lauantai 7. toukokuuta 2016

EUlta sakkoja MaMuista kieltäytymisestä

Jaa niin juu, EUn superkommarithan ilmeisesti aikovat nyt alkaa "sakottaa" (johon heillä lie Taivaan langettama Oikeus) "jäsenmaita" jotka EI OTA nekruja ja muita murjaaneja käskystä.

Tämä on jo niiiiiiiiiiiiin vitun super-röyhkeää etten ole enää edes täysin ärsyyntynyt ja pöllämystynyt.
NYT olen jo melko varma, ettei EU elä enää kauaa. Toivon että se lässähtää jo kesän aikana.

NYT siitä(kin) mätäpaiseesta on vain päästettävä irti, pelätkää kuinka paljon vain vitun idiootit / zombiet.

Tai maksakaa loputtomiin, ja alati suurenevia summia. Eikä vain rahassa.Suomen "Poliitikot" tai "Johtajat" - minä halveksin teitä.

Tiedän toki että "Suomi" on pienempi kuin esim englanti, mutta MIKÄÄN ei ole varsinainen SYY käyttäytyä kuin raiskauksen uhri joka vitun ikinen kerta joka vitun ikisessä asiassa.
Yrittäkää nyt perkeleen samojedit saatana saada sanotuksi edes kerran elämässänne !!!!

Kokeilkaa edes !! Pistäkää haisemaan ja eläkää vähän ja katsokaa miten käy !Pyllistelyllä ja kumartelulla ja muminalla ja munattomuudella ja paniikissa tottelemalla, on päädytty juuri tähänkin tilanteeseen / ongelmien sumaan ja suohon.

Te voitte olla ihan vain näet MAKSAMATTA !! Jos ei muusta syystä minkä te vitun halveksuttavat ali-muulit epäilemättä jostain syystä tarvitsette, muunkin kuin "se on väärin / ei vain haluta" niin; tehkää se minun luvallani.

Itse asiassa: lähettäkää Brysseliin lasku !! Ja vaatikaa aika vitunmoista läjää riihikuivaa rahaa, jo kaikesta TÄHÄNMENNESSÄ aiheutuneesta kaaoksesta ja rahanmenosta ja muista sekalaisista ongelmista, ja että ottavat ihan itse ne rakkaat vitun neekerinsä pyörimään SINNE. Nurkkiin ja jalkoihin tai "huippuosaajiksi" huipputöihin tai miten vain.

EU:n tulisi tottakai lähettää nimenomaan MEILLE, per nuppi, vuodessa tai kuussa, tuo 250 000 € !!!!  Ei tietenkään meidän niille.
Mutta koska "päättäjämme" ovat munattomia, sieluttomia, loputtoman tyhmiä itsekkäitä ja ahneita imbesillejä, ne ei osaa kuin mumista että "jessöör" kun pitäisi sanoa silmät lautasen kokoisina että "anteeksi mutta...MITÄ VITTUA !?!?!?"Oi vittu; kaatukaa nyt perkeleet jo hautaan vitun puisevat muinaiset vitun, perkeleen muinaismuumiot !!
Jättäkää maailma meille jotka mieluummin annamme robotin hoitaa KAIKEN, kuin otamme neekerin adoptioelukaksi ja saarnaamme jollekkin vitun sademetsälle rauhasta ja sivistyksestä ja siitä että siltikin Vasemmiston tulee HALLITA myös sitä "ihanteellista ja luonnollista ja luonnonläheistä, Yhteisen Rauhan Tilaa" jne.

P.s Nähkää; ne suuren maailman ihmiset on ihan samoja kuin me täällä, niille voi sanoa EI !!
Niillä EI OLE taikavoimia, toisin kuin te idiootit LUULETTE. Oikeisto kai vasemmistoa enemmän.
Eli siis tarkennan; Oikeisto, vitun idiootit, Rysselissä EI OLE velhoja !!
Pelko pois ja vitun äkkiä. Alkakaa VAATIA ja lakatkaa vitun körtit kumartelemasta !
Perkele ! Te teette meidät KAIKKI naurunalaisiksi helvetin typerät perkeleen munattomat pösilöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti