torstai 21. marraskuuta 2013

Tapsan SotaKoko kansan rakastama ja ennen järjissään ollut YLE:n selostaja-toimittaja Tapio Suominen on lähtenyt omin lupineen hyökkäykseen Pohjois-Koreaa vastaan, myöhään tänä iltana!!(Ke 21.11.2013).

"Tapsalla meni pillerit ja jauhot sekaisin nyt ...pahemman kerran" sanoo hänen läheinen psykiatrinsa Aliisa "pelätti" Kallo.
"Hän puhui hyvin sekavia, mm siitä kuinka Turkissa on liikaa kissoja ja metsät ovat Sveitsissä väärän kokoisia" jatkaa järkyttynt psykiatri, hän lisää vielä, että "Tapsa (Tapio) sanoi myös jotain jostain ´Ruksi-retkestä´, mutta en ajatellut sitä sen enempää tai ottanut mitään hänen uhkauksistaan niin vakavasti". "Hänhän mm uhkasi syödä nitojani ja kusta taskuuni kun nukun" sanoo Aliisa.

Tapio lähti matkaan, Suomen Puolustusvoimilta ovelasti anastamallaan hyökkäys-helikopterilla*, jonka tarkkaa mallia ei ole vielä tiedossa. Hän ilmeisesti anasti sen Juutinrauman Helikopteri-pyhätöstä, kun kukaan ei katsonut ja kuin elokuvissa konsanaan.

Tapio"Tapsa"Suomisen oletetaan olevan jo hyvän matkaa kohti P-Koreaa ja asenaan hänellä on sen lisäksi mitä kopterista irtoaa, ainakin tiettävästi : useita granaatteja, Pystykorva-konepistooli, Parabellum käsi-ase ja SS-tikari. Muista varusteista ei ole vielä tietoa.
Suominen oli saamiemme tietojen mukaan mm karjunut toissapäivänä naapurinsa pienelle Chihuahua koiralle kuinka hän aikoo "repiä siltä saatanan läski-mulkulta kommaripaskalta mahan irti!! ja silmät päästä!! ...saaaatana!!" ja "potkia niitä v*tun kommari-sikoja, vinosilmiä -suuhun ja, että nyt loppui se riekkuminen sitten! ja ilakointi!!".

* * *

Pohjois-Koreassa uutisesta ollaan sekä järkyttyneitä, että sangen kiitollisia, sanoo uutis-toimisto Roitters. Toiset odottavat Tapsaa "kuin tulevaa Messiasta ja pelastajaa, ja kuuta nousevaa" ja toiset taas ovat kauhusta kalpeita ja kaivautuneet itse kaivamiinsa (kynsillään kaivamiinsa) poteroihin ja ympäröinyt tämän poteronsa -kuolleilla sukulaisillaan(vartavasten tapettu). Tapjoo-Kim-Chanille on jo uhrattu mm koiria ja kissoja ja iso-äitejä, kaduilla ja toreilla. Itse pää-pahis Kim-Lucifer-DotCom on julkisesti tuominnut tulevan iskun "epäoikeudenmukaisena ja epäinhimillisenä Imperialisminä".

"Tulkoon vaan se mulkku, emmä pelkää!" sanoi itse Kimdotlucifer, "tapan sen kalkkunan-paskan ja syön suihini!! ja teen sen nahasta itselleni ja päällystölleni uuden sohvan!! johon ei kansalla ole asiaa istua, perseellään eikä päällään!".
"Minä teen (teetätän) sen munista pingispallot! maajoukkueellemme!! ...minä teen (teetätän) sen silmistä munat koiralleni(joka on leikattu) !!....minä teen (teetätän) sen suolista sekä köysiä kansalle, että vaijereita Armeijallemme!. Me poltamme hänen hiuksensa elävältä!! keskus-torillamme, suuressa Voiton Juhlassamme!! ja me saamme hänen sormistaan liituja opettajillemme, Kommunistisiin Patrioottisiin Täydellisiin ja Aatteiltaan puhtaisiin -kouluihimme!!" julisti diktaattori eufoorisen riemun ja hysteerisen raivon puuskassa. Ja tätä puhetta hänen esikuntapäällikkönsä ja muut Ylimykset hurrasivat vaivautuneen orgastistisesti ja pitkään.

* * *

Tapsan odotetaan saavan viholliskontakti noin 12:50 huomenna (ou twelv handred aurs)  ja hänen oletetaan aloittavan hyökkäyksensä tietenkin ilma-iskulla, anastamallaan kopterilla, mahdollisesti iskien suoraan pimeyden ytimeen eli KimJongPingPongin anukseen !.

"Ja nyt ...sinä ....lähdet... Takaisin Pasilaan!! ...pösilö" on hänen mahdollinen taisteluhuutonsa, Aliisa sanoo, itkuisen rahisevalla äänellään, jazz-tupakkaansa samalla karistaen (koirani päälle).
"Tervehdys Tapio!!"  huutavat sotilaat Tampereella. Anteeksi ..Kaesongissa.
                                      Kapteenin Blogi toivottaa Tapsalle onnea ja sota menestystä !!. Siig Hail vaan !.
  * Mahdollisesti Apache.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti