lauantai 9. marraskuuta 2013

Tv tv tv...

Tuo tulee näköjään, tuo elokuva "Kova Sade" -sitten jokaikinen päivä ja yö!. Siitä tuli nyt sitten pysyvä osa ohjelmistoa kuten Uutisista aikoinaan.

Ja näyttäähän ne kaiken muunkin nykyään jokapäivä ja sitä seuraavakin päivä, uusiksi ja monta kertaa. Mutta hei! kertaushan on opintojen äiti !!. Ettexte vaan tajuu !?.

Myös tuo "Luunkerääjä" sais jo lakata tulemasta!! joka-vitun-yö !. Eikö se nyt jo riitä !?.

Jos jotain hyviä leffoja haluaisitte uusia niin ehkä jotain ...kasari-komedioita vois jaksaa tsiigata, esim yksi niistä parhaista "Vauhdilla Chicagoon" tjns. Sellaisia ei enää tehdä! ei sitten aivan ainuttakaan.

Nykyään "komedioissa" on lähinnä niitä vastenmielisiä, rikkaiden Haliwuud-juutalaisten typeriä ja lahjakkuudesta täysin ja totaalisen tyhjiä kakaroita. Ja se saatanan rasittava vinku-inkkari "Aziz Anzari" kiljumassa, ja se sen kiljuminen on olevinaan jotain niin hellyyttävää ja naurettavaa ja ihkuu ja ...mitä lie, mutta oikeastiha se on vain : ärsyttävää ja tylsistyttävää.

Nyky-"komedioissa" ei myöskään ole juurikaan liiemmälti mitään tähdellistä sisältöä saati ideaa. Siinä lähinnä pönötetään hämmästellen elämän tyhjyyttä ja istutaan autistisena sängynlaidalla, tai sönkötetään jotain lapsellisen typerää, ja ehdottomasti puhkikulunutta! kasarin tai ysärin -uudelleenlämmitettyä soopaa.
Myös tästä ilmiöstä voi päätellä, että Hankamäen Juselius on taasen oikeassa kun sanoi, että 80-luvulla valkoisten kulttuuri tuli "valmiiksi". Olen miettinyt tuota aina välillä ja useastikkin, se palaa aina mieleeni tämän tästä, ja havaitsen sen olevan totta!. Valkeiden sfääri tuli todentotta -tavallaan "täydelliseksi" kasarilla!.

Valkoisten onkin nyt sopeuduttava elämään maailmassa ja olotilassa, jossa he eivät voi jatkuvasti keksiä uutta ja juosta sen perässä, ei enää piehtarointia loputtomassa ja silti johonkin mittaan jopa sisällöllisessä uutuudessa. Nyt tarvisi osata elää sen kanssa mitä on jo tullut haalittua.
Uusikin on mahdollista, mutta tästä eteenpäin se on vain paljon vaikeampi saavuttaa.

Mutta olin siis ohimennen ´arvostelemassa nyky-komediaa´. Näyttää myös esim siltä, että Haliwuudin komedioista ja sikäli myös koomikko-piireistä itsestään, on tullut hyvin pienen-piirin "oma juttu". Siellä on kai kaikki oikeasti hauskat tyypit kuolleet sukupuuttoon (lue: huumeisiin) ja nyt niiden jättämän tyhjiön on yrittäneet korvata Juutalaiset typerykset Ylimykset, joiden lahjakkuuden tilalla on tyhjiö niinikään.
Ja koska PK ("korrektius") ===> mitättömyys. Mistään tai kenestäkään ei saisi Totalitääri-Marxistien mielestä enää tehdä edes pilaa / "vääntää vitsiä" ....joten, miksi tehdä sitten komedioita ylipäätään !?. Siitä päätyy vääjäämättä tulemaan vain sitä sellaista vaivauttavaapuuroa, mitätöntä, väljähtänyttä ja varovaista kiertelyä ja kaartelua ja päättömyyksien laukomista, kun mitään aitoa ja oikeaa ei "saa" sanoa. Eikä  juutalaiset esim, uskalla sanoa sellaista mitä ei pidä Virallisen Totuuden mukaan sanoa, ja koska valkoisia Haliwuudissa ei juuri ole, ei sieltä ole tulevan kovinkaan paljoa mitään tähdellistä komiikan tai minkään saralta.

Luulen, että suurin osa kaikista ihmisistä on jo, murjaaneja myöden, kyllästyneet Valkoisten jatkuvaan solvaamiseen ja panetteluun ja haukkumiseen yms. Se ei vain enää jaksa kiinnostaa, kaikkeen sekä tottuu, että turtuu. Ja tuo kyseinen, valkoisten syljeskely, nyt vaan on alkanut maistua jo vähän puulta...siitä on mennyt maku, aika pitkälti jollei jopa kokonaan.

Haukutaan sen sijaan vaikka Kiinalaisia tai koiria tai jotain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti