lauantai 16. marraskuuta 2013

Friidmanin Milttoni

Olen seuraillut välillä tätä suomen blogosfäärin "miltton friidmania". Se kirjoitti joku aika takaperin mm juutalaisista jotain, ja siitä, että sekä "Ruukinmatruuna", että "Kumitonttu" ovat juutalaisia. Ja sai aikaan miniatyyrisen haloon.
Aattelin vain, että on jotenkin paradoksin-omaista ja outoa, että sama heppu joka sensuroi minut lyttyyn juuri tuon aiheen tiimoilta, kiljuu siellä nyt itse täsmälleen samasta aiheesta!. Ihme vitun magia näillä "juutalaisilla" kyllä on teidän tajuntaanne! ...voiko sitä muuta todeta?!.
No ....siellähän riehuvat sitten...Mutta eniwei ; minä onnistuin hankkimaan ihan aidon valokuvan tästä "milttonista" ja vieläpä työpöytänsä ääressä, epäilemättä jossain merkittävässä finanssi-puljussa (ihmisten rahoja kuppaamassa ja pläräämässä).
Ja tässä tulee....
"Vitun juutalaiset! ostakaa osakkeita!? ..haistakaa pas..! häh?!... mikä Torakka !?"Siinä se nyt on !!. Ja oikein kraka ja kaikki! nais!. Tosin nimilapustaan puuttuu yksi "t" nyt siinä sanoo vain "milton", mutta se voitaneen helposti korjata, ainakin nyt kun tiedätte asiasta.
Se on siis töissä jonkinlaisessa PR-pöydässä tai "respassa" -vastaanottamassa reklamaatioita ja valituksia!. Ei ihme jos se onkin alkanut kyrsiintyä jutkuihin, ...nehän käynevät siellä "keventämässä ...sitä kohtaa missä meillä ihmisillä olisi Sydän" ja valittamassa, jota niin rakastavat, eli valittamista.

Ja sillä on näköjään myös "Äplen" kone!!. Olen pettynyt sinuun Milttoni ! häpeä. Ei mitään äpleä.
Ja mitä vittua!? : keltainen kraka !?!? siis ...mitä helvettiä !. Muutenkin .....entiä...vähän jotenkin ...noo ...´epäsiistin´ tai jopa rähjäisen oloinen puulaaki. Vähän hämäräperäisen oloinen paikka, ikäänkuin se olisi vain jossain ravintolan alakerrassa tai jossain autotallissa tjns.
Tai no niin no joo, entiä ; ehkä se onkin Kiinalais-ravintolan johtaja !!. Ja sitäpaitsi, näenkö väärin vai onko Milttoni jumalauta teipillä kiinni! tossa pöydässään ?!!? siis Mtäh-vittua !?.

Mikä vitun tyyppi sinä oikein olet !.

Siellä se kuuntelee juutalaisten jeremiaadeja ja muita vali(s)tuksia ja näpyttelee Äplellään valistuneita ja "insaittia"sisältäviä kommentaareja taloudesta yms tylsästä paskasta, joka kiinnostaa ihmisiä vain pakon edestä tai siksi, että se on heidän työtään.

Siinä se nyt on, se komentosilta sitten siellä päässä, mistä meille lähetetään mitä valaisevimpia kirjoituksia taloudellisista aihepiireistä.
Ja nykyään myös valitellaan jutkuista. (Se on oikein!)

* * *

Asiasta toiseen ; on jotenkin sangen, ...mielenkiintoista tai oikein sopivaista, että tuo kuvan torakka on todentotta nimetty juuri "milttoniksi" !. En  tiedä sitten, ...ehkä se on jokin "froidilainen lipsahdus", ehkä siinä on ollut alitajuisena ajatuksena, että "juutalaisethan on kuin torakat" !. Tai jotain...


No joo, mutta summa summaarum ; vilistä vilistä milttonin friidman!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti