tiistai 12. marraskuuta 2013

P-P-P

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288619764666.html

Eiköhän tuo pönäkkä läskipaska / paskakasa olisi sitten jo aika pommittaa silpuksi !!!?. Eli Pohjoinen osa Koreaa on ilmeisesti teloittanut 80-ihmistä niinkin huikeasta "rikoksesta" kuin TV:n katselusta!! tarkalleenottaen Etelä-Korealaisten ohjelmien -katselusta.

Olen usein aatellut ja täälläkin kai joskus tämän kysymyksen julistanut, että "miksei se Vapauden ja kaiken ylivertaisen ja oikeamielisen luvattu ihme-maa, Amerikka, hyökkää Pohjois-Koreaan?!?!".
Nyt se nousee taas päähäni, kuin kusi typeille lahjattomille moderneille bimboille, jotka nousevat "julkkiksiksi" jostain ...Bikbratööristä tai siitä, että kävivät Siwassa ....pelkissä rintsikoissa, -niin eli siis se pälkähti taas mieleeni, ja olinkin tässä muutenkin ajatellut erästä aihetta jonka uskoisin sivuavan tätä(kin) juttua, ehkä enemmän ehkä vähemmän, vaikea sanoa varmaksi. Eli ajattele maailmaa kolmena eri siivuna tai vyöhykkeenä ; yksi on Etelä-Amerikka ja siihen liittyvät saaret yms ylimääräinen sälä ja silppu, sitten on Aasian-Sfääri johon kuuluu kaikki Keltaisen ja Vinosilmäisen ihmisrodun alueet ja asiasisällöt yms ja kolmantena on Valkoisten ja erityisesti Englesmannien sfääri. Kuten Gibsonin Mel kännissä julisti: kaikki sodat johtuvat juutalaisista!! ...ja tavallaanhan se on jokatapauksessa vääjäämättä ihan totta ja erityisesti englesmannien ollessa kyseessä, sillä he toimivat juutalaisten / Heprealaisten lihaksina, lihaksina joita heillä ei muuten olisi -ilman Anglosfääriä. Ja Aasian, tämä epäpyhä-liitto -jättää yleensä suht rauhaan, sillä tietävät ja ovat saaneet jo tutakin, ettei sama peli vetele siellä kun missä tahansa muualla ja ettei Aasian vinku-inkkarit taivu yhtä suopean nöyrästi Heidän vaatimuksiinsa kuin, ......kuvitellaanko esim....uu ai dont nou Valkoiset !.
Joten yksi syy miksi Amerikka ei hyöki Koreaan on se, ettei Korea ärsytä jutkuja tarpeeksi! ainakaan toistaiseksi ja P-Koreahan lieneekin suurinpiirtein juuri se millainen Valkoisten-sfäärikin tulisi Heprealaisten "suunnitelmissa" olla, ihanan alistettu, ruti-köyhä ja kunniaton ja kunnianhimoton ja sanoinko jo alistettu!? ja kommunistinen ja Marxistinen ja typerä kuin paskakasa !. Ja sivussa kaikesta Suuressa Maailmassa. Ja toisekseen, Koreassa ei ole (ainakaan minun tietääkseni) mitään suurempia Öljy-länttejä tai muita ´vapauden esiintymiä´.
Koreaa ei siis tarvitse vapauttaa öljystä tai timanteista tai muusta vastaavasta höynästä.
Ja toiseksi ; kuten näette, kaikkialla missä Amerikka yleensä sotii, siis Lähi-idässä, ..tuppaa olemaan niitä kansoja ja rotuja ja kulttuureita, jotka Heprealaiset mieltävät ja kokevat ja julistavatkin -vihollisikseen !. Ja Amerikkalaisethan on kai sangen "Kristittyjä" ...typeryksiä, jotka tekevät omastamielestään todeksi jotain Raamatun Heprealaisia vitun jonninjoutavia jorinoita jostain "Luvastusta Maasta" tai jotain, tyhmiä kun ovat !. Eli Amerikka sotii lähinnä Israelin vihollisia ja niitä jotka haluaisivat ahnaasti -pitää omat öljynsä, vastaan.

Juutalaisten ja Valkoisten Sfäärit on siis sekoittuneet keskenään ja tullet yhdeksi erilliseksi klikiksi näihin kahteen muuhun nähden, ja totisesti; ketäpä joku helvetin E-Amerikka apinoineen kiinnostaa!?. Jos haluaa kuolla brutaalin väkivaltaisesti niin siinä tapauksessa sinne kannattanee matkustaa !.
Eniwei ; Heprealaiset ei taida haluta hyökätä Pyllyttely-Koreaan, joten Amerikkaa ei sitten kiinnostakkaan "toisten ihmisten vapaus". Sitäpaitsi Amerikkahan on jo päälakeaan myöten velassa (juutalaisille! kuinkas sattui!) ja rutiköyhtymässä, kolmannen-maailman persläveksi ja jatkuvien rotu yms -ristiriitojen ja konfliktien paskaläpi-kiirastuleksi. Eikä sillä näytä enää olevan itselläänkään mitään niin tähdellistä(!! tähtiä!) uskoa omaan Moraaliseen Ylivertaisuuteensa ja Oikeuteensa käydä Pommi-Matkoilla siellä ja täällä, ja vähän tuollakin. Täytyy silti todeta, että uumoilen Anglosaksonien olevan ihan ilman jutkuakin, sangen sotiva ja persläpimäinen rotu ja uskoisin heidän pommittelevan muita jokatapauksessa, jos ei muuten niin "huvin vuoksi ja urheilun kannalta". Ja siis tietenkin esim öljyn (mikä klisee).

Ameriikkaa ajetaan par´aikaa monellakin rintamalla alas, ja Korea saattaisi pystyä lyömään takas! paremmin kuin Ählämit konsanaan, joten se ei liene riskin väärti heidän Pää-Miestensä mielestä. Vaikka mikä olisi parempi tilaisuus Amerikalle, seistä sanojensa ja bullshitti-ihanteidensa takana kuin P-Korea?!! thäts rait! ei mikään!!. Ei juuri kukaan ole epätoivoisemmassa ja kusipäisemmässä asemassa kuin he, eikä niitä ole vieläkään kukaan, edes yrittänykään auttaa, ...pois ...omasta saatanan vankileiri-maastaan!.
Mitäs peliä se sellainen on Amerikka!? häh?!!?. Uskon Jenkkiläisillä kuitenkin olevan aika-helvetin-paljon paremmat sotavehkeet ja sensellaiset kuin Korealla ja ihan tarpeeksi niitä lelusotilaitaankin, jotta voisivat murjoa Kimiä pataan ja jauhaa paskaksi koko maan, sikäli kun se ei ole jo valmiiksi, paskaa.

Entiedä...ehkä Kwa -pelästyi Vietnamia. Ehkä ne peloteltiin Namissa niin köysiin, ettei ne uskalla enää haastaa ketään jolla on vähäisintäkään uskottavaa takaisin-anto-kykyä.
Ja ...ehkä ne ei vain välitä !! tarpeeksi, enää. ....kuinka vain, "toisten ihmisten vapaudesta". Ehkä niitä kiinnostaa lähinnä kuinka persoonalliset ja siistit Tatskat sulla on ja lävärit!! hei mään!!... tai kuinka paljon hevompaska netti-yhtiösi tuottaa ja tienaa tai minkälainen on uusin Äplen iifoun yms.

Ählämeitä Kwa kiusaa, koska ...ählämit kiusaa jutkuja ja jutkut ja muut ählämit vihaa toisiaan, katkeralla apinan raivolla !. Sen lisäksi, lähi-idästä, joka muuten on Kwalle aika helvetin "kaukainen itä"!!, -on saatavilla boonukseksi vielä öljyä, timantteja ja tietenkin Oopiumia yms huumeita. Joita ne saatanan See-Ii-Aan rotat kauppaa ihan pokkana ja suljeskelee tavallisia ihmisiä ja neekereitä yms "katu-rottia" linnaan!!. Saatanan luihut, moraalittomat, pikku paskat! saatanan hävyttömät itsekkäät psykopaattiset rikolliset lusiferiaaniset paholaismaiset paskakasat!!. Hävekää !!.

Jos joku Hellvetissä kärväisi, niin See-Ii-Aa ei ainakaan siitä kovin kaukana olisi !.

* * *

Sitten on se Vetelä-Amerikan sfääri ....
...no jokatapauksessa, tässä oli snadi annos ...tajunnanvirtaa ja vähän jopa funtsittua juttua aiheesta.

Nyt kun juutalaisten massa-suosio on taas lässähtämään päin ja Amerikka myös, -on ´mielenkiintoista´ tsiigata miten äijien käy ja mitä tuleman pitää.
Toisaalta, ....ehkä Anglot ja jotkin jutkuistakin(tosin tuskin!) ..alkaa hissuksiin toipua harhoistaan Maailman Herruudesta ja palautua nyt jää-kautta ennen hyvissä ajoin, osittain "järkiinsä". Ehkä ne on jo ymmärtäneet, etteivät ole Maanpäällisiä Jumalia vaan luuta ja nahkaa ja läskiä siinä välissä. Ehkä Maailman Poliisi on kasvamassa Henkisesti!! isoksi !. Toivotaan niin, ja toisaalta ; mitäpä se Kwalle tai vaikka meille kuuluu, miten P-Korea elää ja on!?. Minkäs teet!. Jos ovat niin toivottoman typeriä ja sieluttomia ja avuttomia ja itsettömiä ja Orjia -pakanoita tai mitävain Kommari-Uskovaisia, niin ehkäpä eivät ansatisekkaan "nousta sorron yöstä" ?!.

Eikös ne Kommunistit muuten yleinsä tuppaa kehuskelemaan sillä, kuinka juuri Kommunismilla "noustaan sorron yöstä" !? ....on iroonista ja irvokasta ja mitä lie, että juurikin kyseinen sama paska-aate on yleensä se kaikkein pahin alistaja ja Totalitäärinen orjuuttaja !!!!. Ja Sortaja, ehdottomasti!! par excellance !. Korean päivittäinen sanoma-lehti voisikin olla iskevästi ja yksinkertaisesti nimeltään "Sortaja".
Siellähän ryömivät saatanan luiskaotta killisilmät, kun eivät muuhun pysty!.

Kuten käsittääkseni Ezra Pound sanoi : "Orja on se, joka odottaa jonkun muun -vapauttavan 
itsensä".

                                                    Pamauttakaamme Pohjois-Korea Paskaksi !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti