lauantai 9. marraskuuta 2013

Kääfirin kerintä


Minulta tulee aina eräs ählämi, se yksi ja sama, kyselemään toistuvasti bussirahaa, "antteksi, antteksi...haluatko siinä mene ******..onko sinä kaksi euroa?". Eli  "haluaisin mennä ja piiip[paikannimi]".

Siinä se saatana, se yksi ja sama vitun hiekkahoro lässyttää sen litteän naamansa kanssa ja lässyttää ajatellen olevansa joku ihana ja söötti ja lässynlässynlää kun sössöttää sillä tavoin, niin ihqusti, -huonolla suomellaan bussirahaa tai milloin mitäkin rahaa, vaikka joka kerta sen tyrmään ja se saa takuulla jotain Valden Tukea(kin), muttei se estä silti sitä kerjäämästä kadulla vielä vähän lisää "nappuloita taskunpohjalle".



"No kun ei ole, vitun apina!" olisi pitänyt sanoa, tai "ei ole, saatanan ruma, typerä vesikauhuinen, vitun ruskea-pikku-hiekka-apina aavikolta!!. nussi kamelia, ja lähde pois kotimaastani".
Mutta se olisi jo liikaa. Ja tahditonta ja töksähtäisi yms. Joten sanon aina vain, tilanteen vaatimalla kohteliaalla äänenpainolla "ei, ei ole".

Mutta enihuu, mieleeni tuli sellainen ajatus, että voisikon tämän dynamiikan takana olla se, että kyseinen ähly ikäänkuin yrittää alistaa minua, pomotella, käskyttää ja taivutella "Kääfir" antamaan itselleen "suojelurahaa" tai   "veroa" tai almuja tai jotain Ählämi Rahaa, ....tai ihan vain rahansa ?!.

Pysykäämme saakelin Laihialaisina näissä asioissa!. Älkää vahingossakaan rahoittako mitään hämärähemmoja tai vähänkään siltä kalskahtavia kaiffareita !. Nyt kun saatiin lukea niinkin hieno uutinen vähän aikaa takaperin, että Romanikerjäläiset on poistumassa / poistuneet maasta.

On näillä otta!! saatana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti