perjantai 22. marraskuuta 2013

Krokotiili miäs

Telviissiosta tulee näin varhaisella, par´aikaa, tuo "Krokotiilimies" joka ei siis kerro mistään miehen ja krokotiilin yhdistelmä Mutantista vaan tuosta harmittomasta Aussilaisesta eläin-höynästä "Stiiven Irvinistä". Jonka siis puukotti kala kuoliaaksi tuossa, muutama vuosi takaperin.

No, mutta kuitenkin -katsellessa tuota hänen menoa ja meininkiään, ei ole lainkaan yllättävää, että joutui elukoiden tappamaksi !. Minä tiesin aina ennustaa, että sen tulee joku eläin vielä päästämään tuskistaan, mutten olisi kyllä totisestikkaan veikannut mitään vedenalaista litteää ....kohdetta (mikä helvetin vittu se sitten onkin, Rausku siis).

Nytkin se on lähinnä ärsyttänyt sekalaisia Antarktiksen eläimiä ja kusettanut tuota yhtä Leopardihyljettä (retkotti kivellä hylkeen kanssa kunnes hylje kusi!).

Jos häiritsee villi-eläimiä ja vieläpä niiden luonnollisessa habitaatissa, niin saa kyllä niiden vihat niskaansa ja tuta !.

Mutta ihan viihyttävä äijä.

P.s Nyt se pöllöilee ....jossain hihattomassa ja puntittomassa khakisessa Safari-puvussa tuolla, laivansa kannella. Tarkenevainen tyyppi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti