sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Media Suomlannissa

Tulin tuossa taas, tänään, ajatelleeksi sitä, että "tarvitseeko Suomi, omaa Mediaa ylipäätään?". Koska se on täällä niin mitätöntä ja valjua ja ei-niin-tapahtumarikasta, ja se ei ole suomalaisten oma keksintö jne jne.
Media, niinkuin sitä kutsutaan, on vain yksi ja hyvin moderni -elämäntapa / kulttuurin piirre. Kuten vanhassa maailmassa gladiaattori-taistelut, megaliittirakennelmat ja ...insesti.

Eikä suomalaiset oikein osaa / uskalla ottaa Medisasta mitään merkittävää hyötyä irti, koskaan siellä ei juurikaan puhutan mitään merkittävää ja mielenkiintoista, ja jos puhutaankin niin sekä hyssytellen, tissutellen, varoen, että niinkuin ei oltaisi oikeasti aiheesta kiinnostuneita. Esim jos puhe on jostain oikeasti mekittävästä ja oikeasti kiinnostavasta kuten esim : muukalaisista tuolta jostain(avaruuden sisuksista) ja niiden teknologiasta ja siitä onko sitä Jenkeillä vaiko ei, tai viljapeltokuvioista tai Chemtraileista tai siitä kuka rakensi pyramiidejä ympäri palloa vuosituhansia sitten ja miksi ja miten jne jne jne.

Mistään tällaisesta ei tässä tylsässä ämmien maassa ikinä puhuta, varsinkaan TV:ssä yms, vaan jankutetaan aina vain jostain tylsästä feminiinisestä pillityksestä, jostain vitun verhoista tai "kotihoidon tuesta" tai vanhustenhoidosta tai jostain muusta umpi-vitun-tylsästä puudutus-aineistosta. Tai siitä kuinka, hellantelttas, tulisi nyt, tälläkertaa, helliä pimppiä ja pussailla poskia ja sisustaa ämmämäistä kämppää tai kuinka orjuuttaa koira mahdollisimman tehokkaasti ja mistä saa parhaan lainatarjouksen tai "halpaa kolaa"*1.

Suomalaiset muistuttaa tässä suhteessa neekereitä, ei Angloja. Sillä nekrut eivät ole koskaan osoittaneet juuri mitään "tieteellistä mielenkiintoa" tms, ei mitään kiinnostusta tietää tai ymmärtää enemmän ja ihan jo siksi ovat jääneet lähinnä sellaiseksi "proto-ihmiseksi" (tosin enemmän se silti on ihan vain pelkkää fysiikkaa ja geenejä eli, Rotu). Anglot lukee ja keskustelee ja vaihtaa ideoita ja "aivomyrskyää" TV:ssään jne yms, mutta ei täällä!. Täällä vain karjutaan YLE:n kommari-lähetyksissä siitä kun ei olla riittävän kommunistisia eikä individualistisia ja kuinka kusipäinen paska Halla-Aho voikaan olla yms. Tai kuinka ihq ja lahjakas se "koko kansan Veskukin" on!!. Vittu, se mikään lahjakas ole saatanan nuijat!! vaan ruma läskikasa-paskaa!!. Saatanan paisenaamainen hirviö !!!. Ja mainitsinko jo, että se-on-ihan-vitun-hirviömäisen-ruma ?!?!. Se on.

* * *

Sitä sanotaan, että "uteliaisuus on älykkyyden merkki". Ja sitähän se onkin, sekä ihmisissä, että elukoissa, mutta päätellen Suomen "kulttuurielämästä" yms, se ei juurikaan näitä Pohjolan-Zombeja koske!. Täällä ei paljoa päätä pakota.

Vaikka täällähän sille olisi sikäli, mitä ihanteellisimmat olosuhteet, että täällä pysyy kupoli viileänä, on luonnon oma jäähdytys joten täällähän pitäisi olla helppoa ja riemullista vain yksinkertaisesti ajatella ja ihmetellä ja etsiä ja jakaa sitä infoa jne jne yms. Mutta kun ei, niin ei!!.
Ruukinmatruuna kun on siinä ihan tasan oikeassa, että ihmiset ovat lähinnä kasoja-paskaa (suurin osa) ja itsekkäitä kuin mikä! ja lähinnä elävät ja käyttäytyvät "vankilasäännöin" joten jöötä pitävät kaikkialla ihmis-apina-kunnassa lähinnä ne alhaisimmat, öykkärit, kiusaajat, pahoinpitelijät, raiskaajat, valehtelijat, huijarit, itsekkäät kiipijät ja psykopaatit, eli summa summarum, pohjasakka.

Tässä apinain maailmassa, vain lihaksilla ja väkivaltapotentiaalilla on mitään väliä. Kaikki muu on extraa ja hyvin hyvin harvinaista. Ja yleisesti ottaen tuolle em, alisteista. Koska öykkärit öykkäröi avec plaisir, eritoten itseään korkeampia sieluja. Se on vaan niiden "juttu" !.

* * *

Olen myös pistänyt merkille sen mitä Matrushka joskus kauan sitten sanoi siellä "Takkiraudassaan" eli ; oikeus sanoa jotain riippuu paljolti sanojan staattuksesta yms. Tai ainakin luulisin, että luin tuon Matruunan blogista, en ole varma, mutta kuitenkin: tottahan se on! ja väärin!. Kyllä köyhän ja kurjankin ja "beetan" ja sikäli "alhaisten" on saatava sekä "sanoa jotain", että puhua "suunsa puhtaaksi" !!!. Ja tästä ei tingitä!. Jos sitä ei ole, ei ole mitään vapautta, on vain Faarao ja "PyramiidiOrjat"*2.

Suomen-Media on tietysti myös ankean itseääntoistava, pienipiirinen ja sitä-yhtä-ja-samaa jankuttava. Kaikissa ohjelmissa kierrätetään ne samat saatanan vieraat päivät pääksytykseen ja vuodesta toiseen. Eikä kenelläkään niistä ole ikinä mitään kiehtovaa ja uutta sanottavaa!!. Eikä niin merkittävästi ns"munaa". Täällä ei tehdä mitään kulttuurin, filosofian, tieteen ja taiteen yms, läpimurtoja -samanlailla kuin Sfäärissä. Ongelma on sekä määrässä, että laadussa, eli jos haluaa yrittää kuulostaa ihan-sika-älykkäältä ja Akateemisen-yyber-khuulilta niin voisi mänttimäisesti todeta, että ; "ongelma on sekä kvantitatiivinen, että kvalitatiivinen".
Eli ...tuo ei tarkoita Suomeksi yhtään mitään, se on vain Suomlantilaista höynää ja sanahelinää ja kieroilua ja pullistelua yms. Pikku-sieluista ja minä inhoan sellaista !.

Hävetkää !.

Kuten olen, sanoin tai toisin (siis sanankääntein tai toisin), ennenkin sanonut, jos esim Pyramiidien löytyminen ja tutkimus olisi ollut suomalaisista kiinni ; emme tietäisi niistä hölkäsen-vitun-pöläystä saati sitten edes niiden olemassaolosta !.
Toisaalta, ei tietäisi suurin osa muutakaan maailmaa.

Mutta eniwei ; miksi Suomiseni edes yrität, tässäkin asiassa roikkua ja tulla -perässä kuin häntä, vaikket siihen oikeasti, rehellisesti, rohkeasti ja aidosti edes pysty !?. Keksikäää vittu itse joskus jotain, saatanan lantapäät, älkääkä aina vain karjuko toisillenne ja kiusatko itseänne parempia sieluja ja yrittäkö latistaa kaikkea khuulia ja sielullista !!. Ja olko niin vitun totaalisen umpi tylsiä!! niin akateemisia, kuivia, ruti-kuivia, insinöörimäisiä, sotilasmaisia, poliisinkaltaisia ja Sotilas-Poliisimaisia ...vitun jäykkiä junttipaskoja !.

Niinsanoakseni ; Get a life !.


Mutta ehkäpä sinä ja minä vain olemme eri rotua ! eri lajia. Samaa maata, eri rotua, ehkä minä olen Thaali ja sinä olet Sapiens-simpanssi ja se siitä. Kuten olen sanonut, tämänkin ...ennenkin, -suuri osa Suomalaisista on uskoakseni Cro-Magnon ihmisiä ja sellaisinakin vielä ns "Mishcling" rotu / laji. Saatan toki olla väärässäkin, sen näyttänee ....jos ei muu, niin aika!.

Sanon vielä, että Suomen-Median ja kulttuurin ja audio-visuaalisen kulttuurin yms, yksi suurimmista ongelmista lienee yksinkertaisesti ; Naiset !.
Koska täällä aina vain tyynnytellään ja paijataan ämmiä ja niiden intressejä ja kohtuja, on kaikki kulttuuri siksi, ällöttävän "heteroa" eli pelkästään naaraita ajatellen valjastettu. Ja kaikki parahdukset, ei vain tuskasta...., mutta myös Poliittisesta "Korrektiudesta" yms saatanan hävyttömästä Totalitäärisestä roska-paskasta, -kantautuu yleensä naaraiden tunkkaisesta leiristä ja halusta pakottaa kaikki elämä omaan pikkumaiseen ja pikkusieluiseen kontrolliinsa. Naaraiden "intresseissä" kun näyttäisi olevan Vapauden tukahdutus ja mielipiteen ja ilmaisun ja esityksen ja taiteen yms vapauden totaalinen kahlehtiminen ja kastraatio. Naaraat pakottavat "ylhäältä päin" kiltteyttä ja ...mitä lie, ihmisten niskaan ja siitä seuraa suuri määrä tyytymättömyyttä ja ärtymystä ja purkautumatonta raivoa ja hammasten kiristelyä ja räyhää ja sitten nämä vitun imbesillit vielä aukoo päätään siitäkin, että saamme edes täällä netissä ilmaista jotain mitä he eivät hyväksy, saamme olla -pirulauta, oikein lähes-Vapaita!! täällä netissä!!. Ja se pitäisi hetimiten tukahduttaa, ja tukehduttaa ja poistaa ja sensuroida!. Miksemme, totisesti, vain olisi kaikki selleissä, kyrpä jossain pussissa ..siis jossain kalukukkarossa / siveysvyö-pussissa .."siveyspussissa" voisi sanoa kai, ja köytettynä seinään!!. Ja tietenkin myös käärittynä pakkopaitaan, mutta älkäähän unohtako myöskään pehmoista, pehmoista turvakypärää !!. Sitä ei sovi unohtaa! tai lähet äijä linnaan!! ....siis yhä syvemmälle sinne sen syövereihin!.

Eikä mitään saisi sanoa tuossakaan tilanteessa vastaan!!. Ei !!.
Naaraat ; tuo tuollainen sonta voi toimia seksifantsuna, mutta todellisuudessa te tukehdutatte oikeita ihmisiä, oikeasti kuoliaaksi, jotkut ehkä itsemurhaan / murhaan asti. Kaikki kaunis ja khuuli ja vapaa ja ihanteellinen ja Utooppinen tukahtuu, siellä missä naaraat valtaa käyttävät.

Eikö Raamatussa tai jossain ollut sellainen hieno sitaattikin tästä aiheesta, jotain tänneppäin ; surullinen on se talo / maa, jossa naaras hallitsee.


Ja Suomi on tuo "kvitessentiaalinen" "Surullinen talo" / maa. Oikein olan-takaa !!.

Aina kun mietitte missä vika?! ...mistä tämäkin nyt taas johtuu!? ; kokeilkaa aina soveltaa vastaukseksi simppeliä ; aha! naiset!. Se on usein vain yksinkertaisesti ne. Ei aina edes Heprealaiset tai Anglot tai Ryssät tai muut vastaavat, mutta ihan vaan se tympeä, typerä, pahanhajuinen, itsekäs ikuinen-lapsi. Se "norsu olohuoneessa....".Totalitärismin, Feminismin, Poliittisen Marx-laisen "Korrektiuden" yms, "Kaiken-näkevä silmä".

Mutta tylsä maahan tämä on jokatapauksessa summa summarum. Mutta kuten Lonely Planetin eräässä Suomea-käsittelevässä pätkässä kerran sanottiin, muistaakseni ainakin, "suomalaiset ovat mestareita rajoittamaan itse omaa vapauttaan" !!. Totisesti Anglot!! totisesti !!.
Tärisevät Totalitääriset Tädit Touhuaa ja Tuhoaa ja Tähyää.

Tihulaiset.


1* Sarjasta "Klovn" "kyllä nolottaa".
2* Ei ollut juurikaan mitään Pyramiidiorjia, ne on aika pitkälle AngloSaksoni Arkeoloogien omia lätinöitä ja keksintöjä yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti