tiistai 3. toukokuuta 2016

Media vs MV-lehti

Ja mainitaan nyt vielä ohimennen, että Virallinen Media kiukuttelee nyt MV-lehteä vastaan, "ihan vain mainitsemalla" että sitä vastaan on ilmeisesti joku vähä-älyinen kääpiö nostanut nipun sekalaisia syytteitä. Luultavasti liiasta realismista joka pakottaa tyhmän päätä, kun joutuu muuttamaan mieltään sikäli kun pystyy ja "haastamaan maailmankuvansa".


Eikö olekkin perkele, iltsikat, vittumainen se ÄmVee lehti ?! Mitä !?!
Eikö o ?!

Eikö vituta ihan VITUSTI se lehti !?!?Kyllä teitä mahtaa kiukututtaa se lehti !! Ai perkele !! Tsiiiiisus mään ! HAHAHAa....aijai.....aijai...ai vittu että se ÄRSYTTÄÄ teitä, kaiketi.

Vittu kun itte näkee hirveän vaivan, että "Kansa" pysyisi TIUKASSA kontrollissa, ja että vapaamuurarien mielisairaat houreet kävisivät VÄKISIN toteen, Kansalta kysymättä, ja että Kansa pysyisi tyhmänä ja tietämättömänä ja Lukio / Yliopisto -koulutus ei olisi mennyt hukkaan kun mikä vain perkeleen persjalkainen vitun nuija voi lukea saman netistä minkä eteen SINÄ, vitun IDIOOTTI, kävit luultavasti noin 30-vuotta erilaisia kouluja.
Vituttaako !??!!

Joku saatanan Ryssäläinen moukka vain tulee ja perkele KEHTAA saatana, julkaista jotain mikä on totta ja EI miellytä naisia !!
Ai nou män ! Aivan katastrofaalista !!

Onhan se, ihan puhdasta Pirullisuutta, että joku sanoo että "toi neekeri raiskas ton!" kun joku neekeri raiskas sen. Eihän sitä...hei, eihän semmosta mitenkään kestä, ohan se ihan totta mään.
TOTTAHAN SE ON. Eihän sitä kestä.

Ai nou.P.s Tarviiko Suomi jonkin muun "iltapäivälehden" enää ylipäätään, nyt kun on tämä MV-lehti ? Ja pitäisikö teidän PERKELEEN munattomien muulien, vitun toimittajan planttujen mennä ITSE niihin vitun "oikeisiin orjan töihin" joita kippaatte mieluummin muiden niskaan ?!
Siinä jotain pohdittavaa. Ja vielä; maailmassa jossa NAISET ja JUUTALAISET   EIVÄT   päätä ihan tasan saatana KAIKESTA, saisi MV-lehti HETI, tiedonjulkistamispalkinnon josko toisenkin. Eli esim Japanissa ja ehkä jossain "liberaalimmassa" mahdollisessa ählämimaassa niin kävisi samantien. Mutta ei täällä ämmien ja heteromiesten pohjolassa. Jossa NAISEN SANA on se "Laki" mitä te vitun kusipäät paskapäät KUNNIOITATTE.

Te olette totisesti; masokisteja.


Suomen Urhean Tasavallan & Demokraattisen Kansankodin Virallinen Media lilluu omassa yltäkylläisessä viisaudessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti