keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Naisten kävely

Olen aiemminkin tästä purnannut ja on useamminkin pitänyt, mutta sanonpahan taas / kysyn ; miksi naiset kävelee tiellä aina väärällä puolella!!??!.
Kuinka vitun vaikeaa se voi olla, ymmärtää ja hyväksyä, että tiellä pitäisi aina kävellä oikealla puolella!!(siis omalla oikealla).

Lakatkaa kävelemästä siinä väärällä puolella vitun mulkut!!.

Naiset kävelee yleensä kuten rotatkin, seinänviertä pitkin. Oletan, että tämä johtuu siitä, että naaras käsittääkseni pelkää kuten valkoiset ja juutalaisetkin ; lähes kaikkea !. Eli naaras hakeutuu automaattisesti kadulla kävellessään, lähelle esim taloja ja välttelee autotien puolella kävelyä, koska pelkää sitä !.
Alkakaapa tarkkailla itse tätä dynamiikkaa "in action" !. Ja tulette huomaamaan, että tämä koskee vähintään joka toista vastaankävelevää naarasta ! ja ...vittu, että se ärsyttää, ainakin minua!!.

Jotkut miespuoliset mulkutkin toki, koettaa joskus änkeä, vaikka väkisin!! (saadakseen jonkunlaisen dominaatio-aseman tai sekundäärisen voiton tjns) -suoraan joko ylitse tai läpi!!. Mutta naiset ovat tässä ylivoimaisesti syyllisempiä !!.
Toisaalta ; voimmehan me muutkin (eli miehet) lakata seuraamasta liikenteen sääntöjä ja tehdä vain ...miltä tuntuu ja mikä ei pelota!!. Vittuako niitä säännöksiä seuraa, jos se kerran on niinkuin Eshter Vilar sanoi; "naiset manipuloivat miehet seuraamaan sääntöjä, joita he kuitenkaan itse eivät aio noudattaa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti