torstai 28. marraskuuta 2013

Suomalaisista ja Ulkolaisista

En tiedä oletteko kukaan muu sattuneet oikein huomaamaan ja merkille panemaan, kuinka paljon ihan tarkalleenottaen Suomi onkaan muuttunut viimeisen, ...sanotaanko nyt vaikka 20 vuoden aikana !?.
Olen tästä aiheesta halunnut jo useasti jotain kirjoittaa ja ...no, kirjoitetaan nyt sitten.

Nuoruudestani ==> tähän hetkeen on Suomi muuttunut jo hyvinkin dramaattisesti, kuten jo totesin aiemmin -osittain hyvään, mutta myös suurelta osin pahaan.

Suomeen on virrannut ja ryöminyt ja änkenyt ja punkenut ja itsensä pakottanut ja luisunut ja hiihdellyt ja tihkunut suunnaton määrä kaikkia noita, mitä täällä nyt nykyään näkyykään ...noita "erivärisiä". Enkä usko, että Suomlantilaiset on itsekkään ihan tilanteen tasalla noin niinkuin oikein lopunkaiken, sen suhteen, että ihan tasan kuinka paljon ja miten se on muuttanut asioita jo nyt !. Ja nyt niitä ei ole vielä sitä "kriittistä massaa" luojan kiitos!. Mutta jos ne sen joskus saavuttaisivat, ...sitten kaikki olisi muuttunut jo lopullisesti ja parantumattomasti ja ....no, aika helvetin kamalaksi ja sieluttomaksi ja ulkokultaiseksi ja ei-niin-kodikkaaksi. Silloin kaikki on jo menetetty. Game Over.

Kävelin tässä yksi päivä tuolla ulkona, aamuisella ja ilmakin oli hyvä, ja mikä parasta -liikkeellä oli hyvin vähän väkeä ylipäätään ja ei juuri yhtäkään ulkopuolista !! taisi olla tasan yksi! jokin Muslimi-matruuna. Tajusin sitä tunnelmaa ja ambienssia itseeni imiessäni, miten ihanaa ja luonnollista ja vapaata ja helppoa yms, -onkaan olla kun ei ole ketään muita kuin Me !. Vain me, tämän Nationin oikeat Natiivit !. Oli ihastuttavaa aistia vähän jo sitä tunnelmaa mikä vallitsisi jos tämä olisi edelleen meidän, ja täällä voisi ottaa rennommin ja vapaammin -ilmaista itseään ja tehdä mitä elämässään haluaa, sikäli kun siihen muutoin pystyy. Kuinka ihastuttavan mutkatonta se olisikaan!!. Mulkkuja on aina ja kaikkialla, se lienee tällä planeetalla ihan luonnonlaki, se ei ole mikään syy hamstrata niitä vielä muutama miljoona lisää ja alemmista ihmisen-versioista. Ne vie nimittäin, kuten helvetin hyvin tiedätte tai olette ihan vitun tyhmiä, kaikkea aina monta piirua alaspäin ja pilaa kaiken, ja tekevät niitä sekalaisia pahojaan sen kun kerkiävät ja näyttävät ja haisevat väärältä !. Itseasiassa ; juuri mikään "heissä" ei kelpaa minulle! ei sitten mikään !. Toki "itä-aasialaisissa" eli lähinnä Japseissa on hyviä piirteitä ja ne onkin sangen merkittävä kansa ja maa ja rotu, ja sellainen mistä Valkonaamojen kannattaisi ottaa mallia ja vitun äkkiä, ennenkuin todella on liian myöhä. Sellainen aika on ihmiset ihan oikeasti olemassa kun "liian myöhä" -monikaan ei sitä luultavasti vain usko ennenkuin kokee!.
Jos vaikka olisi halunnut opetella "itsepuolustusta" (väkivaltaa) ja puoltaa itseään "tuolla kaduilla", mutta joku älykääpiö ehtiikin puukottaa sinut hengiltä ennen sitä: "liian myöhä" !. Jos vaikka olit ajatellut ostaa veneeseesi (saatanan rikas paskakasa!) pelastusliivit, mutta uppoat ennen sitä: "liian myöhä" !.  Jos vaikka halusit ostaa jotain hyvin tiettyä ja hyvin harvinaista, mutta joku muu ehtiikin ensin syystä tai toisesta: "liian myöhä" !. Näitä riittää näitä esimerkkejä ad nauseaum, ad infinitum.

Japanilaiset on ylitsevuotavaisen hyvä esimerkki rodullisesta tietoisuudesta ja tällaisten asioiden suhteen "katuviisaudesta" (joka nykyvalkoisilta puuttuu kuin jalat kalalta). Olen tästä kyllä ennenkin jauhanut, mutta "kertaus on opintojen äiti" !. Voisitteko kuvitella Japanilaisten ikinä, koskaan ikinä, korvaavan itse itsensä ja omassa vitun maassaan, jollain helvetin kolmannen maailman slummi-marakateilla ja kaikensorttisilla sodanruntelemilla psykopaattisilla rikollisneekereillä !!?. Ette muuten tod. voisi ! ei kukaan rehellinen voi, tämä lieneekin muuten yksi syy miksi "ymmärtäväistö" ei juuri koskaan hehkuta Japanilaisia, ei sitten mistään syystä!. Koska niissä on ihan liikaa ihan aitoa ja oikeaa hehkutettavaa! eikä niihin siksi saa "heijastettua omia disainejaan" kuten siihen aikuisen ruumissa asuvaan lapseen: neekeriin. Sitäpaitsi neekeri on luontais-syntyinen orja ja vailla itsetietoisuutta ja tahdonvoimaa ja rotutietoisuutta ja ylpeyttä yms, mutta yrittäkääpä vakuuttaa Nipponilaiset siitä, että ne ovat "vähemmän" kuin kukaan!!. En usko, että siihen pystyisi "pyhä-isä"kään.

Tämän takia kai, Japanilaiset näyttäisivät olevan pienimuotoinen Tabu ja inhoittava, ärsyttävä ja vähän kiusallinenkin -poikkeama ..."muiden" joukossa, mitä tulee "Suvaitsevaistoomme". Niistä ei juuri puhuta !. Ne on nähkää liian fiksuja ja liian ylpeitä itsestään, kulttuuristaan ja rodustaan yms, ne ei kuuntele mitään vitun vatipäisiä saarnoja siitä, että "olette kaiken velkaa neekereille, loputtomiin!! ja lopullisesti ja tuplasti!! saatanan paskakasat!".

En tiedä, mutta uumoilen, että Japanilaiset ovat luonnostaan äärimmäisen ja "liian" -"Rasistisia" ja partikularistisia jotta heihin tehoaisi mikään mieli-moska mikä uppoaa taas "arjalaiseen" kuin mustalaisen veitsi tietsikkanörttiin asematunnelissa. (Olen aikanaan joutunut siellä muuten mannen ryöstöyrityksen kohteeksi!!. ja kyllä! pelailen PC:llä itsekkin!!....)

* * *

Sanokaapa, oletteko monastikkin joutuneet Japanilaisten tai kenties edes Kiinalaisten  -ryöstöyrityksen kohteeksi !?!. Ai?! miksette !!? ....mikä mahtaakaan olla syynä tähän hämmentävään poikkeamaan...?!...
Ei ole kyllä tullut itsekkään jouduttua, täytyy myöntää.
Tämä osoittaa jo yksistään, kaikille rehellisille ja sielun omaaville ja joilla on tietoisuutta enemmän kuin katuunliiskautuneella kissalla, -sen että nämä piirteet, siis rikolliset ja niiden puute, ovat selkeän rodullisia piirteitä / ominaisuuksia ja geneettisiä ja sikäli summa summarum: fyysisiä !. Eikä niitä noiduta pois millään vitun Marxistisella poppamies Vuu Duu vitun-höynällä ja shamppanjalasien kilkkeessä lausutuilla harhaisilla runomittaisilla juhlapuheilla !!. ei ninkun tod. !!.

Tässä on muuten, asiasta äkkiä toisen puolelle, hyvä sivu näiden asioiden suhteen, lukemista riittää jos vain haluaa ja jaksaa : http://realismi.blogspot.fi/2007/10/rotujen-vliset-lykkyyserot.html

ja erityisesti : http://realismi.blogspot.fi/2007/10/miksi-negridirodun-mustien-neekereiden.html

* * *

Suomessa vallitsee nykyään täysin eri tunnelma / ambienssi kuin ennen. Nykyään kun täällä kävelee kadulla, varsinkin Stadissa (joka kuuluu kai Amerikalle tai Ryssille tai jollekkin), tuntee olevansa jossain vitun lähi-idän bazaarissa tai jossain Nyy Jookin sekarouisten piskin kelskeessä, ei meidän omassa ja rauhaisassa Suomlannissa. Kuten olen jo vuodattanut ; ei täällä voi nykyään enää keskittyä itse elämään ja omaan olemassaoloonsa -kaikkien näiden murjaanien yms takia, ja ennenmuuta näiden meidän omien petturien ja öykkäri-kusipää-marxisti hippien takia. Nykyään hyvin hyvin kateelliset haamut kummittelevat maatani, täällä pyörii ja hyörii vain kasa määräileviä mätäpäitä, aukomassa sekä suutaan, että päätään ja komentelevat kaikkia jotka sen sallivat, maanrakoon ja sakottavat vielä päälle, siitä vaivasta, että joutuivat sakottamaan !. (Valtio pähkinänkuoressa!).
Suomi on jo!!, ei "tule olemaan" vaan on jo -Poliisivaltio par excellence ja pahemmaksi näyttäisi vain menevän. Kuten sanotaan ; Suomi ei ole maa, jolla on oma armeija ja Poliisi, vaan Suomi on armeija / Poliisi jolla on oma maa !.
Valtio on täällä jumala ja Poliisi sen papisto ja se Paateron palsternakka kai sitten sen Paavi.

No, mutta eniwei...
....olen alkanut oiken toden teolla kyrpiintymään näihin meidän "rakkaisiin" MaMuihimme ja siihen saatanan kusipäiseen määkivään muulilaumaan joka toitottaa TV:stä ja torvista sitä vitun Onnelan hoosiannaa ja julistelee Beelsebuubeiksi kaikki ne jotka uskaltavat uhmata Borg-kuution mahtia !. Auta armias, saatanan kusiluikkari nilkki, jos uhmaat minua, sillä minä olen Borg! ...ME olemme Borg !.

Tulee mieleeni tämä usein käytetty Raamatunlause ; "antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät". Tämä tulee itseasiassa, ihmisten edesottamuksia katsellessa, mieleen lähes tunneittain !.
En tiedä mihinkä vitun Atlantiksen pusikkoon tai Shangri La:n pöheikköön nämä "maailmanparantajat" ovat omastamielestään oikein suuntaamassa, mutta lähinnä he suuntaavat lähimpään teurastamoon tai suoraan kielekkeeltä alas ja vaativat kaikkia muita liittymään seuraan, tai muuten...

"Avustettu itsemurha" ...se on kai se käsite jota tässä haetaan, ...kai...

Taas kerran valitan ; miksi juuri minun elin-aikanani !!? miksi !?. Tai koska tämä sitten äityy edes kunnon sodaksi!? niin, että valkeat pääsee päästämään neekerimassoja hengiltä?! ja lähettämään hiekkamiehet Paratiisiinsa !?!? häh?! koska !!?.

Tämä tilanne ei eroa mitenkään siitä, kuin jos sinä olisit vaikka valmistanut jotain ihan suunnattoman erikoista boolia ja käyttänyt siihen sekä aikaa, vaivaa, että rahaa yms ja olet vielä koristellut tarjoilumaljan reunat jollain ..pölysokerilla tai vaikka kullalla, ja joku saatanan sontaläjä tulee "jakautumaan" siihen!!! (eli paskantaa siihen booliin) ja katselee sinua kuin neekeri uusia lenkkareita kaupan näteikkunassa ja koira ruokaillessasi. Ihmetellen ihan aidosti, että "..ai mikset tykkää?!" ollen "kuin puulla päähän lyöty".
Sitten paikalle kohkaa jo joku oman-jengisesi, mutta paljon "älykkäämpi ja fiksumpi ja ymmärtäväisempi jne" ja alkaa torua sinua Hirviöksi ja syyläiseksi Rasistiksi kun et kelpuuta saatana edes hyvää paskakasaa !!.

"Vai ei paskapökäle kelpaa?!? ...ai´jaa! ooksä joku rasisti via!?"

Anteeksi vain Ylimykseni, mutta olin kuitenkin, härskiä tai ei, -aatellut nauttia ihan itse oman boolini! ja käsittämätöntä kyllä ; ihan ilman mitään viidakon Ykän ulosteläjää !.

"Rouva hyvä ; jos kaipaisin moista bakteeriviljelmää kieleeni, ...kulkisin nuoleskelemassa julkisia vessoja!!....kuten Romanit ja Afrikan Moniosaajatkin"

*vihaista murinaa* (tässä vaiheessa noita, Ylimys nousee luutansa selkään [tehty köyhien valkoisten lasten luista] ja lennähtää takaisin Taivaan Iskän Vasemmalle puolelle).

Mutta toisaalta, myönnettäköön ;onhan se toki omalla tavallaan sangen avuliasta avustaa toisia tekemään itsemurha !. Eihän sitä kiistääkkään voi.

* * *

Tämä nykyinen aika on murskannut suomen oman todellisuuden ja osan siinä ja omakuvan ja pakottanut meidät ajattelemaan kaiken uusiksi, jossa on toki paljon hyvääkin sinänsä. Mutta tämä itsetutkiskelun mahdollistava aika ja elämys tuli meille "pyytämättä ja yllättäin".
Kuten yleensä orjien kanssa on tapana ; meiltä ei taaskaan kysytty mitäään ! kansan mielipidettä ei juuri ole kuultu, tässä pikku paskassa, tässä pohjoisen aavan Nevadassa. Täällä hallitsee edelleenkin, kuten kaikkialla muuallakin toisessa ja kolmannessa maailmassa, -ne öykkärit. Sillä Sivilisaatio ei vielä ole varsinaisesti saapunut tänne eikö iskostunut teidän Pohjoisen-Mongoolien puupäisen kallon alle.
Kuten huomaatte kaikista ei-anglosfäärisistä maista, niitä hallitsee aina ne jotka vain ...haluavat hallita! ja ovat siihen tarpeeksi "kyynärpää taktikoivia". Ei täällä juuri ketään ole valittu, täällä valitaan ihan itse itsensä ja muulit sitten myöhemmin määkii mitä määkii, ...ja siinähän määkii.

TV:ssäkin ne saatanan Stalinistiset öljyläntit kiiltää ja virnuilee, samalla kun sensuroivat sen kun pystyvät, kansan todelliset mielipiteet ja tuntemukset ja muun vastaavan. Siellä ne kaikki vitun hiiret ja torakat ja muutama rottakin, pitää shouta yllä vaikka siitä on loppunut benziini jo kauan sitten, kuten Ändi Mäkkoistakin !. Sammukaa nyt vaan ihan rauhassa! saatana, älkääkä siellä jaksako heilua.
Ei kukaan enää ole siinä mielentilassa missä Te luulette näiden Hoi Polloin gnuiden olevan!! se on ohi kuin kasari ja Amerikka.

Nähkää on käynyt näin (ja tiedän, koska olen itsekkin osasyyllisenä tähän) ; Valkoiset on antaneet teknologian hämätä ja tainnuttaa itsensä eräänlaiseen valveuneen tai transsiin, jonka aikana kaikki näkivät yhteistä unta, jossa mennään eteenpäin "kuin mummo lumessa" tukka putkella ja kaikki tulevaisuudessa on ihanaa ja kiiltävää (kuin komia kulli! :) eikä mikään voi pysäyttää ..."Paratiisin" lankeamista maan ja sen matosten päälle !. Valkoisilla on ollut täysi höyry ja kiima ja uskomus päällä, siihen että tämä nousukiito vaan jatkuu ja jatkuu, ja ...eihän se jatku !. "Mikä menee ylös, sen täytyy tulla alas!" kuin "talkkarin katolta".
Ihmisillä on siis toisinsanoen ollut hyvinkin vahva ja selkeä tunne siitä, että tässä mennään nyt jotain kohti !. Jotain totaalisen ennen-näkemätöntä ja autuasta, vaikka auringon alla on hyvin vähäisiä määriä mitään mullistavan uutta ja itseasiassa lähinnä teknologia yms (jollei ole ollut jotain muinaista vastinetta, esim Antikytheran kone jne) kelpaa moiseksi uutuudeksi.

Mutta uskoisin tämän tunteen nyt vihdoin jo laantuneen ja jopa lässähtäneen, lässähtäneen kuin Lordi sitten Euroviisujen. Enää ei mennäkkäään mihinkään! ääh!!! . Tässä sitä nyt sitten ollaan, mutta tällä erää mukaan on ängennyt ja ängetty muutamia tuhansia Murjaaneja ja neekereitä ja kaikenlaisia eksoottisia(tauteja sisältäviä) villi-ihmisiä.
Eli nyt kun savu on hälvennyt ihmisten mielistä ja eilis-illan rientojen huuma on unohtunut ja jopa krapula alkaa hissuksiin selvitä ; heräävät ihmiset Hirviön vierestä ja tajuavat tuijottavansa jotain vitun Afrikan-mutiaista -jollaista eivät muista tilanneensa tai syöneensä, joka vielä vaatii lisäää ja lisää rakkautta ja ymmärrystä ja rahaa. Ja tilaa ja maita ja mahdollisuuksia ...mm yllättää satunnaisia Natiiveja seksillä yms.

* * *

Kaikki tämä on selkeää sabotaasia tai sitten kyseessä on historiallisen typerä massahöyrähdys ja psykoottinen harha, joka alkaa vasta nyt hahmottua gnuulauman kollektiivissa ja sitten se jo iskeekin, kuin ripuli lentokoneessa -ykkösluokassa ....laskun aikana. Naamat venähtävät pitkiksi kuin Valtionvelka ja mahat kääntyvät nurin, jossain taustalla rikkoutuu lasi ja pari lautasta ja seinällä liikennöi torakka ...vallitsee korvia vihlova hiljaisuus. Apinat vain tuijottavat, ....tyhjyyteen -suu ja perse auki.

Joku epäilyttävä hiippari lähestyy ja tuo vielä käteesi suuren laskun!. "Siinä on, kaikista tilaamistasi neekereistä ja Eestiläisistä ja muista mutiaisista" ..."söör".

Suomi on rikottu ja raiskattu. Suomalaiset joutuvat ehkä pian pakenemaan pakolaisia, kuin Sfäärissä ja muualla Maailmalla on tehty jo pitkään. valitettavasti siihen ei ole kaikilla vain varaa, kuten Titanicin pelastusveneisiin. niihin pääsevät vain Vasemmistolaiset Paremmat Ihmiset ...haisevan perseensä kanssa.
(Ei siis mikään eufemismi neekerille! HUOM!).

Siellä ne pyyhkivät Kashmir-villalla takapuoltaan ja ryystävät valtameren viimeisiä simpukoita, siemailevat vähän Dom Perinjoota ja pierevät äänekkäästi, valssinsa lomassa.
 Tuohan kuulosti muuten, täysin sattumalta, tuolta juuri raportoidulta KEVA:n aasianreissulta.

Tarjoilijana tällä ylpeällä ja häkellyttävän tietäväisellä joukolla on todennäköisesti joku "nokikeppi", joka on hymyssä suin tuova aina pyydettäessä -santsikupillisen "tärpättiä". Huonekaluja, mitä näillä lähes eteerisillä olennoilla nyt on, -toiminee Köyhät Perus Suomalaiset ihmiset ja muitakin sekalaisia valkoisia on kelpuutettu.

Sitten tämä ylväs heinäsirkkaparvi jo lennähtääkin kuluttamaan jonkin uuden asujaimiston resursseja ja elämän-nesteitä.

* * *

Valkoiset eivät ole enää omia itsejään vaan haaleita veekereitä ja muita naurettavia ilveilijöitä ja esittäjiä. Tatuoidut Morlokki-miehet ja muut sillan-alus friikit ylläpitävät sirkushuveja, sillä välin kun kansaa kyykyttää katras kuvottavan mitäänsanomattomia vätyksiä ja pari nahjusta.

Rahaa syydetään mm Kreikkaan, missä ollaan niin totaalisen laiskoja, ettei viitsitä edes käydä suihkussa "kun sitä kuitenkin taas hikoo huomena" vaan tyydytään lähinnä lääppimään itsensä läpikotaisin öljyiseksi Extra Neitsyt Oliiviöljyllä(TM).

Rahaa ei syydetä mihinkään mikä on kotimaista, tai tekemisissä valkolaisten kanssa. Tai khuuli ja kaunista ja oikeamielistäkään! ...tai edes vain ; tuottavaa.


Venakoille annetaan maat ja mökit ja heille pystytetään ostoskeskuksia ja järkätään oman-kielistä palvelua joka tuutissa, eikä omia uutisiaankaan ole unohdettu !. Kohta ne saa kai Arabiaksikin tai Swahiliksi ! oul rait !.

Kun Rysselissä joku 20-kiloinen vitun pseudo-älyllinen marxistinen hapan-naamainen nynny karjaisee (ulostaen samalla, refleksinomaisesti, "varpusparven"), täällä madellaan maassa mahallaan!! .....takaperin !.

Täällä myös tökitään keihäitä ja pitkiä tikkuja työttömiin yms, ja samalla kuitenkin ; töitä ei juuri ole ja nekin mitä on jäljellä siirretään ja ulkoistetaan Kiinaan tai Initaan tai Puolaan, kuten se huippuhyvä sinappi! jota en ole yhtä ainoaa tuubia ostanut sittemmin kun se siirtyi Polska-paskalle !. Luojalle kiitos "Auran Sinapista" se on melkein sama paska, mutta vain vähän eri säkissä ja tehdään "ylpeästi Suomen Turussa" !.
(Se om´muuten ihan vitun hyvää sinappia!! kannattaa koklata!.)


* * *

No, mutta jokatapauksessa, jottei tämä venyisi liikaa, koska tämän idea lopunkaiken on vain tuoda esiin tuohtumukseni suomen totaalisen muutokseen, joka ei saa juurtua tänne! -niin mainitsen lopuksi vielä yhden sangen kiehtovan ja toden asian, teille kaikille -muulini ; Muinais Egyptiläiset sanoivat, kaiken muun ällistyttävän viisaan, ymmärtäväisen ja valaistuneen ohella, että :  rakennus / talo / sisätila on samalla myös mielentila !.
Samalla tavalla myös se, millainen on ulkoinen, julkinen ja "yhteinen" tila -on mielentila ja mielentilaan vaikuttava ja niitä luova asia. Ja kun suomessa vastaan kävelee ihmis-olentoja, joita muutoin ei näkisi kuin jossain päin Afrikkaa tai Lähi-itää tjms, siis jos asiat olisivat vielä luonnontilassaan eikä Manipulaattorien ja typerysten suunnitelmien ja "suunnitelmien" mukaisessa tilassa, -se muuttaa suomalaisten omaa mielentilaa ja käsitystä koko olemassaolosta ja luo eräänlaisen existenttiaalisen-kriisin.

Jos auto on punainen, se on punainen. Jos auto on sininen, se on ...sininen!!. Jos Suomi on valkoinen ja Natiiviensa hallussa ja heidän sisältöään sisältävä, se on ....Suomi!!!. Jos se on jotain muuta, se on ...jotain muuta ...mitä ?!.

Silloin ei keskitytä olemaan Suomi vaan silloin keskitytään olemaan jokin, koko maailmaa halaamaan pyrkivä sekarotuinen Onnelan odotushuone, jossa kukaan ei saa oikeasti edustaa mitään(itseään) ...tai no ehkä ne murjaanit saa!, -ja jossa juuri kenelläkään ei ole hauskaa. Silloin ollaan haaleita ja suht.koht totaalisen platkuja Borgeja ja pelkkää piirteetöntä Gnuu-laumaa, silmän kantamattomiin.

Loput panokset säästän tulevaa Suomalaisia koskevaa valistus saarnaani varten.
...

Kuulemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti