torstai 5. toukokuuta 2016

Valtion Kuopat Valtion Tiessä

Luin sen jonkun... oliko "Yrjön", blogista, tai siellä olleesta linkistä tai jostain, että jossain päin syvää Härmää olivat paikalliset ihmis-asukkaat tehneet perkeleet ihan ITSE ja ominpäin jotain !! Nimittäin täyttäneet tiessäolevia ja itseään häiritseviä kuoppia, soralla tai jollain.

Ja mitä luulette Hallitus-Valtio-Kytät & Lait-aparaatin TÄSTÄ "tuumanneen" !??!


Jep ! Thät´s rait; rikos-syytteitä siinä jo pohtivat !


HAHAHAAaa ai jumalauta !!
Tervetuloa Totaalikontrolloituun Helvettiin !!!  Maksa tai joudut linnaan !! Kytillä on oikeus !

TUON takia ei suomella ole omaa "kulttuuria". Koska; SE N TÄÄLLÄ, de facto, KIELLETTY !!!!


Vittu te olette naurettavia !!
Ja muuten JÄYKKIÄ !! hahahahaa ja siis idiootteja !!
Jukolauta sentään !!Ei tuollaista voisi oikein edes keksiä.


Tämän takia suomella ei ole sitä sellaista Elävää Elämää ja Elävää Kulttuuria mitä Kaikilla Muilla taasen ON !!


Kuten tästä käy ilmi, ja näette...
Noin se ON !!  Elämä ON, toisaalla.

Ja HETI, kun suomen Virkamies / virkaämmä -kunta sinne saapuu, se Säännellään ja Laitetaan absoluuttisen tukahduttavasti pois päiviltä ja sakotetaan että on ikinä kehdannutkin olla olemassa YLIPÄÄTÄÄN !! Saati sitten tulla perkeleen perkele; toimeen ihan ITSE!! Ilman Valtiota !!!


P.s   Kai te nyt jo näette !??! Hei ?
Tässä näette sen idioottimaisen typerän perkeleen hevonhelvetin kusipää paskan, mikä on se "ajatus" että kaikkea tulee Johtaa sieltä Pääkaupungista ja "Politiikasta" käsin. Että odotetaan vaan niitä Helsingin Herroja tai nykyään Helsingin Ämmiä, että NE SIELLÄ sitten, joskus aikanaan, tekee EEEEHHHKÄ jonkunlaisen jonkin päätöksen tuosta NYT ja TÄSSÄ edessäni olevasta risukasasta tai kuopasta. Josko minä sitten joskus eläkkeellä ehkä, saisin sen potkaista sen kasan tuosta pois tai täyttää sen kuopan.
Mutta ilman Virallista Poliittista Päätöstä, ei voi kuin odottaa ja odottaa ja rukoilla siinä odottaessaan, ja odotella vielä vähän.

Sitten se ei olekaan enää risukasa ja kuoppa vaan metsä ja soramonttu. Ja myöhäistä tehdä enää asialle MITÄÄN !! Ja jos ei ole, niin kaikki mitä voi tehdä ja tehdään, on liian KALLISTA ja/tai monimutkaista yms jne jne jne.


Tähän  vielä loppun tällainen löytämäni hyvä Groucho Marx sitaatti: "Politiikka on ongelmien etsinnän taidetta / taitoa, niiden löytämistä kaikkialta, sen väärin diagnosoimisen ja väärien lääkkeiden määräämisen".

-Suomennos siis MINUN !!-


Ei sitä paaaaaaljon paremmin enää voi sanoa.
Ja TUOTA te vitun perkeleen kusipää I D I O O T I T     TUUUEEEETTEE   *suoraa KARJUNTAA!*  !!!!!!!?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti