keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Lätkäfinaalista vielä...

Jäi vielä sanomatta pari huomiota siitä Kanadapelistä.


Ihmettelin ja ihmettelen EDELLEEN, suuresti SITÄ että lähes jumalauta KAIKKI(!!!) ne "meidän" vedot oli kuin ne olisi "ampunut" tai lämännyt joku juuri herännyt veteläranteinen runkkari. Joku joka pelaa lasten pehmokiekolla ja jonka kädet on jotain vanukasta tai sellainen lötkö mitä lapsille on uima-altaisiin. Mikä vittu sen nimi nyt olikaan.

MITÄ VITTUA ?!?! Mitkä vitun kusipää-spaghettikädet teillä yht´äkkiä oli käytössänne ?!?

Sujauttiko Ovelat Ryssät jotain käsivarrenrentouttajaa urheilujuomiinne vai mitä vittua !!?

Joka-ikinen veto oli niiiiiiiiiiiiiiiiiin vitun pehmeä, että sen olisi ihan hyvin voinut pysäyttää, ilman MITÄÄN vaaraa itselleen, siinä jäällä selällään makaava vastasyntynyt vauva !
Vaikka olisitte pelanneet siis ihan OIKEALLA, kovalla(!!), kiekolla.

Ja muistaakseni siinä myös edettiin jooooooka vitun käänteessä niin vitun HIIIIITAAAAASsssstii.....kkkkrrrhhh...phh...zZzzz.ZZZzz....että MINÄ olisin vittu KÄVELLYT siellä jäällä nopeammin, ympäri kaukaloo, jankutellen Kanukeille, yksi toisensa jälkeen että "annas nyt se kiekko tänne!...hei ?!...sinä siellä! hei !? kuulikko !!? tänne nyt se kiakko perkele!"

*

Ja se Entinen Super-Mega Sensaatio Tähti eli Graanlund-ilmaveivi-mikäikinäsenetuniminytolikaan...Mikael ! niin nin SE, se, vaikka ONKIN ihan vitun hyvä kieppumaan ja kikkailemaan, olisi ehkä voinut väääähän enemmän syötellä ja tehdä jotain "yleishyödyllistä" eikä yrittää kalastella TAAS sitä Sankarin Viittaa harteilleen, jollain uudella ilmaveivillä.
Olisi vittu edes veivannut YHDEN kurjan maalin sitten, SILLOIN kun sillä oli jotain vitun väliä !!

Ei olisi tarvinnut sitten näyttää lehdessä tuollaiselta... pöllämystyneeltä peikolta.

http://www.iltalehti.fi/mmjaakiekko-2016/2016052321610443_jj.shtmlJa ja....mitäs vielä....?.....
...no, sitä kai niin, että: miten sitä VOI ensin VOITAA jonkun 4-0 ja sitten itse hävitä 2-0 !?!?!
Vaikka kai se mahdollistakin on...en tiä. Ja onhan se, kuten nähtiin !

Olihan aikanaan sekin se 5-1 - 6-5. Eikö se niin mennyt.


Ja saattaa olla, että suomen "Leijonat" oli jo käyneet snadisti ylimielisiksi ja yli-itsevarmoiksi, ja lähinnä päivitelleen Feisbuukkiaan ja Instaansa "häshtägeillä" #OujeeBeibi Kultaa tuli! ja #AltaPoisPiipl! plus kaikki kuvat joissa ollaan ninQ jo mestaruuslippis päässä ja shamppanjaa pöydällä, ja asenne että "noooo...jooooooooo, mennään ny viä tyrkkään tosta toi Kanada viä sivuun ja pelaileen ennenkuin aletaan nää kultajuhlat Virallisesti" jne.

Ehkä. En tiä.
Tosin...miksei !? Niin huippuhyvin ne siihen asti pelas.

Ja sitten sieltä tulikin, HYÖKKÄSI oikein, päälle mitä AGGRESSIIVISIN Kanada. Joka ei osannut muuta kuin eteenpäin===>eteenpäin===>eteenpäin   tyylisen  pelaamisen.

Taisi leijonat olettaa Kanukkien olleen itse alla päin jo valmiiksi jaalistuneen kohtaloonsa. Mutta leijonat!! muut EI OLE kuten suomalaiset; ne on TOTTUNEET häviämään, mutta MYÖS voittamaan !
Ne ei tärise ja panikoi kummastakaan. Ja TEKIN olette jo niiiiin monasti hävinneet ja voittaneet, ettei siinä PITÄISI olla mitään UUTTA !! Eikä siksi PELOTTAVAA tai uhkaavaa. Paitsi ehkä niille kaikkein nuorimmille. Jotka säikkyy kai omaa varjoaankin.

Mutta nyt menette perkele ja NÖÖÖÖYRYYYYTÄTTE oikein, Kanadaa siellä jossain vitun WööldKapissa mikä nyt vielä on käsittääkseni tänävuonna. Otatte sen triplan sitten sieltä !

AGGRESSIIVISEMMIN kuin "Laki" sallii tai on suomalaisen luonnon mukaista.Muistakaa lopuksi KAIKKEIN TÄRKEIN neuvo KAIKKIIN peleihin, pleikkarista Nintendoon ja tietsikasta oikeaan lätkään; jos siitä ei yksinkertaisesti vain NAUTI, kuin nuorena, on aika ehkä lopettaa tai "löytää itsensä / se laji, uudelleen". Tai tehdä joitakin "tarkistuksia" ja virvoittautua keinolla millä hyvänsä. Hauskuus on AINA "se juttu".
Ja se kuuluisa "häviötä ei saa ruokkia". Mutta sitä on helpompaa noudattaa kotona tietsikalla tai jollain konsolilla, kun oikeassa urheilussa missä "matsia" ei saa "paussille" tai keskeytettyä kokonaan tai jopa siiiiiiirrettyä, koska "nyt ei vaan nappaa, nyt ei o hyvä fiilis".P.s Yhden syyn minä keksin vielä, unohdin tosin aiemmin sanoa, siihen tappioon. Siis lisää kaiken muun oheen. Nimittäin; ehkä sen (ottelun) myöhäinen ajankohta oli ainakin tälläerää huono.
Ajoitus on ylenkatsottu asia elämässä, ja urheilussa yms, se voi merkitä katastroofia.

Ja se "ruokavirhe" mistä muusikot joskus puhuu. Nämä pienet asiat.
Ne on SUURIA asioita.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti