lauantai 30. marraskuuta 2013

Virtsoitusjuomaa Jykä ?!


Saamiemme tietojen mukaan Jyrki / Jyrä "Käteinen" oli istunut rauhassa, rauhallisena, hikoavana ja provosoimatta ketään ja ottanut hörpyn edessään olleesta lasista, jossa hän oletti olevan vain vettä.
Mutta sitten hän yht´äkkiä purskautti vedet suustaan, juuri sillä hetkellä ohitseen kiitäneen Osmo Soininvaaran kaljuun ja sammareille. "Vähän aikaa se siinä kurklas juu, ....ja sitten hän meni snadisti siniseksi ja sitten jopa punaiseksi ja istui siinä tuijottaen tyhjyyteen ...epäuskoisena kai!" sanoo Jyrkin vierustoveri, toveri Urpilainen.

"Muistaisin hänen karjaisseen yht´äkkiä ; ´ei helvett....´ ja juosseen vähän myöhemmin pois, oletettavasti kai WC:hen" lisää Eduskunnassa vaikuttava sammakko Eero Heinäluoma, ja lähtee kurnahtaen takaisin "tekemään politiikkaa".
"...*gulp*....mmm ...mutta ..tämä..hän on...*gulp* ...ei helv..."
Tämä kuva on otettu juuri sillä onnekkaalla, tai Jyrkille epä-onnekkaalla, hetkellä kun hän tajusi juovansa virtsaa. Vieressään iskun pää-epäilty Jutta Urpilainen, joka näyttääkin kuin ajattelevan ; "...siinähän kurlaat virtsalla....saatanan paska!! hahaha" ...."oisko kannattanu antaa Kreikalle vielä muutama miltsi lisää ja kehua mun hiuxia!!?".


Tapauksen tiimoilta on käynnistetty Ruotsalainen Poliisi-tutkinta. (Epäiltyä tuskin tullaan koskaan tavoittamaan, HUOM!).

Eduskunnassa kaikki on muutoin jo palannut takaisin normaaliksi, mutta juuri kukaan ei halua jostain syystä enää juoda vesilaseistaan, ei vettä ...eikä mitään muutakaan.


"Kapteeni P.P"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti