torstai 7. marraskuuta 2013

Uutisraitaa

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013110617691904_uu.shtml

alhaista KePu alhaista!!. Ja säälittävää!. Käyttää nyt koiraa ja tällaista nyyhky-leffaa / tarinaa, pönkittämään katsoja / äänestäjä lukuja !. Hävetkää !.

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2013110617691929_jk.shtml

Suomen "leijonien" uudet pelipaidat. tuo valkoinen on suorastaan upea*!! khuul!! ihana ja mahtava jne... mutta tuo tumma, ...ei niinkään. Se on miltei karmea. Sen kohdalla olisi pitänyt vain päättää joku väri!. eikä yhdistää kaikkea taivaan alla.

Alas on vajonneet valkoiset myös tällä saralla, ennen pelipaidat sentään edes kudottiin jostain oikeasta materiaalista, kankaasta, langasta yms mutta nykyään nämäkin tehdään muovipulloista....!!!!.
Kierrätetyistä muovipulloista..... ou khei. Tsiisus fak.
Kohta se kiekkokin on jotain prässättyä käytettyjen kondoomien massaa, ja hammas-suojus samoin. Pelaaja-aition "lauteet" ....on vanhat lauteet! ...jostain Venäläisestä yleis-saunasta. "No kun ympäristö..."


* No ..jos ei upea, niin ainakin aika hieno, jotain uutta sentään. Saa nähdä kuinka komeana se kiiltelee...sitten siellä Tulevaisuudessa.Ja sitten on taas näitä massa-irtisanomisia... onko täällä joku siis viellä jossain töissä?!. Paitsi toki S-Marketin ja Siwan yms kassat, sen olen itse todennut käymällä niissä!. Mutta noin niinkun muuten...?!. Ei kai.

Mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin!. Nimittäin Lihavat-Typerykset alias "Amerikkalaiset" haluaisivat epätoivoisesti meidän Hesen!!. Uskomatona. Tästähän saattaa tulla jotain, joku diili tai jotain, aika kuulia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti