torstai 21. marraskuuta 2013

Tapsan Tviitti

Sain selville, simppelisti "guuglaamalla", sen mitä Suomisen Tapsa oli sanonut Kiiran suulla Twitterissä ja se kuului sitten näin: "Treenin jälkeen tuheroni tuntuu usein nuutuneelta ja väsyneeltä. Pesu Loreal-alapääshamppoolla palauttaa sen nopeasti sykkiväksi ja elinvoimaiseksi".

Ja hän ilmeisesti oli vielä höystänyt tuota runollista proosaansa tällä boonus-raidalla : "sitäkin voi miettiä, mitä Iltalehden jutun lukijat miettivät,kun seuraavan kerran näkevät Kiiran jäällä, 
toivottavasti kevään mm-kisoissa..


Voi Tapsa, voi Tapsa.
Tampio muuttui yht´vitun´äkkiä, kuin taika-iskusta, (käsittääkseni) pidetystä selostajasta / urheilureportterista, likaiseksi, tahmeaksi seksi-vitsejä ruiskauttelevaksi, inhottavaksi, kaljuksi-äijäksi !!. Jaiks.

Nyt sitä ei voi olla ajattelematta ...vaanimassa ja kyttäämässä -silmät kiiluen, jossain jäähallin käytävällä luikkari-tyttöjen pukkariin ja silmäilemässä Kiiran tussua !. "Onks tussu pesty?" kuului yht´äkkiä ääni pukuhuoneessa, kuin täysin ruumiiton ja irrallinen ääni, johon hämmentynyt kiira vastasi, että "...no, .....ooon....juu..."  ....johon ääni ei vastannut enää mitään, koska tajusi virheensä ja oli jo poistunut, ehkä takaisin selostamoon tai ehkä kotiin, ....tai pipilään, huu nous !?.


Keski-iän kriisi ilmenee monilla eri tavoilla, ja vaikka Tapsa ei iiihan vielä olekkaan sitä virallista keski-ikää, -on tämä ehkä yksi tuon kriisin ilmentymä.

"Lepistön ja Korven tussut ja minun munani, menivät baariin..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti