torstai 7. marraskuuta 2013

Europidi Keikarit

Pistin tässä merkille, sivusilmällä, yksi pvä kun näin TV:stä tuon "Reckless Love"n Ollin, että kappas vaan, sehän on just kuten MM:kin !. Ja sehän se ideakin on !.

Mutta ...miksi !?.
Tarvitaanko näitä näitä todellakin 2 ??!(tai kolme, jos sen saatanan Tamperelaisen luihun ottaa huomioon, ...junou..se ...mikä vittu se nyt oli!? ...siis tää..... ......Jonne!! Jonne Aaronihan se oli!! niin se. Se mukaanluettuna 3). Eikö se yksi riittänyt ja eikö enää kukaan riitä venymään miksikään uudenlaikseksi "siksi hahmoksi" ?!. There´s no more The Man !.
"Ou jee beibii..."                            "Hei!? ...kuka vittu tää kaveri on!? <== ja ...missä mä oon?!"

Ja jos olitte siinä uskossa, että tämä muoti on jotain modernia tai uutta tai kamalan "post-modernia" tai jotain ...muuta Modernia Mätää, niin älkääs hätiköikökkään !.


sillä..


..tämä on ollut Eurooppalais-karjujen / valkoisten juttu ja miesten muotia, ainakin jo Barokki-ajalta lähtien, josta tuo kuvakin on. En löytänyt juuri mitään esimerkki fotoja mitä halusin, mutta tuo kelpaa tuomaan juttuni-jujun esiin.

Miehet ovat keikaroineet jo kauan, ja eikös ne meikitkin kehitetty alunperin nimenomaan juurikin miehiä varten !?. Kyllä, kyllä taiettiin kehittää.
Joten, ergo ; on tuollainen mitä maskuliinisinta ja valkoisinta !.
Aatelkaa vaan, mutta mihinkään siitä ette juurikaan pääse. Niin se vaan on !.
Tosin olen ollut tarkkailevinani, että tällainen muoti on, ehkä yllättävääkin joillekkin, enemmän hetero kuin homo -miesten juttu.
Asiaa selventää suht paljon se mitä Jukka Hankamäki homo-miehuudesta tai tarkalleenottaen, käyttääkseni hänen pitkää ja jaarittelevaa ja tylsää Akateemista ilmaisun tapaansa, "persoonallisuuden konstituutiosta" sanoi, kirjassaan "Enkelirakkaus" ; eli homomiehen persoonallisuus on ns"projektiivinen" eli suuntautuu itsestä==>maailmaan, kun taas heteronynnyn (periaatteessa siis ämmä!) minuus on ns"reflektiivistä" eli suuntautuu maailmasta==>itseen, tai peilaa omaa minuuttaan, halunsa kohteesta / kohteeseen eli naiseen, eli täten ; heteromies ottaa naisen piirteitä omakseen, koska on itsekkin eräänsortin nainen ja haluaa naista. Ja kuten sanotaan "samanlainen viihtyy samanlaisen parissa" !.
Eli tuollainen "luukki" on mitä heteroin juttu !. Lähes yyber-hetero !. Eikä tuollaista myöskään käytä mitkään it-alan nörtit tai ns B ja omega -urokset. (Ihan jo siksi, että se näyttäisi varmaankin hirveältä!). Kuvitelkaa, jos haluatte, Bill Gates -tuohon luukkiin!.....siinä sitä on, painajaista kerrakseen!. Jos luit tämän ennen nukkumaanmenoa, ....pahoittelen.

Mutta jokatapauksessa, tuo on itseasiassa suht hyvä ja selkeä esimerkki, paitsi tietysti plagioinnista ja kopioinnista yms, -oikeasta kulttuurin "evoluutiosta" tai "rikastumisesta" tai vain muuttumisesta ja MeMetiikasta tai Meemeistä. Kun joku keksii jonkin uuden jutun, siitä tulee kokonaan uusi kulttuurin kategoria, kuten MTV tai musiikki-video sinänsä, tai Rock´n´roll.. tai ...vaatteet !. Muutoinhan sitä saattaisi kulkea alasti ! mutta koska joku keksi kledjut...niin tässä sitä nyt ollaan, käärittynä puuvillaan tai polyesteriin ja nailoniin(siis huonoon, halpaan -nailoniin).
Tosin, tässä kyseisessä "uudessa jutussa" (Maik Monroen tyyppinen luukki siis yms) on se ongelma, että sitä käyttääkseen täytyy olla ns Viriili Uros eli aika "Alfa" tjns, ei mikään lankkuperseinen palkanlaskijan hyypiö. (Ja ei, en ole palkanlaskija!).
Tuohan on johonkin extenttiin "vain" eräänlaista soidinmenoa tai ...seksin tihkumista ja vonkumista, vispilänkauppaa ja "häröilyä" (mitä ikinä tuo sitten tarkoittaakaan."Häröillä"..!?).

On Pekkarisen Mape ja sitten on nuo ^^. Ymmärtänette yskän.
Ja huomautan vielä sellaisen kiehtovan diiteilin, että lähinnä hyvin maskuliininen äijä voi käyttää esmes meikkiä ja "päästä sen kanssa kuin koira veräjästä"(get away with it), mutta jos joku Tylsimys koettaa sutata lärväänsä on seurauksena kaaos ja tragedia, miksei jopa tragikomedia.
Rammsteinin sällit käynevät muuten yhdestä esimerkistä. Ne on jo aika Brutaalin Maskuliinisia jopa meikeissään tai sitten juurikin nimenomaan niissä. Mutta Oubraianin Konan näyttäisi typerältä ja naurettavalta tavalla joka ei ole sellaista naurua mitä hän ehkäpä osakseen haluaisi !.

Mainittakoon myös mielenkiintoisena detailina vielä se, että jopa Valtavirran Tieteilijät joku aika sitten toivat esiin sellaisen "todennäköisyyden" tai "mahdollisuuden" tai mitä vain, että Neandertaalin-ihminen (lukijasta riippuen, juu än ai) oli itseäänkoristelevaa tyyppiä, ja minä sanon, että on mahdollista, että Amerikan Inkkarit matkivatkin itseasiassa meitä!! ottaessaan sulkakoristeet omakseen!. Siis nyt puhutaan suht kaukaisesta menneisyydestä, ja ajasta jolloin "maailmassa oli vielä Jättejä" ja esim Kahokia loisti ja Inkat availivat vasta brutaaleja silmiään tässä maailmassa jne. Joten ei ihme, että Valkoiset ovat niin ihastuneet sekä muinais-Egyptiin, että Inkkareihin, sillä ...ne ovatkin ME !! ainakin joiltain osin ja johonkin extenttiin.

Vuosituhantenkin takaa, omansa tunnistaa kyllä. sen ihan tuntee. (Siis, tunteet, fiilis, emootiot). Mutta HUOM! kaikki muinainen esim Egyptissä ei-ole"Arjalaista" vaan vain tiettyjen aika-kausien asiat esineet ja oliot yms.

Summa Summaarum: Ei Mitään Uutta Auringon Alla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti