurraa !!


Olemme saaneet tietoomme, että Brysselin Herttua, Rahan Ruhtinas, Käteisen Kuningas, Lupauksien Pitelijä ja Opettajien Opettaja Jyrki "Pallinaama" Käteinen on luopumassa kruunustaan !
Tämä harvoin nähty ja vielä harvemmin pidetty tai ymmärretty hahmo, tämä alamaailman Merkittävä Tekijä ja Rahanlainaajien Aatelia edustava mysteeriseksikin luonnehdittu yksinkertainen peto on nyt siis luopumassa kruunustaan, jostakin syystä jota emme vielä tiedä tai käsitä.

Häntä ei tietenkään ole voitu haastatella, sillä on harvinaista että tämä .....hahmo, antautuu edes valokuvattavaksi tai edes lähestyttäväksi(!!), saati sitten että häntä voisi pelkkä kuolevainen tai Toimittaja, haastatella !

Pitäkäähän nyt, Arvoisat Lukijat, joku vitun todellisuudentajuisuuskin mukana !

Niin, siis; kuten sanottua, emme osaa vielä sanoa mikä hänet on saanut kruunustaanluopumisen kannalle, mutta on mahdollista että Brysselin kärsimä Rauhanuskonnon™ tekemä Hartaudenosoitus on ravistellut tämän, jo keski-ikää lähestyvän, säikyn ja varovaisen elämänmuodon hereille oman asemansa suhteen. Ja muutenkin.

*

Tilannehan on miltein yhtä käsittämätön, kuin olisi se että Englannin Kuningatar Elizabeth yht´äkkiä ilmoittaisi luopuvansa kruunustaan.
Ja näillä kahdella olennolla on muutenkin melko samanlainen elämä kaikkinensa, paitsi että Elizabethilla on suosijansa ja niinsanottuja "faneja" ja globaaliakin seurantaa, kun taasen tämä Käteinen on jäänyt syystä tai toisesta, valtavista avuistaan huolimatta, vähän vähemmälle huomiolle.
Ehkä siksi, että tämä helvetin paskaviiksinen vitun rotta on miespuolinen ja liikuskelee, jos missään, niin lähinnä sekä ihmisilletarkoitetuissa sisätiloissa, että ulkona viemäreissä ja ojissa, kameroita ja julkisuutta vältellen. Luodessaan paitsi rahaa, Lakeja muille noudatettaviksi.

Mieshän on miltei pyhimys !


Tämän Jumalan Kuvan kotikaupungissa ja synnyinmaassa eli Brysselissä, ollaan jo oltu huolissaankin tämän suojeluspyhimyksen mahdollisesta "menemisestä maan alle" ja katoamisesta maisemista. Sillä sillä voi olla mm sellainen vaikutus, että Brysseliin lankeaisi liiallinen rauha ja vapaus ja levollisuus, ja kuten tiedämme on ihmisapinat, heterot eritoten ja tyhmät, olentoja joita tuo kyseinen asiaintila kauhistuttaa enemmän kuin juuri mikään muu, kuolema mukaanlukien.
Joten pahimmillaan tämä voi johtaa Brysselin sekasorron ja kaaoksen ja Anarkian valtaan, kunnes sitten on taas tarpeeksi Kyttiä ja Lakeja ja tiukkaa kontrollia ja sen illuusion luovaa tiuskimista ja kunnon ihmisten alistamista ja kiristämistä ja rangaitsemista ja sakkoja ja sen sellaista, niin että kaikki voivat taas, vitun tyhmät ja rotan-naamaiset paskapäät Belgialaiset ali-imbesillit, palata kotiinsa tuijottamaan teeveetä ja seinää ja jalkojaan ja mumisemaan itsekseen (ehkä vankisellissä) hiljaa.

*

Huolissaan on oltu myös mm Nyy Jookin pörssissä ja kaikkialla missä liikuskelee Liian Rikkaat Juutalaiset ja muut Liian Rikkaat, Toisten Ihmisten Rahojen perässä, sillä "Jyrki"hän ON nimenomaan KÄTEISEN kuningas ja luoja ja antelias jakelija ja laupias suoja, joten kukaan ei tiedä mitä käteisen rahan ja talouden käy, jos tämä Rahapyhimys haituukin olemattomiin.

Hänhän mm, ainakin huhujen mukaan, KYLPEE kolikoissa kuten Roope Ankka ja sanotaanpa hänellä olevankin lähes Roopen veroiset rahavarannot.

Jos olette oikein kunnolla, voi Jyrki lennähtää yöllä ikkunastanne, avonaisesta mieluummin(!!), sisään ja tallettaa tyynynne alle teillekkin pienen "pesämunan" josta sitten kasvattaa Moniosaajien™ ja Kulttuurin yms Rikastuttajien™ avulla itselleen merkittävä, Bjöörn Wohlruusmainen omaisuus. Jonka voi sitten luovuttaa Valtiolle ja Kytille tai yrittää pidellä siitä kinni, KUNNES he OTTAVAT sen joka tapauksessa.
( Ja syyttävät sinua, ihan Virallisesti, AHNEUDESTA ja lhaisuudesta ja yleisestä kusipäisyydestä.)

*

Lopunkaiken: kukaa ei tiedä mitä tästä nyt seuraa. "Taivas Varjele" voisi sanoa, kuten Antero "Mertsi" Mertaranta aikoinaan. Silloin kauan sitten.


Jyrkin on huhuttu mm mahdollisesti lennähtävän Afrikkaan neekereitä juottamaan ja syöttämään ja rahoittamaan ja kunnostamaan ja ylöspäin kohti Ikuista Valoa kohottamaan. Jotta he voisivat maallisesta elämästä kuoltuaan, elukka parat, Valhallaan hänen kanssaan kohota.
Ja olla hänellä siellä sitten töissä, kohtuullisella TES:n mukaisella ali-palkalla ja hitommoisilla veroilla.

Voi luoja mikä päivä tämä, mahdollisesti, onkaan !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti