torstai 14. marraskuuta 2013

Kalpeaa Typeryyttä

Kuten suosikki blogailijani Solaarin JayJay sanoi ; "Walmartin asiakkaat tekevät ´Valkoisen Ylivertaisuuden Teorian´ kypsäksi revisionismille"  ..eli siis kun katselee niitä vitun Huu Haita ja reppanoita ja sanoinkuvailemattomia hirviöitä mitä siellä Woolmartissa kummittelee, tulee siitä vääjäämättä mieleen, ettei tässä ehkä sittenkään ihan niin totaalisen ja täydellisen ylivertaisia ollakkaan!. Ja tottahan se on! katsokaa jos uskallatte, Tuubista (vielä kun se on olemassa) niitä videoita voolmartin-asiakkaista ja kauhistukaa!. Mutta muistakaa ; se mitä on nähty, sitä ei enää voi unohtaa, joten ..varokaa silmiänne!.

Mutta eniwei, tässä on tuohon liittyen, jotain hyvin hyvin kamalaa ja raskauttavaa....

http://www.cracked.com/photoplasty_692_29-insane-pastimes-that-prove-history-was-terrifying_p29/

Kelailkaapa tuo kavalkaadi läpi ja ...en tiä...tulkaa hyvin hyvin apeiksi ja hävetkää!. Ihan jo Anglojenkin puolesta, jotka näihin aivottomiin hullutuksiin ja typeryyksiin ovat suurimmaksi osaksi syyllisiä.

Kuvitelkaa.....
....esim aina kun kyselette, että "miksei ne muukalaiset ota meihin virallisesti ja avoimesti yhteyttä..?"  jne, niin tässä vastaus!!. Tuon^  takia !!.

1700-1800-luvuilla uskottiin laajalti, että tupakansavun puhaltelu, joko ihan suulla tai vartavasten laaditulla palkeella, -perseeseen !!! auttaisi virvoittamaan hukkumisen uhrit / lähes hukkuneet!. Ja tätä tarkoitusta varten oli mm Thamesin rannat täynnä tämän "laitteiston" sisältäviä "kittejä" eli tavallaan sen-ajan "ensiapu-pakkauksia" !!. siis ....ne onkivat jonkun reppanan ensin ylös joesta tjms, läpimärkänä ja ehkä suurimmaksi osaksi hengettömänä ja....*tätä on vaikea edes kirjoittaa HUOM!*....vetivät housut siis...sitten siltä alas!? ja revittelivät / levittivät persettä, asettivat jonkun saatanan tuubin tai sen helvetin härvelinsä anukseen / pers´reikään / -läpeen, ja puhaltelivat ihan pokkana saatana tupakansauhua sinne!! ollen ihan aidosti ja täysin vakuuttuneita siitä, että "kyllä, kyllä se auttaa!". Ei  H-e-v-o-s-e-n  V-i-t-t-u !!   ei hevosenvittu, .....saatanan helvetin hevon vittu !!.

Ja jos nämä idiootit ei puhallelleet kuolleiden / puolikuolleiden perseeseen savua, niin sitten he jauhoivat muumioita öljyväri / maali -pigmentiksi !! jolleivät suoraan vaan syöneet sitä jauhetta !!. Tsiisus fak !.

Ja nuo antiikin, muinaiset urheat ja kauniit ja ylpeät ja ylpeilyn aiheeksi niin monille, kelpaavat -Roomalaiset!!.  Nehän vasta sivistyneitä olikin! ...ne joi saatana kusta!! kusta!!. Tai no, ...ainakin pesivät sillä sekä hampaansa("pesivät"), että vaatteensa!.
Kuvitelkaa miten niiden henki haisi!! ..hyi saatana!. Sen lisäksihän muistaakseni sekä Roomalaiset, että erityisesti (ja tämän muistan varmaksi) Kreikkalaiset, "pesivät" itsensä ...lähinnä lääppimällä Oliiviöljyä ihoonsa ja myöhemmin, jos vaivautuivat, kaapimalla sen pois!. Eli aatelkaa, että joku on lionnut koko elämänsä, kaikessa liassa ja paskassa mitä planeetan pinnasta löytyy ja hiessään ja sitten vielä oliiviöljyssä! ja pesee kusella suunsa ja kledjunsa!!! ....tulee vaikkapa kysymään tietä!. Jumalialauta! ...siinähän pyörtyisi todennäköisesti, samantien !. Olisin itse ainakin kanttuvei, "händs daun", ...kanveesissa välittömästi !.

Haluan ainakin uskoa, että Suomessa ei olla koskaan oltu näin typeriä. En toistaiseksi tiedä asiasta laajemmin, muuta elättelen tällaista, jopa epätoivoonkin yltävää, uskoa siitä, että Me sentään olemme parempia !.


Totisesti ; on nyky-elämä paratiisi maan päällä. Monessa monessa suhteessa !. Ihan puhtaasti jo hygieeniassa !. Tosin eihän tämä meitä koskenut fiksuuntuminen ja edistys välttämättä ole vieläkään saavuttanut suurta osaa maailmasta.

Kuvitelkaa mikä ero on sillä, että asuu vaikka jossain Tokiossa tai Helsingissä tai Kööpenhaagenissa, kattohuoneistossa (tähän vaaditaan siis sossutukia enemmän rahaa, mutta hei! tämähän on vain ajatus / esimerkki!) ja katselee suihkunraikkaana jotain modernia leffaa, kunnon koti-teatterijärjestelmästään ja juo jäitäsisältävää jäämeren kylmää lähdevettä jossa on vielä se sitruunansiivukin ....ja huonekalut on kaikki uusia ja khuuleja ja tuoksuukin vielä uudelta. Ja ...no mitä vain vastaavaa uutta ja kaunista ja puhdasta ja modernia, ja verratkaa sitä siihen saatanan mutaliejuun missä ihmiskunta on kai suurimman osan menneisyyttään maannut ja ryvettynyt.


Kauas on tultu ystäväiseni, viholliseni, ...mulkkuni. Kauas !.

Ja mikä vaihtoehtojen runsaus onkaan saatavilla!! tai ainakin ollut!. Ruuassa ja kaikessa muussakin, ...ennen täytyi syödä se minkä onnistui vaikka metsällä nakittamaan, tai jokin sammakko jos kiinni sai. Ja Engelsmannithan senkin keksi !! ei Ranskalaiset kuten on tähän asti taas "tiedetty" vaan Englantilaiset !. Ne on syöneet niitä jo kymmenentuhatta vuotta, ainakin. Muistaakseni n 6000-vuotta kauemmin siis kuin Frankit !.
Ja tähänhän meitä ollaan taas ajamassa, takaisin saatana ötököiden yms syömiseen, koska kolmannenmaailman rusehtuneet apinat ja ählämit yms ei osaa olla "tuottamatta hedelmää, kupeillaan". Vittu, että muuten etoo! Kinkit on alkaneet himoita suklaata, joten niiden vitun Pirulaisten takia meidän suklaatin hinta tulee ehkä nousemaan rankasti ja jotkut povaavat jopa suklaasta uutta "kaviaaria" !. Juu ei !.

Helvetin killisilmät! saatana!. Ne vie työt, ne vie elämän, ne vie huomion ja nyt ne alkaa viedä tilan ja kaiken muunkin lisäksi vielä ruuankin !!. Niitä tulisi ehkä vähän "apuharventaa" ...
Ehkä pitäisikin olla "Kiinalaisten metsästyskausi" Hirvien yms mettästyskausien lisäksi.


Nehän elää suurinpiirtein juuri tuollaisten typerien taikauskoisten ja vähä-älyisten hömppäuskomusten varassa ja maailmassa, ja toisin kuin valkoisilla, en usko heillä olevan samaa potentiaalia vapautua niistä ....-ainakaan lopullisesti. Siis tuollaisista harhoistaan.
"Syö sammakkoa, se parantaa potenssia" ...ja vitut! siitä saa paljon todennäköisemmin vain jonkun "eksoottisen" taudin !. Jonkun vitun Sammakkokuumeen tai jonkin...


Mutta eniwei, hävetä saa kyllä nuo Euroopan-valkeatkin, ei siitä pääse mihinkään !. Jos ne ei töki ja ronki tai syö -omaa paskaansa, niin sitten ne vitun lantapäät polttaa!! saatana elävältä!! ihmisiä, .-eli ne kaikki hyvän-näköiset ja älykkäät!. Tai sitten pistävät sammakon suuhunsa ja lähtevät saarnaamaan tapojaan ympäri palloa!! ja levittämään kaikkia typeriä Meemejään.

Tai uskovat, silmät ja otsa kirkkaina, kaiken mitä Heprean Satusedät niille kertoo.

Ei helvetti senttän Anglot!! hävetkää.

Ja Ranskalaisetkin poltteli vielä kissojakin!!. Ja sitten on tämä kuuluisa "Hysteria" ....johon oli "parannuksena" mm "lantiohierontaa" ...ei sattuna tuleen mieleen, että "hei!...ehkä näitä ämmiä tulisi vain nussia!! ...enemmän". Ne ämmät lienivätkin muuten sen ajan "Feministejä" yms Totalitäärisiä Hysteerikkoja!. Ja loukkaantuivat luultavasti ammatikseen niin ikään.

No ..joo... voi Kiasus vittu miten kahelia ja hullua sakkia, ihmiskunta onkaan oikein lopunkaiken ollut Histoorian aikana !!. Eli jos luulitte, että "ankanhuuli poseeraus" ja "Veekerit" ja typerät Tatuoinnit on jotenkin ...no ; kauhistuttavan typeriä, niin think agen !.

(Typeriä nekin on, sitä en lainkaan kiistä. Mutta ne ei olekkaan ihan kaikki pahimmat, halki historia).
White-muthafukken-pride!! Fuck yeah !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti