keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Ächläm ! Sächläm ! Miljoonia Murjaaneita Suomeen MMS

http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2016/05/17/suomeen-mahtuu-miljoonia-lisaa/

Ei voi vittu olla enää tottakaan.

Nyt tuo(kin) ählämi päätti lopulta upottaa itsensä lopullisesti.
Oltuaan ensin hetken aikaa niitä "Maltillisia Muslimeita™" joka hän siis ON, sillä hänhän EI OLE (vielä) räjähtänyt !

Mutta on siinä ählyllä ottaa perkele !!

"Teijän täytyis kyllä oikeesti ottaa tänne himaanne miljoonia neekerinperkeleitä ja rähjäisiä ja likaisia ählämin paimentolais-terroristi-paskoja, koska niitä on niin palj...tai siis koska niin vaan on, hei. Näin se vaan on ja se on myös oikein ja näin".

- - - - -

Se EI OLE hyvä jos "suomenkielen puhujia tulisi lisää" jos ne eivät OLISI SUOMALAISIA ! Ffs !

Voinhan minäkin vaikka maukua / naukua, mutten ole kissa. Eikä se myöskään hyödytä kissoja milläänlailla.
Ja se on parhaimmillaankin vain sitä kuuluisaa kaivoon kannettua vettä.

Ja sitten taas tämä...

On hyvä muistaa, että myös suomalaisia on sankoin joukoin maahanmuuttajina eri puolilla maailmaa.

Niin, ja on hyvä myös, nyt kun on kesä tulossa, muistaa että myös norsuilla on persereiät.

Ai miin...W T F ?!?! Vitun ählämin, ovelasti ja juonikkaasti virnuileva, Talipää ?!? Mitä vittua sitten ?!?!
Tsiiiisus Khraist ! Huu givs a fak !!

Suomalaiset yleensä on siellä maailmalla kuin Selänne Amerikoissa, eli jostain OIKEASTA ja kunnollisesta SYYSTÄ. Eikä kulkemassa likaisina, paskaisina ja myös rähjäisinä, laumoina, paskarätteineen päivineen. Maasta maahan, ovelta ovelle, mankumassa periaatteessa ILMAISTA ylläpitoa ja sitä että ISÄNNÄT luopuvat tavoistaan ja vesistään ja maistaan ja kunniastaan ja itsestään ja sielustaan ja menneisyydestään ja nykyisyydestään ja tulevaisuudestaan ja vaatteistaan ja munistaan ja kissoistaan ja koiristaan ja kirosanoistaan ja kaikesta HAUSKASTA ja viihdyttävästä (mitä suomessa tosin on sangen vähän jo muutenkin) ja oikeuksistaan ja itsenäisyydestään yms.

On OIKEASTI hyvä muistaa niistä suomlannin "expateista" että; ne EI OLE siellä muualla VALTAAMASSA sitä paikkaa ja kulttuuria ja sen vesi ja maa varoja itselleen vaan ne vaan...ON, siellä. Luultavasti jossakin työssä, ja elävät yhtä tylsää elämää kuin täälläkin, mutta ehkä vähän rikkaampana. Ainakin kai kokemusten suhteen.
Varmaankin niihin lukeutuu mm ryöstö tai pari tai ainakin sen yritys, ja sarja sekalaisia muitakin rikoksia. Ehkä raiskauskin on yksi niistä.

Eikä suomalaiset myöskään ÄNKEÄ minkään maan parlamenttiin tai "politiikkaan" mukaan, määräilemään kyseisen populan elämästä ja kuolemasta. Poikkeuksena tietenkin Japanissa majaileva Marutei Tsurunen tai tyhmemmältä nimeltään "Martti Turunen".

Mutta; poikkeushan vahvistaa säännön.


Ja sitten vielä jotan TODELLA pelottavaa !
Ählämi läimäytti kaasun pohjaan ja "antoi palaa".


Kuvitelkaa mitä tapahtuisi, jos Suomen asukasmäärä kaksinkertaistuu:

Saadaan uutta energiaa ja työvoimaa, perinnölliset sairaudet helpottavat, Suomen harva-asutusalueet vähenevät, suomen ja ruotsin kielen puhujat lisääntyvät, ehkä myös saamen kielen puhujamäärä kasvaa, yksinäisyys vähenee, maatalouden tuotanto kehittyy, väestörakenne saa uutta verta ja Suomi kansainvälistyy kuten Australia tai USA ja Kanada.

Eurooppalaiset siirtolaiset valloittivat Amerikan ja Australian alkuperäiskansojen mielipiteestä huolimatta, mutta Suomi voisi vapaaehtoisesti ja rauhanomaisesti ottaa vastaan uutta energiaa. Suomi ei enää olisi aivan yhtä pieni maa ja puolustuskykykin kasvaisi. Minun ehdotukseni toteuttamiseen tarvitsemme järkeviä ihmisiä sekä suvaitsevaisuutta ja avarakatseisuutta.

Tuleva Suomi voisi olla mielenkiintoisempi kuin osaat kuvitellakaan!

Alan Salehzadeh


Hui helvetti !!
Onneksi käväisin juuri paskalla äskettäin, sillä muutoin olisin saattanut joutua lähtemään hätäisesti huussia kohti, ja siellä olisi lehahtanut varpusparvi "ilmoille". NIIN julmaa luettavaa tuo on.

Koko tuon roskan "Sanoma" on periaatteessa, siis koko roskan - ei vain tuon viimeisen kappaleen, että suomen tulisi vain kiltisti pyllistää ja kumartaa ja nöyrtyä ja levittää ihan ITSE, omilla rahoillaan, oma takapuolenreikänsä niiiiiiiiiiin ammotavaksi ja laaaaaaajaksi, että sinne mahtuu ajamaan lähes koko Mozambikin asukastaluvun + tietenkin pari lähi-idän ählämkansaa ja suurimman osan maailman muistakin neekereistä, murjaaneista, mustaloisista ja pygmeistä. Ja miksei ehkä vielä Wuukieistakin ?

Ja suomalaisten itsensä taasen, täytyisi kai ahtautua johonkin, tyyliin, Uts-joki / kevo akselille, tuijottamaan siellä metsässä, sormet perseessään, kuinka koko muu vitun maa on ählämien ja neekerien ja Amerikkalaisten Suur Firmojen kynsissä ja hampaissa, jollei sitten itse Ryssä tule ja "vapahda" koko paskaa. Esim sodalla tai jollain.

En tiä....jollain.

Vittu että on pimee ählämi !! Se on niin pimee, että on pimee jopa ählämiksi !
Siis "tuplapimee" !

Herra jumala ja Jeesus !

Vittu...Jeesus auta !! Jeeesus help us !

Siis... mitä mit....aatelkaa ny VITTU noita(kin) houreita taas !!!?!? Ei jumankauta nääs juu !!?!?
Vittu...SAAMENPUHUJIEN määrä kasvaisi !?1? Ja....täh ? Mitä sitten !? Ketä se kiinnostaa ensinkään ? Yhtään ? Ja mitä helvetin vitun väliä SILLÄ olisi !?
Edes Saamelaisille itselleen ? Ja jos neekerit puhuisi saamea, jäätyisi helvetti ja Pirusta tulisi luotettava. Ja Kommarit näkisi harhojen ja pinttyneen sonnan sijaan valoa. Eli "maailmankirjat olisi sekaisin".

Samantienhän tässä voitaisiin itse alkaa suomessa pälpättää jotain vitun oceaanian kapulakieltä tai mälkättää niinkuin ne viidakkodokkarien primitiivizombit mitkä asuu EDELLEENKIN puissa !!
Niinkuin taantumuksellisimmat....tai ei kun anteeksi, "periaatteellisimmat" / fundamentaalisimmat, Vasurit / hipit. (Ja myös, kyllä, mielisairaalan potilaat).

Vittu jos Suomen Sotilaat olisi saaneet lukeaa  TUON vitun vuodatuksen ja paskan siellä rintamallaan, ne olis ampuneet luultavasti ITSENSÄ.
Tai kaikkein varakkaimmat ja pro-aktiivisimmat olisi ehkä lähteneet hiekkaneekerisafarille ammuskelemaan niistä joka-vitun-ikisen, sikäli kuin mahdollista.

Kaiken tuon joutavan roskan jälkeen jää siltikin AINA se yksi ja ainoa, oikea, "pointti" jäljelle; tuo "Suomi" ei olisi enää Suomi.


MITÄ se olisi....en osaa sanoa. Jonkinlainen ääääääri kurinalainen, tiukkapipoinen, helvetti maan päällä. Jatke sille typerälle ja lapselliselle Amerikkalaiselle sillisalaatille mikä Amerikka itsekkin on, ja totaalinen ja auttamaton kaaos.
Se olisi länsi-siperia täynnä ali-ameeboja jotka eivät sinne kuulu.
Se olisi uudenlaisen valloituksen surullinen ja todella todella provosoiva, esimerkki.
Se olisi menestyksen tai sen potentian, ulkoilmamuseo.
Se olisi "rikos ihmisyyttä vastaan".
Se olisi typerää.
Se olisi ruskeaa.
Se olisi tunkkaista, tukalaa, tungeksivaa ja täyttä.
Se olisi alhaista ja rikollista.
Se olisi rasittavaa ja epätodellista.
Se olisi puutteenalaista ja aivan vitun KAMALAA.
Se olisi yksi pieni typerä ruskea paskareikä lisää kaikkeen muuhun ei-valkoiseen liittyen.
Se olisi katastroofi vailla, äkkiä aatellen, vertaa.
Se olisi laaaaja läjä sontaa.
Se olisi Ryssällekkin haitallinen ja "arvelluttava".
Se olisi sanalla sanoen Dystopia.


Ja myöskin; se olisi kaikki pian koluttu luuta ja ydintä myöden loppuun.
Jolloin kaikkein "kyvykkäimmät" siirtyisivät vain seuraavalle haaskalle. Luultavasti kuollelle isoäidilleen, siihen johonkin vitun kadulle mihin sitten onkin lysähtänyt, saatanan tyhmä / typerä, lehmä.


Vittu että voikin olla pullistelevaa, valloittelevaa, ylimielistä ja sanelevaa jengiä !! Ja tuo on vasta NYT !!
AATELKAA vittu SITÄ !!

Tämä  ON   JO   NYT !!              Ja tuo on YKSI ählämi !!"On aamus loppunut, oi synnyinmaa"  !?!?Suomi voitaisiin nyt minunmielestäni, ihan hyvin valloittaa ja muuttaa osaksi lähi-itää ja Singaporea ja muita perseenreikiä planeetan pinnassa. Ja suomen väestö voitaisiin iiiihan hyvin sekä korvata, että vaihtaa.
Vaihtaa kaikki entiset ja tylsät, ns "paikalliset" jäärät ja typerykset ja vetelykset ja mielisairaat paholaisenpalvojat, kunnon Muslimehin ja perustason nee..Afrikkalaisiin. Yms. Myös kaikkien lemppareihin, eli Somalaeihin.
Ja kaikkialla voisi olla minareettia ja moskeijaa ja rukouskutsua ja sahraminhajua ilmassa ja khattia märehtiviä lihavia ja siltikin muodottomia, arabian kantturoita joka kulmassa. Kälättämässä aivottomasti isoon ääneen.
Ja suomen kielen voisi mainiosti vaihtaa esim Arabiaan, joka sentään on oikea kieli eikä mitään tympeän typerää Hobbittien murinaa tai kännistä jorinaa, kuten "suomi".

"Suomen" tai Pohjoisen Kalifaatin vesivarat voitaisiin myös ihan hyvin myydä esim Afrikalle ja ottaa sieltä sitten yleishyödyllisiä nee...Afrikkalaisia suomlantiin töihin ja olemaan. Suomen historiankin voi helposti pyyhkiä pois, koska sitä ei edes OLE !! HAHAhaaa.
Tänne mahtuisi ihan hyvin vaikka noin 60-90 miljooonaa maahanmuuttajaa ja siltikin tilaa jäisi vielä paaaaaaljon paaaljon käyttämättä. Täällä olisi myös puita paljon, niille jotka niitä asuttavat. Ei vittu !
Ei saatana !!

Tämä alkaa muodostua ihan todelliseksi, de facto, uhaksi. Johon on REAGOITAVA vielä kun MAHDOLLISTA !

Hei...?.. olettehan te muut suomalaiset HEREILLÄ siellä ?!?!
OMFG...pliis, anna niiden olla edes alustavan tietoisia jostakin...... Tsiiisus faking Khraist.

Vittu tämä alkaa jäytää jo luitani.
Nyt saattaa mennä yöunet yms.

( Erityisen pelottavaa asiassa on nämä "Meidän Johtajat" joista ei ole edes väkinäisesti virnistämään, kuin olisivat juuri ylätetty työntämästä paskaa ulos perseestään, paskaa joka ei oikein irtoa, ja ynisemään jotain edes MYÖTÄILEVÄÄ !! Saati sitten VASTUSTAVAA ! Ne vitun madot, puuaivot, luupäät, vitun vittupäät ja paskanaamat ja mulkut petturit idiootit luultavasti vain myhäilee, että "ompas siinä fiksu ählämi ! mmm..kyllä....kyllä...joo, tottavie. Hieno ja oppinut mies ! Tehdään kuten se sanoo" )

VITUN ÄHLÄMIT !!
P.s Poistukaa maastani kiitos.
Nyt!!!
~Kiitos~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti