sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Kuution Komentaja Muistuttaa !


Rompler heristää sormeaan teille alhaiset ryysyläiset, retkut, oikeistolaiset, Nationalistiset-Saatanat !. Nyt puhuu itse Piru! itse paholainen, kommarien kuningas!. Nyt teille sanellaan suoraan Borg-Kuution ytimestä lantapäät!! nyt tarkkana!!.
Itse Pyhä-Isä, Pyhä-Neuvoja, Pyhä-...Paska, sanoo, ettei teidän säälittävät ja heikot yrityksenne "pelastaa asioita" tule toimimaan!!. Assimilaatio / sulautuminen ja häviö, on väistämätöntä!! te häviätte!!. Mitään ei nyt maha!!.

Eikä takuulla ainakaan millään Populismillä tai Nationalismilla !.

* * *

Rajat avoimiksi tai kokonaan pois!! ja kaikki kaikkialle!!. Neekeri sinne ja neekeri tänne!!. Murjaani tonne ja toinen tuonne!!. Jos se ei pelaa ja pelasta nin ei sitten mikään!!.

Tuo on kuin Titanicin-Kapteeni huutaisi upotessaan "täyttä höyryä eteenpäin!!" ..."täyttä hö*blblblbplrlbprlg*".....


* * *


Minulla on muuten ratkaisu tähän, kasvavaan väestöräjähdykseen ja niiden sijoitus-ongelmaan ; kiikuttakaa ne ja tämä Hitman Van Rompler  Napajäätikölle!! kumpitahansa käy, etelä tai pohjoinen !. "Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkojaaa on....jumalan kämmeneellä ei kukaan ole turvaaaton.."

Nekrut ja kommunistit ja muut kollektivistiset lauma-eläimet, saisivat laiduntaa siellä sydämmiensä kyllyydestä. Eikä siellä ole niin paljon mitään rajojakaan häiriöksi, siellä Jää-Maailmassa.
Sehän on melkein sama muutenkin kun Suomi, mutta vähemmän juoppoja !.

Win-Win.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti