keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Uutisvirtaa 24h osa.3

"Kevan hallitus on parhaillaan Aasiassa perehtymässä paikallisiin sijoitustoimijoihin ja rahastoihin sekä laajentamassa näkemystään ulkomaisesta sijoitustoiminnasta".

Eli Herrat ovat parhaillaan ilakoimassa ja pröystäilemässä orjien rahoilla. "Perehtymässä paikallisiin sijoitustoimijoihin" eli "perehtymässä paikalliseen alkoholiin ja sen kittaamiseen ja sen kittaajiin". "Laajentamassa näkemystään..." toden totta !!. Tajunta laajenee.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013112617766439_uu.shtml

Siellä on Herrat ja Herrattaret pysyneet ainakin hyvin lihassa!. Ei ole nälkään näännytty, eikä ole uhannut dehydraatiokaan.

----

Sitten on luvassa todellinen häpeä / ...todella todella uppo-outo ja typerä juttu, nimittäin....
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013112717766725_uu.shtml
Nyt ne ottaneet sitten saatana, sen pillunaaman "Peilfeis"sin hääräilemään Suomen itsenäisyyden (minkä itsenäisyyden?!) 100-vuotis pippaloiden taustajoukoissa !!!. Siis mitä hevon helvetin vittua !!!??!. Jos soitatte yhdenkin räppibiisi, ....tuikkaan teidät tuleen, koko saatanan sakin !. Hävetkää!! jo etukäteen !.
Tämä on taas niin tätä, ....tämä on tätä mihin ei keksi ihan äkkiä edes mitään sanottavaa!. Ei voi muuta kuin lähinnä hölmistellä ja ihmetellä ja kiehua ja porista vähän raivosta, mutta juur muuta ei keksi tähän hätään, ja hätä tämä on !.
Mutta kiitos Niinistö, että on ottanut tähän edes jotain kantaa ja on "huolestunut" tästä kolli-rotan naamaisesta hirviöstä.

----

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013112717766603_uu.shtml

Ei o nähkääs ihan kaikki himassa välttämättä noilla Wanhoillakaan!!. Vittu mikä sekopää, ....nuijia se ämmä pitäis! kuin kuutti. Ei se tuosta enää mihinkään tokene ja parane.
Ymmärrän toki, että vanhuus lienee, ainakin joillekkin, ihan suunnattoman tylsää, joten on keksittävä edes jotakin tekemistä ja kuten eläintenkin maailmassa, on se jokin, usein lähinnä kiusaa.

----

Ja taas !!.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013112717767145_ul.shtml

Ja jumalauta taas! napsahti yksi Pedofiili-julkkis linnaan !!. Mistä näitä oikein sikiää !!??!.Mikä juttu tämäkin oikein on !? nyt näitä paljastuu jo Apokalyptiseen tahtiin!!. Kohta kai Taivaat aukenevat ja sataa sammakoita ja heinäsirkkoja ja PissraHelin-Jumala tulee ja ruoskii "gentiilejä" yms sekalaista hulluutta.
On näemmä hyin totta, mitä useatkin "kielet" ovat tietäneet kertoa ; eli että massa mediassa ja muualla vastaavassa sfäärissä -vaikutta todellakin, todella paljon näitä sekalaisia seksuaalisia saalistajia ja muita "susia lampaiden vaatteissa". Seuraavaa odotellessa...

----

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013112617765114_vi.shtml
Tampere-Lato. Itse äänestin "Ei", ei ole sopiva paikka "linnanjuhlille". Onhan tuo toki ihan khuul ja komea sinänsä, muttei sovi mielestäni tarpeeksi hyvin kyseisiin bileisiin. Siihen sopisi paremmin joko se linna, mikä tällähetkellä ei siis ole saatavilla johtuen peruskorjauksista yms, tai vaikka jokin, ja kuulkaapa ehdotukseni tämä!! ; jokin ihan vartavasten rakennettu ..."bile-palatsi" !!!!. Siis vain tällaisia korkean tason juhlia ja muita korkeita juhlallisuuksia varten tehty paikka, mikä ei ole mikään "musiikkilato" tai mikään mitä olette jo nähneer, vaan jotain paljon khuulimpaa!.

Tai sitten Presidentinlinna pitäisi korvata jollain paljon komeammalla, kuten olen itse jo vuosia haikaillut. Ei se ensinnäkään edes ole mikään "linna" vaan Ryssäläinen, lättänä navetta !. Ihan oikea linna, olisikin jo jotain !. vaikka jokin sellainen Bavaarialais-tyyppinen tai jokin Anglosaxonien Robin-Huud ajan tyyppinen oikea linna !!. Se, se vasta olisi jotain.

----

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013112617763761_uu.shtml

Taas yksi hyvä esimerkki Vasemmistolaisten/Kommunistien/Stalinistien/Öykkärien/Hippien/Mulkkujen/Sekopäiden/Marxistien miksikä näitä nyt kutsuu -tavasta ja kyvystä tahria asioita ja esineitä ja Historiaa yms, pelkästään ulottamalla siihen se oma hysteerinen mielisairas ja vainoharhainen maailmankuvansa !. Nyt en voi enää itsekkään katsoa tuota vaatetta viattomasti, sellaisenaan, vaan mieleeni mäjähtää nyt samantien sitten tuo kaheli assosiaatio!. Vitun ääliö-vasurit, saatana. Ne näkenee pilvissäkin Aadolf-vitun-(ihqun!)-Hitlerin ja uskovat sen toisen tulemisen vihdoin saapuneen! Hallelujaa ja siig hail.

----

http://www.hs.fi/kaupunki/Helsinkiläinen+hakkeri+rakensi+kotiinsa+bussipysäkin+aikataulunäytön/a1385436151932?ref=tf_iHSisboksi630&jako=045a731aa11931a832e195e1b606bcdc

Tuohan on aika cool juttu. Hyödyllinenkin pikku keksintö. Ei paha.

----


http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288625479798.html

Sitten on taas yksi kuvottava muistutus siitä, minkälaisia hyödyttömiä loisia ja paskakasoja tällä planeetalla hyörii ihmisten johtajina !. Texas Arcane todennäköisesti sanoisi heitä "Saps"seiksi eli "idiooteiksi / Sapiens Sapiens"seiksi. Siinä ne simpanssit taas yrittävät närvetä kaikkia niitäkin vähiä "vapauksia" mitä sinulla ja minulla vielä on, viedä tuhkiakin pesästä. Suomessa "yksityis autoilu" on enemmän ja vähemmän tarpeellista / pakollista, varsinkin talvella, jos esim mielii ylläpitää koko paskaa(maata) ylipäänsä....

Todella vastenmielistä sakkia. Mielenkiintoista sitten kuulla, mikä on virallinen selitys tällekkin vapauden kavennukselle ja kusipäisyydelle, kun se otetaan (tod.näk. Muodossa tai toisessa) käyttöön. Voisivat kerrankin vain kokeilla sanoa totuuden ; me vain emme tykkää siitä, että toisilla ihmisillä on vapauksia tai ylipäätään mitään! ja haluamme rajoittaa ja kontrolloida ja kyykyttää ja anastaa ja määrätä ja pomottaa ja laatia lakeja ja käskeä ja ärsyttää ja itkettää ja kiusata jne, koska meillä ei ole mitään muutakaan tarjota!. Ei meillä ole mitään muutakaan mitä tehdä ja mitä "antaa maailmalle", joten täytyy edes kiusata!! ...sillä potkimalla muita alemmas, pääsee itse tietenkin ylemmäs !.

Ja sitäpaitsi, onhan Suomessa tietenkin paljon enemmän autoja ja sikäli saasteita kuin esim Kiinassa, Intiassa tai vaikkapa Amerikassa!! joten onkin syytä "keventää hiilijalanjälkeä[eli lompsaa]" ja ajella vähemmän ja totella Viranomaisia enemmän !. fak yeah !.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti