torstai 7. marraskuuta 2013

Pirunsilmän sisältö
Eli, silloin muutama "postaus" sitten lässytin jotain "Kaunareista" ja sanoin jotain tähän suuntaan ; kohta ne pian aloittaa taas senkin näyttämisen!. Eli siis Kauniiden ja rohkeiden...... eli siis sehän saatana pyörii jo!! par´aikaa!!. Eli siis...Kauniit ja Rohkeat pyörii taas, jo, edelleen ja koko ajan!!.
En nähkää heti tajunnu, en ole täysin näköjään kartalla modernisssa TV:ssä.

Ja nyt aloitettiin taas tuo MäkGaiver...alusta. Ja Sinkkuelämää..... *huoh*.


Vaikka Gaiverihan oli aikoinaan ihan mahtava ja yksi suosikeistani ja tunnustan pitäväni jostain syystä myös Sinkkuelämästäkin!....mutta eikö ne nyt jo riitä?!. Kuinka monta vuosikymmentä putkeen niitä on näytettävä ?!...ennenkuin saavutetaan totaalinen kyllästys-piste, jossa ihmisiltä alkaa purkautua sarjojen sisältöä jo korvistakin!.
Tai ehkä....*äääh*(päätä pakottaa)...*saan ajatuksen*...aaaarggghh *Blop!* kas!! : mitä jos nämä sarjat vaikka sitten yhdistettäisiin yhdeksi sarjaksi kun kerran ne molemmat oli & on niin super suosittuja !?!?!?!?!. Waauuuuu !.

"McSinkkuelämää" tai "MäkSinkkuelämääMäkGaiver" voisi olla sen nimi !. Siinä ryhmä öljyttyjä "jokapaikanhöyliä"(McGyver) voisi keimailla pitkin sekä Nyy Jookin katuja, että Amatsoonin viidakoita. Rymyten sissien ja muodin seassa, häiriten sissejä ja kulleja ja hipelöiden homoja !. Ahh..mahtavaa! hei! olisko vähä fantsuu!!?.

"Hei Sam, voisitko purkaa tämä ohjuksen!?"
"...ei nyt!..pompin juuri kullilla...."
"..ahaa no joo, ookke,   ei sit mitää..."

Tai siinä voisi ihan vain yksinkertaisesti keekoilla ite Mäkki, vonkumassa pillua jossain kapakkojen ja asuntoveneiden nurkilla ja välillä se vois ninq blogaa ja välil sit osaa jokkut kivat kengät.

"Hei kaikki, tai siis, Hei päiväkirja... nussin edellis-yönä yhtä muijaa, ....mutta aamulla se osottautukin juutalaiseksi!... ...
....pohdiskelen nyt itsemurhaa" ...."kamalaa oli".

"Mut mä sain pelastettuu Terroristien kynsistä yhet kivat Praadat ja yhest palost semmosen antiikkisen tuolin. Joten ...hahay...nou problemz!".


Se kalju-paska mikä on Mäkin bossi, ...se voisi olla vaikka Herra Iso-Kiho / Mr.Big ja nussia aina välillä Mäkin kaa, joka sit välillä juoksentelis kaveriensa luo kyynelehtimään ja sössöttäisi "SoMessa" jotain paskaa.

Tai sitten tämä on tyhmä ja kuvottava idea...

No kohta sieltä alkanee tulla (siis originaalit) : Kympptonni, Hymyhuulet, Veli-puolikuu, Ruusun aika, Blodi tuli taloon yms yms. Tosin nuo oli kyllä muistaakseni ihan hyviä, mutta korostankin sitä, että kaikki nykyään on joko Tatuointeja, ruuanlaittoa / Gordon Rämsiä(joka muuten alkaa näyttää jo myötätuntoaherättävän vanhalta!), CSiitä tai sitten näitä uusintojen-uusintojen uusintoja.
TV:n sisältö on ajalta jolloin kaikkien-aikojen khuulein  Marxisti / MarksistienMarksisti ja Euroopan ylivoimaisesti kiinnostavin Poliitikko eli Aadolf Hitler oli vielä elossa !.

Hävetkää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti