maanantai 4. marraskuuta 2013

RahuuliSomppuHH

http://rahulsomani88.puheenvuoro.uusisuomi.fi/153070-lokalistit-vastaan-globalistit-kansainvalinen-suomi-vastaan-eristaytynyt-suomi

Rahuuli riehuu.

Olen joskus aiemminkin lukaissut tämän ...jonkinsortin murjaanin, Suomeen pesiytyneen murjaanin, -tekstejä ja lähes aina ne on muistaakseni ärsyttäneet tavalla tai toisella, eikä hän petä tälläkään kertaa. Mikä ihme mies!. Vähän kuten Adam Sanderkin, maailman ehkä kaikkien-aikojen typerin ja lahjattomin ja epähauskin ...kaksijalkainen / kädellinen. Ja sanoinko "ärsyttävin" ?!.

Eniwei, tämä Rahuuli saarnaa tuossa siis Meille-Suomalaisille siitä miten nurkkapatrioottisia surkimuksia olemme, periaatteessa, ja että meidän on hetimmiten muututtava Globaaleiksi tjms sontaa. Ja ilmeisesti myös itse Dönnerin Joorn tai mikä vittu sen Gargoilin nimi sitten onkin -pedofiililtä kuulostava hirviö on sanonut näin!. "Viisas mies" Rahuuli säestää itseään.

Ensiksikin, itseäni ottaa aina vähän ...sieluun tai johonkin, kun joku ulkomaalainen kutsuu itseään suomalaiseksi ja puhuu ihan pokkana ja muinamiehinä "meistä". .....ikään kuin hän olisi nyt ihan puhdasverinen ja täysverinen ja kiistämätön ja jakamaton ja erottelematon Suomalainen !. Mutta ulkolainenhan se on! elukka parka!. Eikä siinä nyt mitkään "meitittelyt" paljon auta.

Toisekseen, mitä se meille saarnaa, siitä mitä Meidän tulee olla?!. Jätkä pelmahtaa tänne ...ties mistä ja alkaa jo kärkkyä kuninkuutta ja sanella meille miten ja mitä täällä ollaan !!. Jo nyt on perkele !. Ruoski itsesi, hävytön Ählämi !.

Oikeassa se on siinä, että tuo luettelemansa litania kansoja on kyllä johonkin mittaan "vanhoja kauppiaskansoja" eritoten Anglot, mutta väärässä se on mm siinä jos luulee, että on mahdollista tekemällä-tehdä suomesta sellainen tai että sitä täällä tarpeeksi suuri massa edes haluaisi. Ja erityisesti ; kun hän tuossa mainitsee tuon, että suomesta pitää tehdä avoimempi eli ettei saa sulkeutua ja tulla Kuubaksi jne ...että on jotenkin väärin jos suomalaiset haluaa "pärjätä itse, ilman muita", niin -se on itseasiassa täsmälleen ja tasan se mitä me suomalaiset aikapitkälti haluammekin!! gud mään! sinähän olet hoksannut meidän olemuksen. "You gotz our numba"!!. Sellaisia myö ollaan, näin se vaan on ja juuri sitähän tässä olisikin syytä tehdä, eristäytyä ja tulla lokalisteiksi, yhä enenevissä määrin !!. Bravoo !. Hyvä että huomasit, ählyseni.

Se on meidän geneettinen-erityispiirteemme jo tähän mennessä, rodulliseksi piirteeksi vakiutunut tai ainakin ihan-vitun-sitkeässä istuva kulttuuripiirre. "Selvitään omin voimin" jne. Perinjuurin Suomalaista !.

* * *

Mielenkiintoista, että hän mainitsee tiettyjä viljeltäviä tuotteita joita Suomi maahantuo muualta "kun ne ei täällä kasva"... olen nimittäin itse usein aatellut, että jonkun täytyisi alkaa viljellä täällä esim ..juuri noita mainitsemiaan syötäviä!. Silloin ei riippuisi mistään "banaanivaltioista" ja diktatuureista yms vaan voisi napsia omia hedelmiä suoraan suuhun. Kyllä ne nääs kasvihuoneissa kasvaa, banaanitkin.
Kasvattaahan moni, ikkunalaudalla ..paitsi Ganjaa, myös lajitelmaa sekalaisia keittiöyrttejä yms rikka ja rai -ruohoja.
Kaikensorttista voi nähkää kasvattaa!. Mutta ovatko Suomalaiset viljelijöitä vai mettästäjä-keräilijöitä vaiko kenties nomadi-paholaisia vai vaan ..tympeitä lannanhajuisia loisia ?!. Kas siinä mysteeri !.

Doorn Jönnerbundin vastauksen osaisin luullakseni arvata !. Hirvittävä ´mies´ !.


(HH = 88)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti