tiistai 31. toukokuuta 2016

Finuiitit ja Työn määräNääääin^^ .......Ja sitten suomesta....
Näin !


Just.

Näin sitä pitää !! Taas !! Jihuu !! Jiiiihaaaa, hallelujaah !! Fak Jeaaaah !!

TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! TÖITÄ! 
 
Pidempään ! Enemmän! Vaativampaa! Enemmän "kilpailua"! Vähemmän itsemääräämisoikeutta ja sielua! Vähemmän kaikkea sydäntä ja KESKITTYMISTÄ ja syvällisyyttä! Enemmän kaikkea naaraille ja Johto Uroksille !
Jeeee! Enemmän työtunteja, vähemmän muuta elämää !!
Älkää pysähtykö !! Älkää olko omia itsejänne!! Menkää hiilikaivoks...tai vihreisiin voimaloihin! Menkää mereen ! Menkää sinne ja menkää tänne ja tehkää tehkää tehkää !
Ei saa vain olla ja .......tehdä mitä mielii  ja mietiskellä ja elää maskuliinisesti. Täytyy RAAAAATAAAA !
Saatana !! Oikein RAAAAAAAAAA-TAAAAAAAA PERKELE !!

Haistakaa vitun jäykkikset vittu.

Vittu te olette tunkkaista sakkia saatanan Samojedit ! P E R K E L E tosiaankin.


Te voisitte jo vääääähän hellittää suomalaiset; Marxin karvainen ja satanistinen juutalais-setä olisi JO NYT(!!) ooooiiikein tyytyväinen.
Kohta te olette jo MAKSIMOINEET kurjuuden !

Onnittelut ! Congratz !

Vittu te olette NAURETTAVIA !
Vittu; te LÄKÄHDYTTE kohta !!
Vittu; te olette kurjaa seuraa !
~ Les Miserables ~P.s Harmi ettette te ikinä kuunnelleet tässä elämässä esim MINUA !! Ihan OIKEAA "profeettaa" vaan jumalauta AINA !! AINA! niitä vääriä.
Mutta sellaistahan typeryys ja itsekäs, ahne apinanpaskaisuus ON. Se on tyhmää ja ylimielistä ja alhaista ja ylpeää ja kuuntelematonta ja oppimatonta ja sokeaa (kuin "Oikeus"!!) ja lahjatonta ja pahaa yms.
Suomen olemassaolo, vaikka iroonista kyllä myös PARAS sen muodoista ja elintasoita yms -tähän mennessä, on niin kurjaa ja kurjistumaan päin, että olen alkanut (taas) melko vakavissani ajatella itse tulevani MaMuksi, johonkin muuhun maahan.
Yksi voisi olla näköjään mm Sveitsi ! Jota olen aina vähän ihaillut muutenkin, siellä näytettäisiin käsittävän LAADUN idea, ja ne sai sanottua EI myös tälle Pakolois hommallekkin. Viis siitä mitä muut Laumassa Kuhnivat Heteronynnyt Kautta Maan, siitä "ajattelevat". Vitun idiootit. AHAHHAha loistavaa !
Eikä ne Muut mitään AJATTELE. Jos niin olisi, eläisimme JO, Utopiassa. Joten viis niistä. Määkikööt, ei niistä muuhunkaan ole, eikä tule olemaan. Ja kaiken minkä VOIVAT, repivät alas. Lapsuudesta lähtien. Ja siihenhän teitä oikein kannustetaan ja taivutellaan ja opetetaan ja "kasvatetaan". Ja sehän sitten onnistuu myöhemmällä iällä; kusipäinen, itsekäs, ärsyttävä ja ahne, siankaltainen kaikkiruokainen tuhoaminen ja jyräys ja kiusaaminen ja öykkäröinti ja pullistelu yms paska. Joten haistakaa vittu paska, ja paska ja vittu.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti