torstai 14. marraskuuta 2013

Ächläm!! kchääntyi kannoillaan!

Hahhahaaaaa, käppäilin eilen tuolla syksyn pimeydessä ja se sama saatanan Ählämi vaani siinä kadulla taas vastaantulijoita, hahahaha, ja se jäi ilmiselvästi venttailemaan minua, kun näki jonkun hahmon lähestyvän, poukkoillen samalla rauhattomasti tiellä -puolelta toiselle. Mutta nähdessään minut selkeämmin, hoksatessaan meitsin, muutti se salaman-nopeasti suunnitelmiaan tulla kerjäämään Kääfirin almuja ja lähtikin haneen!! hahahAHaha!. Lol @ se Ähly !.

Vitun nuija!! saatanan apina, miksei se yksinkertaisesti kävele sinne mihin haluaa muka mennä "tienaamillaan" "bussirahoilla", sillä se platserna on noin 1-2 kilsan päässä siitä kohdasta missä tämä lättäpää yleensä kiiluu ja vaanii, nyt myös syksyn-pimeydessä ?!?.
Mikset saatanan laiska Kamelin-nussija vaan ota ja kävele!?!? sen sijaan, että kyttäis yhdessä ja samassa paikassa, ja kyselisi satunnaisilta ohikulkijoilta "bussirahoja" ....voisi sitä kenties vaan mennä kävellen perille ?!.

Mutta eniwei ; teki mieleni suorastaan nauraa, sillä tämä kohtaus oli kuin jostain komedia-leffasta! hAHahahA.

"...hmm....taidampa kääräistä taas jonkun Kääfirin fyrkat, ..omaan kamelinharjas-taskuuni...heheheii!! katsos! tuolta tuleekin jo joku! hahhaha!! seuraava uh....ei vittu! se onkin tuo ..saatanan kitupiikki paskiainen!  ´nothing to do here!´ .."


Aika läpinäkyvää touhua Ähly, aika läpinäkyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti