lauantai 16. marraskuuta 2013

Karttakokoelma linkki

Ei ihan täysin pettänyt lupaustaan tämä sivu!

http://www.goodnet.org/articles/9-maps-to-change-how-you-see-world

Jos nyt ei sitten muuttanut tapaani nähä maailmaa, mutta kiinnostava pieni trivia pläjäys on kyllä kyseessä, täytyy myöntää. Suomi mainittu !! torilla tavataan!.

Vähän siinä nyt nieleskellään ja yritetään selitellä pois tuota "älykkyysosamäärän" jakautumista maiden kesken. Ero on kuin yöllä ja päivällä, ..moni muu maa on valon ja vehreyden puolella ja jopa Ryssä on jostain syystä nostetu siihen joukkoon, mutta selkeänä poikkeuksena Afrikka on pimeä kuin neekerin perse / pää, tai juutalaisen "sydän".
Säkki-pimeä !. Sysimusta, täysin vajaata, täysin keharia sakkia.
Kaikilla muilla on edes joku "modikumi" eli hippu -älyä, mutta neekerien ahrikka näyttää pilkko-pimeältä muinaiselta suolta ja älylliseltä rämeeltä. Ihan sääliks käy.

Ja sieltä niitä "kulttuuria-rikastavia moniosaajia" löytyy!!. Siellä niitä versoo sen kun jaksaa tänne raijata! ja vaikka lampaat söis.
Muistetaanhan siinä ÄO-kartassa tosin taas nuoleskella ja pedestalisoida "niitä ylivertaisen älykkäitä itä-aasian" apinoita. On vaikea kuvitella, millä perusteella Kiinalainen on muka älykkäämpi kuin jokin vitun Somali tai kameli tai ...kasa fossilisoitunutta lehmänpaskaa !.
Ne hädintuskin osaa ajaa autolla, jonka valkea niille antoi!, tai olla syömättä lapsiaan tai pestä käsiään ennenkuin iskevät ne taikinaan -ravintolassa, kourituaan ensin keltaista Kiinalaista pilluaan tai persettään  yms. Sama juttu Veli-Venakon kanssa... toki osaahan ne kaahata kännissä kolareita ja pahoinpidellä esim ..homoja tai "toisin-ajattelijoita" tai vain jotain satunnaisia "heeboja".

Mutta ihan kuuli kartta kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti