keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kuukle painukoot vittuun !

Totisesti    "painukoon  Guugle+  vittuun".

http://www.youtube.com/watch?v=QLkfYpBtVBY

Kannattaa ihan kuunnella ja katsella.
Olen täysin samaa mieltä, kaikesta. Juutuub tulee vielä kaatumaan ja muuttuu Maispeissin kaltaiseksi mitättömäksi kuriositeetiksi tai katoaa vain jäljettömiin, kuten tuo tyyppi sanoo "muuttuu dinosaurukseksi".
En ollut tullut ajatelleeksi itse tuota, että Yhdysvaltain Gubrnment omistaa guuglesta noin paljon!. Sehän selittääkin jo  kaiken, kaiken tiukentelun siellä ja kiristelyn täällä. Siksi ne kyselee jo puhelin-numeroakin ja osoitetta ja munan pituutta ja painoa ja ruokavaliota ja kissan lajiketta yms. Koska siellä takana höyryää se paskakasa nimeltä "NSA". Painukaa vittuun!! tämä on Intter-netti, saatana !.


Olen itse ajatellut myös jo aika kauan tuota, että "pitäisi perustaa Uusi Tuubi" jokin uusi, vapaa Juutuubin kaltainen video-sivusto!. Jos osaisin, olisin jo perustanut sen. Tässä olisi mm yksi suunnaton tilaisuus Suomen Pii-laakson avajais ideaksi ; perustetaan me Finskit ihan oma Tuubi!!. Tuubi joka varjelee sanan ja ilmaisun ja sana-valintojen yms totaalista ja luovuttamatonta vapautta, ilmeenkään värähtämättä !!!.

Viva la Libérte !!

Kaikki on nyt tehty vaikeammaksi ja vähemmän yksityiseksi ja sujuvaksi mm Juutuubissa, ja kaikkialla netissä, missä se saatanan Beelsebuubi / Guugle -vaikuttaa.


Nettiähän on yritetty jo useaan otteeseen kiristellä ja on jo kiristettykkin kaikessa hiljaisuudessa ja luin juuri jostain, että "puolueettoman Netin aika on ohi" !.

Kuten olen sanonut, on netti paras keksintö sitten tulen ja pyörän ja sähkön. Ja onkin kieltämättä vähän yllättävähköä kuinka kauan Maailman Kontrolliin hamuavilta TPTB:ltä on kestänyt hoksata, että "hei! nettihän syö meidän Totalitääristä hirmuvaltaamme!!".
Tästä pitää näämmä sitten taistella, kynsin hampain, -netin vapaudesta ja olemassaolosta. Ei voi kuin olla taas todella todella pettynyt näihin Huu Haisiin, jotka asioista päättelee.

Mutta sanompa teille tämän ; Netti on toiminut suunnattoman vihan ja raivon ja Pyhän Kostonhimon yms, tuuletus-aukkona ja purkautumiskanavana ja varoventtiilinä ja jos sen tukitte, niin saatte saatana tuta!!. Ennenpitkään se tilanne räjähtää silmille ja sitten teitä viedään, mahdollisesti kuten Ranskassa muinoin...

Muistakaa "Eliitit" : te olette kerjänneet verta nenästänne jo useammankin inkarnaation tarpeisiin, mutta ihmiset on voineet purkaa räyhäänsä (jota te ihan itse luotte ja lietsotte ja hyvin tämän tiedätte[tai  sitten olette vielä typerämpiä kuin minä, minä teitä pidän!]) mm Nettiin, joten ...en suosittele käymään sen ainoan henkireiän kimppuun mikä ihmiset on pitänyt johonkin extenttiin "tolallaan" !!!. Uskokaa kun sanon!.
Vaikkette te ikinä mitään kuuntele, saatanan paukapäät, ylimieliset on sellaisia, ...Hybris ; se on paskamainen juttu!.
Ja usko siihen, että on Jumala (uskon Jumalaan sijasta) ...se se vasta käykin "lankeemuksen eellä" !!. Uskokaa keskinkertaiset minisielut kun "Kapitään" saarnaa.

Jättäkää toiset ihmiset vapaiksi, tyytykää vähään, hankkikaa ihan oma privaatti elämä saatanan kollektivistiset lammaskoirat, älkääkä pakottako mitään, hyvyys ei pakota!. Ja pakottamalla ei tule kuin kusipäitä !.

Tao Te Chingin / Laotzen sanoin

Syleilkää yksinkertaisuutta

Tyytykää vähään

asettakaa toiset edellenne.


Aa-vitun-men !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti