keskiviikko 6. marraskuuta 2013

8 linkkiä

http://www.liveleak.com/view?i=de4_1383356941

Kala joka asuu merikurkun perseessä !!. Muistuttaa minua useammastakin sekä politiikan, että muidenkin alojen -henkilöstä / -istä.



http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288616546011.html

Sitten oli tämä^ Kreikan Ääri-Vasemmiston välienselvittely. Ja josta on kohistu ihmeen vähän mielestäni, tässähän nyt sentään Vasurit teilasivat oikein niitä itse Natseja!! tämähän on riemuvoitto tai vapahduksen päivä tjms....eikö??!.
Teki mieleni sanoa, että "tästä se ehkä lähtee.." mutta onneksi olin sanomatta, sillä mitään tähdellistä reaktiota ei ole ainakaan toistaiseksi tullut. Mutta Euroopan ylimalkaista kaaosta tämä tuo kyllä esiin. Lähinnä surullista tjns.



http://imgur.com/a/iVK8a

Tämä oli ihan huippu linkki !!^. Varastin sen joltain vanhalta "kääkältä" Uudessa Suomessa, mutten muista nimeään. On kuitenkin niin kiehtova linkki, että kannattaa lukea. Saisi olla enemmänkin vastaavaa tietoa.




http://www.weblyest.com/articles/view/734/page:1

Julkkis "kaunottaria"(hirviöitä).
Jennifer Lav Hüwitti näyttää siltä kuin olisi typerämpi kuin tuo häntä kohti lentävä ja hänet ilmeisesti täysin pauloihinsa lumonnut -tennispallo.
Tara Riid .....hyi helvetin vittu!!. Mitä vitun vahaa se on? tuo eukko. Näyttää osittain sulaneelta.
Kim Kardassiaani pitääkö joku tuota(kin) tylsää lutkaa ...kauniina?! tai seksikkäänä?!. Häpeä!. Kauneinta mitä äkkiseltään tulee mieleen sanoa, on että akkahan on pelkkä jalkojen kannattelema perse !. Siis ruma perse!.
"Kesha" ....*puistatus*..kamalaa...hyi kuvottavaa... ..ai hei!! lukijoita!! tervetuloa. Aattelin tässä juuri kuinka kaunis tämä kesSa onkaan... ...tai no, mitä tässä valehtelemaan ; ihan saatanan rumahan se on !.
Järkyttävä. Ehkä rumimmanmuotoinen "ihminen" "ihmiskunnan"-Historiassa. Kattokaa nyt sitä, saatana!. Vittu miten tyhmänmuotoinen möhkö!! ...mikä... jos tuo makaisi tuossa rannnalla, joko laseissa tai ilman -ihan sama, ei olisi kahta sanaakaan ettenkö oivaltaisi samantien sitä ´rannallehuuhtoutuneeksi mysteeriseksi merieläimeksi´tai joksikin apinan-raadoksi tai jotain. Mutta kun tuo kävelee kahdella jalalla, on sille löydyttävä edes jokin selitys !!.
Sen keskikroppa / torso, näyttäisi olevan otettu jostain paljon isommasta alkuperäisestä kropasta ja "kopypeistattu" tuohon varteen. Tuo pää on niinikään eri ruumiista alunperin(luultavasti!), ...todella poikkeuksellisen ruma ja epäsuhtainen ruumis. Ei voi muuta sanoa, ja tuokin akka on stailattu aina lehdenkannessa yms, joksikin seksipommiksi!. Voihan sen toki tulkita niin, että se vaan määrittelee tuossa käsitteessä sanan "pommi" -uudelleen.
Sammaleen Kate näyttää tuossa niin rumalta ja narkkariltakin, tuolla lehtien seassa, ettei kelpaa edes apinaksi.
KoKo gorillakin on näköjään tässä kuvasarjassa!!. Näyttää.....yksinkertaisesti surulliselta. Totaalinen katastroofi.


Sitten...

http://japed.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149993-kuoleva-suomi-tulevaisuuden-kehitysmaa

Olen saattanut tämän linkittää aiemminkin, tiedä häntä, mutta tämä on hyvä lista ja muistuttamisenkin väärti. Ja aika määrän kerrännyt kommentteja !. Toisin kuin esim ....minä...



http://www.liveleak.com/view?i=bf1_1383642145

Taas kerran, annos Ryssäin kauneutta ja sivistyneisyyttä ja vieraanvaraisuuttakin! yms.
http://www.liveleak.com/view?i=96c_1383570979   ja ottakaa tuosta vielä toinenkin !.


Sitten vielä, ihan puhdasta tyyliä!!.

http://www.liveleak.com/view?i=389_1383605201

Yllättävän harvoi sitä saa tilaisuuden kiskoa tangoja ulos koiran perseestä, mutta tällä Jenkillä kävi tuuri!!. Hatdäng!.
Tyylikästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti