torstai 26. toukokuuta 2016

Tämä Kuumuus !! This FUCKING heat !

On niin kuuma, että kissakin on sulanut !


Ai vittu !
Ja vielä ei ole edes KESÄ !! Ei saaaaaaaaaatana !

Lakatkaa nyt perkele Kuluttamasta™ !! Ja ajamasta autolla tai Julkisella Liikennevälineellä™ joka EI OLE fillari !!
Ja käyttämästä lämmintä vettä ja mieluusti myös uloshengitys. Ja lehmät siellä laitumella; lakatkaa vittu pieremästä !! Tätä ilmaa näin Saaaaatanallisen lämpimäksi / kuumaksi !!

Lakatkaa kaikki muut paitti "Poliitikot" lentelemästä suihkareilla ja käyttämästä Taksia !
Syökää mieluummmin vain hyönteisiä ja ehkä murjaaninsontaa, ja juokaa oma virtsanne - kierrätettynä tietenkin ! Vai miksikä elukoiksi meitä luulitte !?!?

Älkää lämmittäkö asuntojanne tai autojanne tai perseitänne !
Ja peseytykää, jos on pakko peseytyä, KYLMÄLLÄ vedellä. Tai jollain kylmillä räteillä itse asiassa mieluummin, nin ei kulu planeetan vesivarat !
Ja olkaa hikoilematta, mutta rehkikää entistä ahkerammin siellä.....missä ikinä työskentelettekin.Ja sikäli kun voitte, hikoilematta, niin; tuulettakaa aina kun voitte, kohti taivasta. Vaikka jollain viuhkalla tai jollain. Jos se vaikka toimisikin !

Käärmeen tuntina voi uhrata mm ainakin 2 sikaa. (Ei "Poliisia" HUOM!!) ....

Koettakaa hamstrata maahan, mahdollisimman paljon kehitysmaan neekereitä ja muitakin ylijäämäpopulaatioita murjaanien jylhästä ja julkeasta maailmasta. Jos ei muuta, niin yleinen kaaos ainakin tällätavoin jakaantuu tasaisemmin, halki ja kattamaan -koko planeetan !

MAKSAKAA enemmän hynäänne, kitupiikkipaskat !!! Valtiolle, nin...........ehkä tää tästä !
Nääs.

Ei se sen kummempaa o.


Tuntekaa sääliä jääkarhua kohtaan, ja itkekää iltaisin vuolaasti, ja RUKOILKAA !! RUKOILKAA jumalauta, sille kylmää ja ruokaa ja ....armoa ja kaikkea !
Rukoilkaa perkele !

Älkääkä olko aina niin Rasistisia™. Sekin ehkä lämmittää ilmaa. Meille Kaikille !


Kierikää maassa, aina kun mahdollista. Ja pyydelkää mantran-omaisesti syntejänne Gaialta anteeksi. Ja ottakaa jokin Radikaali Tatska.

Kierikää mieluusti nokkosissa tai myrkkysumakeissa tai jossain.... ja ...nin....huudelkaa siinä samalla jotain nättiä ja henkistä.... tai tuskissanne, en tiä.

Jos näette juutalaisen, lähettäkää lentosuukko !! Sikäli kun sieltä maasta voitte, kun siis olette jo kumartuneet kuin neekerit paviaaninkallon ympärille, kädet edessään maatapitkin, rukoillen, palvoen.

Ottakaa KAIKKI laitteet irti seinästä ja kuunnelkaa Puuttin-setää, joka siis ilmeisesti asuu Ryssällä !! Ja palatkaa muutenkin kivikauteen. Tai Maastamuuttakaa ! Pohjoiseen Koreaan. Siellä se on jo käynnissä. Kivikausi.

* * * * * * * * * *


Tämä on jo liian kuuma, jopa mahdolliselle Neanderthaalille !!
Ei saatana hei !!??....voiko joku kääntää tätä kuumuutta vähän pienemmälle !??
Vai pitääkö Meidän, TAAS, muuttaa maanalle ?!?!

Pystytäänkö jääkiekolle takaamaan vielä jäähalleissa JÄÄTÄ ?!?!


Too fucking hot !


Tämä saa sekoamaan !! Ja esim....antelemaan toistuvasti Kreikalle hirvittäviä rahasummia, ja ottamaan omaan kotimaahan "uutta porukkaa" tällätavoin; TODELLA nätisti sanottuna.


Kohta on myös ehkä pakko totisestikkin matkia neekereitä ja alkaa liikkua alasti. Ja se meille kaikille suotakoon ! Eritoten teinitytöille. SITÄ minä en heiltä kiellä !

Eläimethän sitä tekee jo nytkin. Ne  on  olleet koko ajan edellä. Ovelat pirut !

Mutta kuitenkin; tästä on tullut uusi NORMAALI, joten TÄHÄN on alettava nyt valmistautumaan !!

Älkää LUULKOKAAN tämän menevän äkkiä ohi !! Pahimmassa tapauksessa tämä kestää jopa vuosiSATOJA !! Eli; se vanha ja hyvä, selkeät vuoden-ajat, juttu on historiaa !
Holoseeni on ehkä todella, ohi.

Tai ehkä MINÄ vain hikoan entistä helpommin ?!....mene ja tiedä.


Oi jääkausi ! missä lienet ?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti