perjantai 15. marraskuuta 2013

Kutsunnat Tasa-Arvoon

http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/154002-asevelvollisuuden-ja-tasa-arvon-paradoksi

ihan hyvä jankutus, Laasaskalta.

Armeija alas, ja miehet ylös !. Olen itsekkin pakkotyötä / pakko-armeijaa / asevelvollisuutta vastaan, kuten oikea Jenkki, mutten ole vielä keksinyt lopullista ratkaisua siihen mikä olisi ns ihanteellinen tapa valmistautua Ryssäin revanssiin tai johonkin vastaavaan.
Tämä on sangen Machiavellistinen ongelma, helpoin ratkaisuhan olisi taas kerra, tähänkin! ; se, että Suomi muutettaisiin eteläisen-Tyynenmeren saareksi tai jos muuttaisimme kaikki johonkin saarelle, mutta....ette te kuitenkaan viitsis!? vai --viitsisittexte? ettexteviitsis ?!.

Sijainti, Sijainti, Sijainti. Se on meillä kovin kolkko.

Se, että itä-raja kaivettaisiin, louhittaisiin -konkreettiseksi, Kiinanmuurin ja vallihaudan tapaan, olisi jo merkittävä tekijä! eikä mikään tai kukaan estä sitä tekemästä!. Siihen jos mihin voisi muuten minunkin puolestani maahantuoda halppis-työntekijöitä (työn ajaksi!) esim juuri Kiinalaisia, koska ...no niitähän riittää!.

Juudealaisethan on jo tämänkin tehneet, mutta se on valkoisilta kielletty ankarasti ; koska "Rasismi" !! ja blääblääblää sös-sön-sös-sön-söö. Me ei olla nääks yhtä "spesiaali" rotu kuin Heprealaiset! ainakaan "kansainvälisen yhteisön" silmissä.
Me valkoiset(ei kaikki, mutta ylimalkaisesti ME) olemme vain planeetan viralliset Administraattorit. Joten eihän meillä nyt saatana ole mitään oikeuksia ruveta kaiveleen mitään vitun vallihautoja !!.

Sekopäät !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti