keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Jennan surma / murha / tappo

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288622375546.html

Siinä on 2 paskakasaa, joista pitäisi yksinkertaisesti päästää "ilmat pihalle" ja äkkiä ja brutaalisti !!. Eikä mitään nynnyä ja moraalirelativistista uumoilua, että annetaan "pojille" (satanistisille elukoille) vähän putkaa. Vittu mitä saatanan sekopäitä !!. Eikä yllätä, että ovat lastenkodin kasvatteja!. Olen aina tiennyt, että sieltä "valmistuu" lähinnä kehareita ja muita äly-vammaisia ja tunne-elämältään totaalisen mielisairaita raja-tapauksia, joille ei ole mitään merkittävää kysyntää Sivistyneessä / ihmisten -yhteiskunnassa.
Kuten näette ; pelkkää paskaa sullottuna puuvillaan.

Aatelkaa miten paljon halvemmaksi tulisi yksi luoti näille saatanan kehareille niskaan tai se Texasin myrkkyruiske, kuin se, että tätä vitun syöpäkasvain-kaksikkoa elätetään oikeiden ihmisten rahoilla, jossain linnassa ...muutamia vuosia, ja lasketaan tod-näk- sitten vapaaksi -tekemään lisää ääri-narsistisia sekopäisiä lusiferiaanisia apinaakin alempia hirmutekojaan !.
Ei muuta kuin giljotiiniin mars!!. Mars mars !.

* * *

On Universumin äärettömän kuvottava ja täysin hyväksyttämätön kauneusvirhe, että tuollaista vitun paskaa & saastaa, saa syntyä ja olla olemassa !. Ja vielä mitä! sen lisäksi, tehdä lähestulkoon mitä huvittaa!!.

Tuo tapa, mikä on tyypillistä näille rikollis-vajakeille, millä nämä demonit suhtautuvat sekä tekoihinsa, että uhriinsa -on yksiselitteisen jäätävä! ja ...aika helvetin oksettava. Käyttäytyvät ja elehtivät ja puhuvat, saatanan rotat, ikään kuin ei mitään, ikään kuin kaikki olisi ihan khuul -nou prolem. Uskomatonta, häpeämätöntä, alhaista pahuutta.
Juuri tällaisia oksennuksia varten, kuolemanrangaistus on alunperin keksittykkin ja aikalailla paikallaan, ilman mitään armoja tai selityksiä tai selittelyitä tai kiertelyä tai kaartelua tai saivartelua tai mitään muutakaan hömppää. Ei muuta kuin nirri pois!. "Luoja tunnistaa kyllä omansa" (ei siis kumpaakaan näistä kahdesta).

* * *

Lapsen tasolle ovat jääneet, molemmat.
Ja kuten paljastuu mm tuon kaljun-paskan -sellin seinään kynäilemistä hourailuista ja julistuksista, hänellä tai pikemminkin sillä, on sellainen maailmankuva, että se saa tehdä totaalisen rajatta, mitä lystää ja jos joku "vasikoi" (ja hyvä, että tämä tyttö teki edes sen!) niin se onkin yht´äkkiä tämän "vasikan" vika, että....entiä...maailma on niin paska paikka tai jotain. Eli ikäänkuin se todellinen rikollinen ja paha paskakasa olisikin taas kerran, se uhri!!. Vittu mikä provosoivan, ärsyttävän oksettava ääri-narsistinen pikku nulikka tuo tyyppi onkaan!. Ai luoja, että tekisi mieli puristaa tuollaisista, henki ulos!!.

Se mistä "rikollisuus" tai tarkemmin vielä: pahuus -syntyy on juurikin ensi-sijaisesti ja lähes eksklusiivisesti : ääretön ja rajaton itsekkyys. Itsekkyys sellaiseen extenttiin, että "tavallinen" ja täyspäinen ihminen ei juurikaan voi eikä osaa, edes kuvitella sitä.
Ja nämä 2 paskakasaa ovat täydellinen esimerkki siitä, jälleen kerran. Itse ovat alhaisinta pohjasakkaa ja silti kehtaavat saatana näytellä jotain vitun pyhimystä ja keskisormeaankin vielä!!. Helvetin hävyttömät eläimet!. Tosin elukatkin on ylempänä  kuin tällaiset.
Tällaiset elukat näkevät muut ihmiset resursseina ja niin, että "jos siitä / hänestä on hyötyä, niin eläköön....toistaiseksi, mutta jos ei niin....".

Tämä tapaus näytti muuten taas toteen sellaisenkin pienen detailjin rikollisten "elämästä", että suurimmaksi osaksi väkivaltaa käytetään rikollisten omissa piireissa ja heidän kesken. Tappavat yms, lähinnä ensi-sijassa toisiaan. Se on toki hyvä, siitä sinänsä ei pitäisi valittaa. Eli väärä seura voi koitua kohtaloksi! ....hyytävän brutaaliksi kohtaloksi.

* * *

Ja jos tuomionsa todella aleni / alenee!! ....niin tämä tapaus näyttää toteen myös sen mitä Ruukinmatruuna on jauhanut jo jonkin aikaa, eli että Suomeesa(kin) vallitsee jo De Facto Anarko-Tyrannia, jossa rikollista mielisairasta hullua paapotaan ja silitellään ja oikeita ihmis-olentoja kyykytetään ja ahdistellaan ja tuomitaan rankimman pykälän mukaan. Tämä käytäntö ei juuri eroa nähdäkseni, esim jostain Ranskan vallankumouksellisten "oikeudesta" tai muiden vastaavien Morlokeista koostuvien rupusakkien pystyttämistä Tribunaaleista.

* * *

Sanon vielä, että Tex Arcane on myös siinä oikeassa, että me Thaalit yksinkertaisesti upottaisimme tällaiset valuvikaiset paskakasat suohon. Hän käyttää tätä vertauskuvaa ...ja toisaalta se on myös simppeli historiallinen fakta! että lähettäisimme moiset peto-elukat "pitkälle kävelylle". Eli ...johonkin, ...kaikotkoon taivaanrannan taa. Mutta parempi olisi vain lopettaa nämä Luciferin lapset, sillä jos ne menevätkin sinne "johonkin" on siellä jo olevat ja asuvat välittömästi vaarassa, eikä rutto ja syöpä parane siirtelemällä sitä paikasta toiseen. Eikä paha sisus katoa kenestäkään mihinkään, istumalla "linnassa". (Varsinkaan Suomessa, ja muutamaa hassua vuotta).

Saastoista tulee linnassa vain moninverroin vaarallisempia.HÄVETKÄÄ ja KATUKAA saatanan eläimet !!.

Yök.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti