keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Jatkoa ählämsählämille...

Pitää ihan jatkaa, sillä: vittu että alkoi vituttaan tuo tuon ählämin päänaukominen.

PERKELE !

Absoluuttista kusipäisyyttä, ja oksettavaa.
Kerrassaan tunkkaista.

Miksei meille saisi olla mitään / jotain, omaa ????!?!!

MIKSI KAIKKKI pitäisi AINA jakaa, kuten kommunismissä ja metsän / viidakon apinalaumoissa / heimoissa, kaikkien muiden kanssa ?!?!

Vittu että minä sitten vittu VIHAAN tuollaista perkeleen HÄVYTÖNTÄ paskasakkia saatana.

Tämä on meidän maa, ei teidän.
En ymmärrä miksi te ETTE ymmärrä. Miksei se mene jakeluun ?!?!

Tästä TULEE vielä sota. Sanokaa mun sanoneen.

Ja ne VITUN "poliitikot" perkele, Soinin sikakin, vitun super läski paska, muuta osaa tai pysty kuin ynisemään "sopimuksia noudattaen" kuin kiltti pieni kiusaajan kommarikusipää ja latomaan lisää paskaa oman "Kansan" niskaan !

Ja väistelemään minkäänlaisen RATKAISUN tekoa, ja todellista "vastuuta" - joka on myös TEIDÄN käsissänne, vitun idiootti "kansa"!

*

Kuten sanonta on YRITTÄNYT teille vitun supernaiiveille tolvanoille sanoa; kel onni on, se onnen kätkeköön !!!

Mitä te oikein todella LUULITTE, että siitä seuraa jos ja kun mainostaa itseään KOKO vitun kurjalle apinaMAAILMALLE(!!)...ahahahahaa ei herran perkele... ja kailottaa kuinka HYVÄ ja kaunista ja KOSKEMATTOMAN PUHDASTA täällä kaikki todella on !!??! Ja mikä vitun RUNSAUDENSARVI tämä onkaan.... mitä VITTUA te käpyaivot oikein olette vitun limanuljaskat, kusipäät paskat ja idiootit, oikein niinkuin TODELLA, KUVITELLEET ?!?!?!

Mikä vitun hevonpaska "hetero" utopia siitä seuraa TEIDÄN PÄÄSSÄNNE ?


Vitut te tätä ANNA millekkään PERKELEEN neekereille ja ählämeille !

Minä SABOTOIN sen vaikka henk.koht. jos ei muu auta. Yleensähän kaikki pitääkin tehdä itse, koska valkoisten seassa on niin suunnaton määrä tuota VITUN limanuljaska vetelys vasemmisto paskanaama kusipää vittupää lois-väkeä. Jotka saa saatana hädintuskin itse henkeä tai käveltyä, saati sitten pidettyä edes joskus jostain jonkinlaista LAADUKASTA huolta.
Ampua se pitäisi koko vitun roskaväki. Ei siitä mitään edes seuraisi. Vähän ehkä outo olo joksikin aikaa, mutta pidemmän päälle se olisi mitä tervehdyttävin ja elähdyttävin ja terveellisin ja katuviisain ja realistisin ja kannattavin ratkaisu.
Mutta kysykää minulta ensin ennenkuin ammutte mitään tai ketään, minä osaa nähdä vähän tarkemmin kuin te, sekalaisia merkityksiä ja merkityksellisiä piirteitä ja olemuksia yms.


Ja sen sijaan että suomeen änkisi enää YHTÄ ainutta ulkopuolista, mitä ei toivotavasti, ja tätä teidän ON parei toivoa(!!), tapahdukkaan - pitäisi meidän päin vastoin lähettää TÄÄLTÄ, KAAAAIIKKI nuo liikaa metsässä tai "lähiössä" viihtyvät VITUN vittupäät kusiruutat sielunviholliset vastarannan nuhjuiset kiiskit, nuo perkeleen "elämäntapa...IDIOOTIT" Vasurit sinne johonkin missä ON JO niitä mitä ne julistelee "diggaavansa" ja näi, eli neekereitä ja muita.
Tanssikoot siellä keskenään ja laulakoot ja poltelkoot iiiihan mitä tahansa vitun jats-tupakkaa.
Halailkoon perkele vaikka puita ja hevosia ja toisiaan ja roska-kasoja ja mitä vain.

Jaelkootkin vaikka niitä toistensa merkittäviä omistuksia ja omaisuuksia siinä samalla toisilleen ja keskenään. Jos joku nekru viekin fillarin nin hei!? what kän ja duu? sehän kuuluu KAIKILLE nääs. Sellasta se on, tyhmyys / kommunismi.

Ai ?...tää oli ninq "sun" jääkaappi, sisältöineen päivineen, ja näi?...ai jaa...aha...ookke!! wwwaaaauuuzaa...eli ninq jääkaapin voi "OMISTAA" ja tällee?.....oookke...et sä kovin kapitalistinen o !?!?
Mutta MÄ syän ny nää kaikki safkat kyllä...sori vaan hei heebo...HEEEEBOOOO....


Ai vittu; AMPUKAA nyt jo ittenne saatanan riivinraudat reppanat ! Perkeleen kivikautiset idiootit ja vatipäät vittupäät. Vitun ylimääräiset syöjät ja hyödyttömät typerät vitun aivottomat ali-apinat zombiet. Vitun kontrollinhimoiset kiusaajat ja mielisairaat, TOTAALIHÄVYTTÖMÄT kusirotat paskaruutat. Torakat. Ali-ameebat. Itsekkäät, ylimieliset läskipäät, HYPERtekopyhät vitun ällöttävät plösöt. Ja langanlaihat vitun likaiset lapsenkasvoiset haituvaisen "parrakkaat" näsäviisastelevat vitun nenäkkäät, nyrpistelevät perkeleen luunaamaiset kusiaivot läskipäät vittunaamat vitun tuhomyyrät ja paskaloiset.

Menkää vittu sinne VITUN viidakkoon KOMENTELEMAAN muita. Vento vieraita. SEHÄN se teidän juttunne on, ja teille verissä.

Viisastelkaa vitun ylimieliset, solipsistiset, passiivis-aggressiiviset LAPSET niille ählämeille vaikkapa, niiden "maissa" ja niiden sille vitun "uskonnolle" (tekosyylle tappaa ja murhata ja murhapolttaa ja tappa lisää).
Menkää "kritisoimaan" vittu SITÄ !! Ja sinne ! Olkaakin OIKEASTI rohekita ja "rajojakaatavia" - älkääkä kiukutelko täällä "linnanmuurien SISÄpuolella" saatanan ylensyöneet pulskat rotat !

Menkää ja OPETTAKAA perkeleen Kallion buddhat ja Nääsvillen vittupäät niille rakkaille neekereillenne .....jotakin. Mitä vain. Vaikka maanviljelyä tai jotain. Ja katsotaan sitten kuinka suuressa arvossa tuo primitiivinen pösilö on teidän mielessäänne. KUN se on tuhonnut KAIKEN mitä on aikaansaatu ja rakennettu ja syyttää sitten SINUA siitä tuhosta ja siitä ettet tehnyt heille TARPEEKSI. Tässä hei ei eroa jutkusta YHTÄÄN eikä MITENKÄÄN. Molemmat ovat KYVYTTÖMIÄ LUOMAAN mm omaa kulttuuria, ja alkavat rähistä kuin esiinmanattu demoni jos tuot asian edes esiin, siis sen että he vain kopioivat ja VARASTAVAT kaiken, KAIKEN(!!), sinulta !
Ja tuhoavat senkin vielä, kaikenlisäksi.

Tai ei SINULTA vaan pikemminkin MINULTA. Tai joltain valkoiselta jolla ON, kuten minulla, kyky LUODA. Jotakin. Tai vaikka "vain" rakentaa............taloja tai jotain.
Neekereillä on kyky TUHOTA. Joka on sama kuin se ählämien ja vasemmiston rottienkin kyky.
Tuhota. SE on se niiden "kyky".

*

Eniwei.........minä olen hyvin hyvin kauan jo pelännyt että tällainen aikakausi tulisi, KUN joku läskipää vitun ääliö hoksaisi tuon yhtälön että "hei!?...suomihan on lähinnä tyhjä!!?...ja ...maailmassa on ihan sikana jengiä....KÄÄK!!"

Suomalaiset ei ole tajunneet, kun ei ole mihin verrata, miten ONNEKKAITA me lopunkaiken täällä olemme (olleet). Mutta lähelle ei näe hyvin.
SIIHEN pitää erityisesti oikein keskittyä. Siksi se ei olekaan suuressa huudossa.

Jonkin arvon tajuaa vasta kun sen menettää, ja teidänlaistenne vitun idioottien kanssa on SATAVARMA, että sen menettää. Se mahdollisuus EI jää toteutumatta.

Mutta NYT on vielä toistaiseksi vähän aikaa ja mahdollisuuksia. Mutta mistään ei tule MITÄÄN jos teidän käsityksenne "asioiden hoidosta" on se, että tuijotetaan telkasta kuinka Soini keinahtaa Mersun takapenkille, vakuuteltuaan ensin TV-kameroiden edessä että "kyyyllä tällekkin nyt periaatteessa jotain tehdään...ainakin joskus ......jossain vaiheessa....tai jotain, mutta Rasismista sanoudumme vahvasti irti !" ....
Well gess wat ?!?! Rasismiin MINÄ sanoudun VAHVASTI SISÄÄN.


Keksittekö halveksuttavamman ja alhaisemman olennon kuin "poliitikko" ?!

KUN tämäKIN paska leviää käsiin, ME MUUT saamme asia hoitaaksemme, niiden machiavellististen rottien levitellessä käsiään ja TORUESSAAN MEITÄ !! Ja ottaessaan senKIN tilanteen kontrollin itselleen, sikojen päättymättömän typeryyden ja absoluuttisen alhaisuuden turvin.

Se on kuin Costa Concordian kapteenin luihu pääsisi taas laivan "rattiin" ja alkaisi sieltä käsin pitää kuria halki koko maan, ja jos olet sitä vastaan, lähdet linnaan. Jollet sitten pysty pysäyttämään kyttiä. Mutta koska Kaikki Muut on niiden puolella ja koska kytillä on tyhmille ja yksinkertaisille olennoille tyypillinen absoluuttinen päättäväisyys, ilman OMAA ARMEIJAA luultavasti päädyt joko kuoliaaksi tai totisesti; selliin.
Kaikkien typerien ja alisteisten idioottien ulvoessa kuin poikkeuksellisen tyhmät ja pahat hyeenat, siellä linnanmuurien ulkopuolella. Mutta yhtä TIUKASSA kontrollissa kuitenkin.

Mutta toisaalta; siitähän he TYKKÄÄVÄT.

*

Käsittäkää myös ja vielä, että tämä nykyaika on koitos meille uudemmille sukupolville, TNG, miten Me reagoimme ryssien ja ählämien yms lähentely-yrityksiin. Ja toistaiseksi on vain näytetty vihreää valoa kaikille demoneille.
Tässä(kin) kokeillaan kepillä jäätä, ja tulokset tulevat olemaan hyvin kauaskantoiset ja sanotaanko "kattavat".Kiitti.


P.s Minä HALUAN pitää suomen ihan itselläni kiitos.
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti