tiistai 19. marraskuuta 2013

Urheilureportteri & koomikko

http://www.iltalehti.fi/urheilu/2013111817733462_ur.shtml

Ensinnäkin ; wau!! Tapsa on seonnut! khuul. Ja toisekseen ; mikä helvetin-vitun koomikko !?. Vittu tuo mikään koomikko ole !.
Hautajaisissakin on takuulla hauskempaa kuin tuon puu-nuijan "keikalla". Katsokaa nyt jo sen ulkonäköäkin !. Ihmisen hauskuudesta ja sen totaalisesta puuttumisesta voi päätellä jo, itseasiassa aika paljon, pelkän fenotyypin perusteella, kunhan osaa tulkita näkemäänsä !. Ja tuo..... tuo tyyppi on kuiva kuin ...jauhosäkki kuolemanlaaksossa!.



"Ngöh ngröh ! un´bwgii ahrmährm mä lähm!"

Ammu ittes!!.

Älä ainakaan kutsu ittees koomikoksi !. Älkääkä kukaan muukaan sitten hei! ...ei saa rohkaista typeriä. Se on kuin nuijisi kuuttia, -epäreilua ja alhaista ergo väärin.

* * *

En ole itse vieläkään tietoinen mitä tässä "kohutwiitissä" oikein sanoo, mutta on kuitenkin viihdyttävää ja säälittävää katsella tämän suomalaisen, lähes legendan, urheiluselittäjän hidasta syöksyä alaspäin, julkista hermoromahdusta !. Wau !.

Kuin suomen Tsharlie Shiin. Enää puuttuu kokaa ja huoria niin a vot!.
Mitä Tapsalle tapahtui!? ...ken tietää.
Ehkä se kävi tuon "koomikon"tylsimyksen keikalla ja menetti järkensä ja hermonsa totaalisesti !?.

Ennustan, puoliksi jopa tosissani, että ennenpitkää tämä Tapsa löytyy jostain "loistohotellista" kokaiinijauheet nokillaan, parin viro-huoran kanssa ....pelaamasta brigeä !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti