tiistai 3. toukokuuta 2016

Jethro Maailmalla - Dubai JA

Yeti maailmalla. Dubai jakson arvostelu.

Kyllä se on perkele moukka ! Ei voi muutakaan todeta. Tai sellainen ......koominen, tyhmä suomalainen peräkammarin läski pöhelö.

En nähnyt ihan alusta, mutta siitä kun se talsi kohti Burj Kalifaa. Ja siellä sitten päivitteli Lennyn kuolemaa ja hyökkäsi jopa viattomien, muslimi, sivullisten kimppuun yht´äkkiä ja varoittamatta, kysellen "tiäksä sen pändin?...motöhed?...Lemmy on kuallu!" ....koska....... miksei.


Sitten se myös mutusteli piparia huoneessaan, likaiset varpaat pöydällä, kuten kuuluukin ja on hienoa. Sitten se pölhö kierteli pitkin bazaareita ja kälkätti isoon ääneen sitä Turkkuun murretta, ja änki myös melko pieniinkin koloihin jotka ei edes johtaneet mihinkään. Ja jostain ihmeen syystä, en tiedä kuuluiko se jotenkin shouhun vai oliko se todellista, mutta kuitenkin, ne ihan aidot ja oikeat rättipäät, Jeti siis kulki niin ikään rätissä ja lakanassa, niin nin ne paikalliset kamelinraiskaajat tuli saatanat suoristeleen ja vääristeleen ja käyristeleen ja korjaileen ja mutkisteleen ja uudelleen väänteleen sitä sen saatanan turbaania !?!

MITÄ VITTUA ?!?!


Se sitten osti jotain ruusun terälehtiä ja palloili siinä ympäriinsä. Sitten se meni johonkin jollaan / lossiin ja ilmeisesti vain toispualel jokkee, muttei hoksannut itse perkele sanoa sitä NOIN !!! Kun taas MINÄ hoksasin sen nanosekunnissa ja ärsyynnyin hukatusta tilaisuudesta olla nokkela. Mitä suomlannin finuiitti tosin EI yleensä ole, ei sitten lainakaan !!!
Jonka takia mm MINÄ teen aina lähtemättömän vaikutuksen; sillä minä OLEN, ääääääääärimmäisen nokkela !
Teidän on vain uskottava se, sillä minä EN anna MITÄÄN nokkelaa tai khuulia tässä ja ilmaiseksi, netissä, blogissa, blääblääblää.

Eniwei.
Jeti kävi TAAS jossain vitun "ökytalossa" pöllöilemässä ja haisemassa ja haahuilemassa ja ihmettelemässä, ja SE oli tähän asti kamalinta ! SE vitun asunnon näyttö teki jo vähän pahaa, perkele.

Se puhua pälpättää ITSE kooooooko vitun ajan vitun typerä perkeleen helvetin hölmö läskipää läskipaska perkele !! Se ei antanut lainkaan suunvuoroa sille siinä kyljessään kiehnänneelle ählämittärelle joka kyllä YRITTI(!!) mind you, silloin tällöin myös "puuttua peliin" tai ihan vain, edes SANOA jotakin. Mutta siitä viis ! Paaaah ! Jeti se on kun puhuu perkele !

Miksi edes ottaa sitä sellaista "esiliinaa" siihen jos se ei edes saa saatana puhua tai muuta kuin availla ovia !? Tilanteesta ei juuri puuttunutkaan muuta kuin se että Jeti olisi ihan avoimesti vain läiskinyt / läpsinyt sitä "typerää perkeleen neekeriakkaa" ympäri lärvää ja korvia, siinä, kuten Stiiven Siigal, ja komennellut sitä "nokikeppiä tuomaan tärpättiä". Ai miin....fa khraists seiks !

Olisi nyt samalla edes sitten läiminyt sitä siitä aina "pois edestä!" ja vyörynyt valtavan mahansa kanssa siinä sitten ....huoneesta huoneeseen, sikäli kun ovista mahtuu.

Jeti olisi ehkä voinut vääääähän edes junou.. HUOMIOIDA!!! sitä mukaansa tullutta naikkosta, sensijaan että itse vain hölöttää koko vitun käynnin ajan SUOMEKSI siinä kameralle. Että minua sitten vittu VITUTTAA tuo tuollainen autistinen kyvyttömyys huomioida muita, mikä ON suomalaisille HYVIN tyypillinen piirre. Tokihan se on Ryssissä ihan venytetty niin äärimmilleen, että puhutaan miltei jo "taidemudosta" mutta kuitenkin. Ei se KAUNIS piirre ole KENESSÄKÄÄN.


Siellä Jeti kuitenkin sitten ........hölmisteli toistuvasti asuntoon upotetun valtavan rahamäärän... määrää. Ja sölkötti suomeksi sekalaista paskaa ja käyttäytyi kuin lapsi karkkikaupassa tai leluosastolla. Joka niinikään on suomalaisille ei vain TYYPILLINEN, mutta MÄÄRITTELEVÄ(!) piirre.

Koska; suomalaiset ei ole ennen nykyaikaa olleet MILLÄÄNLAILLA tai tavalla osa Muuta Maailmaa ja siihen yhteydessä, kokevat suomalaiset NYT vasta, KAIKEN, kuin neitsyt seksin tjns. KAAAAIKKI on suomalaisille uutta ja ihmeellistä. Ikäänkuin luolan vangit tai arki-kielessä "pohjois-korealaiset" olisi vapautuneet tutkimaan kaikkea sitä mitä on KOKO AJAN ollut siellä muualla / ympärillä / luolan ulkopuolella. Ja myöskin, nöyryyttävää kyllä; muille koettavissa ja saatavilla.


Jetin täytyi myös nousta siihen saatanan keilaradalle pönöttämään, kuin jurrisen kännijuntin baarin pöydälle kailottamaan jotain tyhmää paskaa. Se on vain sellainen impulssi mikä juntti-hetero-miehillä / suomalaisilla, yleisestiottaen vain ON.

Kun näkee jonkin korokkeen tai vähän korotetun tason, täytyy sille heti kohkata olemaan Julkisesti Kingi tai jotain. Ja puhumaan jotain julistelevaa sontaa.

Vittu mä häpesin.

Se koko näyttö oli, kuten sanoi, aivan kamala.
Jetin käytös oli moukkamaista, lapsellista ja liian innostunutta ja sellaista omivaa - siirtomaaherran tyylistä paskaa. Mitä Jeti hyvin paljon muutenkin harrastaa. Yhtä hyvin se voisi OLLA, siirtomaaherra.
Miksei !?

Ei se MINUA haittaisi, mutta onhan se toki sangen töksähtävää kyllä.

No joka tapauksessa, Jeti siellä aikansa kailotettuaan ja sinkoiltuaan ympäriinsä, meni muistaakseni intialaiseen ravintolaan. Tämä ei ole muuten sitten kovin tarkka tai paikkansapitävä kronoloogian osalta, tämä arvostelu !

Niin nin se söi intialaisessa, iteasiassa sen jälkeen kun se oli jollain toisella näytöllä sen INTIALAISEN apinan kanssa. Jolta se oli eittämättä kysynyt josko se tiätäs mitään hyvää intialaista.
Sillehän se pölvästi jankutti sitä vitun motörhedin lemmyä ja jostain syystä se mainitsi Kalifaa katsellessaan yht´vitun ´äkkiä Deivid Bekhamin !!!??
Ai miin...................... W T F !??!

"Pointsit" kuitenkin siitä, että se ei ainakaan onnistunut valahtamaan ikkunasta tai niiltä melko tilavilta ja avonaisilta parvekkeilta, miltään niistä(!!), alas !! Se on kyllä jo jotain.

Siellä intialaisessa se sitten tilasi jonkun paskamössöannoksen jonka myös kuvasi ja kehui sen värejä. Ja se vitun katurotan näköinen tarjoilija, sitä jostain syystä kuvattiin erikseen kuten näissä ohjelmissa usein tehdään. Sitä sellaista vitun "katsokaa! siinä on tuo tyyppi, katselemassa vaivautuneesti pois kamerasta tai sitä ihmetellen ja ehkä väkinäisesti hymyillen, eikstääokkinsiistii? vai hä?" Mutta se luultavasti oli kussut tai jopa ULOSTANUT !!! niihin Jetin safkoihin. Se oli just sen näköinen vitun hyypiö. Tummankeltaisine intialaisen peltomyyrän hampaineen, ja raiskaajan hymyineneen päivineen. (Kotonaan tai siinä kujalla missä asuu, se luultavasti palvoo sitä vitun "Kalimaa" vapaa-ajallaan.)
Ja itse asiassa kyllä ! Nyt kun huomautit niin kieltämättä; näyttihän ne safkat kyllä siltä että mitä ikinä se vitun keltainen / ruskea lieju olikin, oli se luuuuultavasti kulkenut ainakin yhden, intialaisen, ruoansulatuselimistön(kin) läpi.

Sitten jossain vaiheessa Jeti "paukki" sinne vitun Jeeppisafarille tai mikä helvetin kurja autokyyti se olikin. Ei vittu mikä katastroofi tai fiasko !
Se saatanan kiesi jäi pohjastaan saatana JUMIIN !! Siis......keskellä aavikkoa, ei mitään, hiekka yms. Ja se intialainen, taaskin intialainen.... niin se, joutui siinä sitten (luultavasti ihan VITUN nolona ja raivona) hiestä märkänä ja häpeissään, juoksemaan tai ehkä pyörimään -sitä ei näytetty- sen vitun rinteen alas minkä harjalla Jeeppi lepäsi jumissa, ja se matka oli ainakin jotain.... mukavat 100-metriä, joka sopi luultavasti siihen lämpötilaan joka oli luultavasti niinikään, tuon 100 - astetta.
Siellä se sitten näkyi, hiekkadyynin juurella, horisontissa, pienenä vitun länttinä ja kuinka se meni sinne vitun beduiini / aasin"kaitsija" leiriin apua hakemaan. Jotka ei ensin näyttäneet juurikaan välittävän moisen, mokoman, rotan lähentelystä. Siellähän se näkyi joutuvan ensin kokoamaan niiden kanssa jonkin vitun teltan, ainakin, ja luultavasti imemän useampaakin murjaaninmunaa ja kamelin, ennenkuin niistä yksi sitten heltyi tulemaan avuksi jollain mönkijällä, jonka tehot riittäisivät ehkä juuri ja juuri labradorinnoutajan kiskomiseen ylös ojasta. Muttei niinkään ison Jeepin.

(Vinkki ohjelmantekijöille; ensikerralla, antakaa sellaisen mönkijän kiskoa JETIÄ, pitkin sitä vitun heikka-aavikkoa ! Sitä minä katsoisin ihan mielelläni. Ja Jeti voisi siinä samalla sitten puhella mukavia kameralle ja räpsiä selffieitä.)

Jossain käänteessähän se kävi myös muuten veneilemässä, ja jopa vähän kalassakin !
Istuen tyylikkäästi kalsareissa ja niitä myös vilauttaen. Eli ihan paikallisen tapoihinhan se upposi, kuin kuuma veitsi voihin tai ählämi suomeen.

Postikortti sille, luultavasti kuvitteelliselle, anopillekin taas tehtiin. Ja TAAS postimerkkiä nuoltiin ja oltiin yllättyneitä / yllättyvinään, siitä mitä on joka kerta tähänkin asti koettu, eli se liiman mitä niissä on.

Onneksi se ei muuten, palatakseni siihen ökylinnan näyttöön, sentään sinne "jakutsiin" eli poreammeeseen, mennyt pyllistämään ja pieraissut isoon ääneen !! Ai vittu mä olisin ninq kuallu ja näi !
Ja tokaissut sitten jotain .. . ..näennäisen viihdyttävää, kuten tuo ohjelmakin(!! "näennäisen viihdyttävä" !), ja junttimaista. Ja siis "hauskaa".
Onhan Jeti, äftr ool, hauska mies, nimenomaan ja tunnetusti. Kuten kai se ilarin juuhanssonkin tai mikä se nyt olikin.


- Välihuomautus -
Olen melko varma että Jeti koostuu enimmäkseen hiivasta. En tiedä miksi, mutta kuitenkin.
- Välihuomautus ohi-


Niin ja hei!!! Kävihän se perkele siellä laskettelemassakin !! Ja niinikään juurikin kalsareissa. Ja siinä ählämlakanassa. Jolla ei tosin saanut mennä suksimaan sinne rinteeseen. Kai se kerran sieltä tuli alas ja siinä oli se osuus. Siinä kohdassa mieleeni juolahti heti Nuija & Tosinuija, se kun Häri meni Meeryä tapaamaan sinne rinnekahvilaan.

Ja itse asiassa minun pitikin kuvata tätä Jetin jaksoa niin, että; Jeti vaikutti ja vaikuttaa muutenkin -yhä enenevissä määrin- sellaiselta "Beverly Hillssin Ninjalta" tai joltain sen tyyppiseltä, koomiselta ja lihavalta, hahmolta.....Ja...en nyt haluaisi jankuttaa, mutten malta olla viiiielä kerran, ainakin(!), palaamatta siihen ökykämpän näyttöön.
Haluan nimittäin sanoa myös jotain positiivista siitä ! Nimittäin; sehän kävi siellä sisäänkäveltävässä vaatekaapissa, jolle on myös vaihtoehtoinen nimi joka kai vähemmän tunnetaan eli "vaatehuone" !! Ja siellä se tsiigaili niitä kenkiä yms, niin nin onneksi se sai vastustettua houtukusta eikä mennyt ja pistänyt perkele korkokenkiä jalkaansa, kirmannut sitten ählämhame korvissaan sinne keilaradalle / korokkeelle, "vetään" sata salamaa tai aaaaikuuuinen nainen, hymyillen ja tirskahdellen. Kuten suomalaisten karaoke-geeni voisi hyvinkin ajaa hänet tekemään.
Ai vittu; luojan kiitos !Ja oli se jossain ostoskeskuksessakin siinä .......eikä muistaakseni tehnyt mitään mullistavaa. Muuta kuin sen laskettelureissun.


Tässä taisikin olla jo se koko jakso sitten.
Melko arvelluttavaa tsiigattavaa kyllä. Empä tiä...Outoa ! Perin juurin outoa !

Töksähtävää, amatöörimäistä, moukkamaista, suomalaista !
Oppimatonta ja KARKEAA !!
Silti ihan viihdyttävää sinänsä. Ihan jo siksi ettei mitään muutakaan niin tähdellistä ole.
Ja planeetan happi on loppumaisillaan ja ilmasto seonnut, joten ei tässä enää pyöri itselläkään kohta mitään muuta kuin ilmavirtaus, päässä.

"Meno" on mennyt melko vitun valjuksi !

Amerikassa oli herran tähden, NEEKERI, presidenttinä !!

HAHAHAHAHAAaaaaa...aijai....


"Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää" !!!! Aamen. Ei voi muuta sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti