lauantai 9. marraskuuta 2013

Kauhukakarat



Uskomatonta!.

Saatanan, hävytön ämmä. Totaalisen häikäilemätön ja alhainen !. Kuten olen yrittänyt teitä valistaa, Kiinalaisilla ei ole juuri minkäänlaista häpyä / moraalia / kunollisuutta tmv, eikä kyllä suurella osalla naaraistakaan. Ja tässähän nämä kaksi apina-kategoriaa / lajia -yhdistyy.

Eli tuo äijä oli alkanut ihmettelemään ja kuvottumaan, kun lapsensa oli niin vitun rumia, että teki ihan pahaa edes katsoa, ja näen kyllä kuvasta että näin on!, -ja kävi ilmi, että akka olikin oikeasti joku susi-ruma epätoivoinen luuska, tuolla bimbon-Supermallin tekolärvänsä alla ja maksanut tuosta lärvästä n satatuhatta 100,000 taalaa !!. Mies parka!.

Ja totisesti ; on kyllä niin rumia lapsia / lapsuksia, että pahaa tekee!. Tuo keskimmäinen ja nuorin, raukka parka, näyttää lähes "keharilta". Eikä tuo tyttökään mikään ilo silmälle ole, siinä missä tuo pönäkkä sällikin lähinnä kirvelee silmiä.

* * *

Muistaakseni Laasasen Henkka tai joku, on puhunutkin tai kirjoittanut -tästäkin aiheesta eli kuinka nykyään ATN:lle (Alemman Tason Nainen) on helppoa huijata miehiä, käymällä kauneusleikkauksissa yms ehosteilla. Ja se onkin varmasti johonkin mittaan ongelma ja joillekkin erityisesti, ...varmaankin rikkaille, joita moiset "kullankaivajat" epäilemättä yrittävät itselleen saada. Tuskin tuokaan äijä ihan köyhä on! jostain syystä osaan päätellä tuosta fotosta sen olevan joku, "vähän paremmin tienaava". Ja tienasihan se toki tässä "keississä" itselleen tuon mehevän 120-donaa korvauksina!!. Ajatelkaa mikä ihastuttava ja oikeudenmukainen asia onkaan, että akkasi tuomitaan typeryydestään, hävyttömyydestään ja siitä että synnytti niin hitommoisen rumia lapsia -ja sinulle maksetaan siitä korvauksia!! 120,000 dollaria !!!. Mahtavaa, kertakaikkiaan.

....Entiä...ehkä Kiina on sittenkin ns "oikeus-valtio"....



Luultavasti nuo lapset nyt, tapetaan ja syödään. Dim Sumia ja kakarakeitttoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti