lauantai 16. marraskuuta 2013

Sauli & Vuoto

Katselen sivusilmällä tässä, todella todella, pitkästä aikaa -Uutisvuotoa. Ihmettelen vaan sitä, että missä tämä on tämä vanhainkoti mistä tätä lähetetään ?! ja haluaisin tavallaan samalla ihan kiittää sitä (vanhainkotia), että lähettävät, sillä onhan tämä joskus satunnaisesti ihan hyväkin ollut....muistaakseni.
Jari Tervo on niin vitun vanha, että se luultavasti muumioituu jossain vaiheessa tuon ohjelman tekoa.
Stän taas varisee kuin joulukuusi, hilsettä yms olilleen(olkapäilleen) ja on harmaa ja lihava kuin norsu.

Toiselta kanavalta tuli myös tuo "Saulin bestis" ja siinä ne keikkui pitkin jotain klisheistä "sanset bulevaardia" tai mikä vitun ranta-lankku-katu sitten olikin, ja puhuessaan suomea jonkinlaisen Veekerien-marihuanakaupan edustalla, alkoi sellainen vihreäänpukeutunut keltainen, keltapäinen vitun veekeri-neekeri-hippi-vasuri ääliö paskakasa aukoa päätään ja "imitoida" suomea. ...Haluan vain julistaa, että teki mieli ampua sitä vitun luonnonoikkua kanuunalla mahaan ja läppästä golf-mailalla naamaan, vittu mikä idiootti !. Ihan perus hippi ; äärimmäisen agressiivinen ja väkivaltainen / passiivis-agressiivinen kusipää, joka vain riehuu ja aiheuttaa mielipahaa ja uhkailee ja kaivaa verta nokastaan !.
Harmittavan harvoin ne sitä saa, ja se on yksi simppeli syy "heidän" menestykseen nyky-lännessä / valkoisten maissa.

Koko paikasta tuli todella, todella kuvottavat "vibat" / ´värinät´. Etovaa maisemaa!! ja täynnä pelkkiä vitun esittäjiä ja ilveilijöitä ja tyhjiä ihmisen-kuoria ja kaikkea eilispäivän roinaa mikä ei enää kiinnosta ketään! ei ketään !! trast mi.
miksi joillain teistä on vielä nykyäänkin sellainen hinku, päästä sinne "Ameriikkaan" sinne "ihmemaailmaan" sinne "missä kaikki on ja kaikkea tapahtuu" !?. Ettekö te Muulit taaskaan ymmärrä? : Amerikka on jo ohi! kuollut! kuollut kuin Dodo, ja oli alunperinkin hyvin kuvottava paikka, täynnä ihmiskunnan saastaa ja jota orkestroivat ja johtivat ja kuppasivat sekä jutkut, että anglosaksien omat mulkut, ...toisaalta ; mulkkujahan ne on koko sakki! anglot !.

Ei teidän tarvi enää hinkua Amerikkaan, sitä lapsuutenne amerikkaa ei enää ole eikä luojan kiitos tule!. Se on niin sanotusti nyt, niin nähty.
Amerikka on nyt alkanut purkautua kuin lankakerä, ja kaikki sen kuvottavat piirteet, se totuus sieltä lavasteiden takaa -alkaa hiljalleen tulla selkeäksi ja nähtäväksi. Se tulee nyt jopa Suomlantilaisten tiettäväksi ; että sillä nukella on jonkun käsi perseessään. Eikä sillä proverbiaalisella Keisarilla ole kledjuja eli suomeksi, vaatteita.

Kuten Arcanen Texas kuvasi, tätä entistä kotimaataan, se on kuin "3000-mailin levyinen Bosnia" ja "3000-mailin levyinen paskarantu planeetan pinnassa". Itse sanon, että se muistuttanee hieman Hitlerin bunkkeria sodan lopussa, jossa kaikki leikkivät tyhmää ja tanssahtelevat ihan aidosti typerä-virne naamallaan, hysteerisinä -tietäen lopun jo koittaneen, mutta pitäen Shouta yllä loppuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti